- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.721
Evet buda nazlı oglum da oyleydikuzu seninki muhtemelen nazlı bir kızbelliki batına kadar kendini belli etmicek ilk çocuğunda olduğu gibi normal testte çıkmaz şuan bence sen pazartesi yap erken gebelik testin varsa onu dene yarın
Hahaha super korkutmak lazım hep zaten =)))eşimi sevgiliyken çok terk ettim huyumu bilir kötü noktaya gelirse evladım var demem yine ayrılırım o yüzden zaten birazda kimseyle samimi olmamı istemez kötü şeyler yaşanmasın diye. Yok kız merak etme, diplomasi bir ben iki
kuzu sen %100 hamilesin tüm belirtilerin var kele paça bile içmişsin daha ne olsun. Evet biliyorum o testleri ben olsam saniye durmaz alır yapardımEvet buda nazlı oglum da oyleydidogana kadar göremedim hep pipisini gosterdi hep ultrason resmimiz pipi
Var bu aksam yapcan kuzum ultra gebelik testi varmis 6 gune kdr veriyomue cok hassasmis ondan mi alsam diyorum surda 3 gun kaldi diom ne biliyim =)
Bu arada uyuyamıyorum çünkü;,
Cok siddetli bel sirt kasik agrim war
Midem eksiyor
Burnum kapaniyo habire
Simdi uyumayi denicem de yapisti bacagima uyuyo gel de uyueşimi sevgiliyken çok terk ettim huyumu bilir kötü noktaya gelirse evladım var demem yine ayrılırım o yüzden zaten birazda kimseyle samimi olmamı istemez kötü şeyler yaşanmasın diye. Yok kız merak etme, diplomasi bir ben iki
İnan erkeklere ipi bıraktın mı sıçtın demektir hemen senin tüm hayatına karışıyor. Kavga da edilse biraz dik durmak lazımHahaha super korkutmak lazım hep zaten =)))
Valla ictim hala da kokuyo burnuma valla =) Allah verdiyse basimla beraber =)kuzu sen %100 hamilesin tüm belirtilerin var kele paça bile içmişsin daha ne olsun. Evet biliyorum o testleri ben olsam saniye durmaz alır yapardım6 gün değilde 4 günü kesin doğru tutturuyor.
Ay Allahım Allahım bana da nasip et şu görüntüdenSimdi uyumayi denicem de yapisti bacagima uyuyo gel de uyu
ne kaldı şunun şurasındaValla ictim hala da kokuyo burnuma valla =) Allah verdiyse basimla beraber =)
Arabayi kardesime verdim yoksa alirdim yarin cevrede yok eczane bizim ozel aracla gitmek gerek =)
Mecbur yani pzt beklicem eee cikcak zaten
AMİNNN yürekten diliyorum geceleri sut verince okşuyor benim elimi kolumu biliyo musun harika bi duygu. Gözünü aciyo misal kapatiom bn kendi gozumu azicik bakiyom gülüyor bana seviniyo gormen lazim ici uyuyo ama....Ay Allahım Allahım bana da nasip et şu görüntüdenmaşallah. yastık al şuan kıpırdamadan uyu, yeterki o uyanmasın zaten dişleri huzursuz ediyor sarı çiçeğimi
Aynen 3 testim kaldi her gune 1 tane =)ne kaldı şunun şurasında
Ben yatiyorum kuzum yorucu bigun olabilir hayirli gunler herkese uyaninca gelirimmmm =)ne kaldı şunun şurasında
evet geçen sana dedim ya onun sana olan şefkati sevgisi herşeye değiyordur diyeAMİNNN yürekten diliyorum geceleri sut verince okşuyor benim elimi kolumu biliyo musun harika bi duygu. Gözünü aciyo misal kapatiom bn kendi gozumu azicik bakiyom gülüyor bana seviniyo gormen lazim ici uyuyo ama....
Herseye deger gercekten...
İnşallah bu ay hamissindir
Ilac verdim uyutmadn önce ya cok huysuzdu ise yaradi şükür =)
Bende de gaz aynen devam. Hadi hayırlı olsun canım bebislerimiz inşallahAdetime 11 gün kala bana da geldi beyaz akıntı küçük bir damla ben yumurtlama sanıp o günü de değerlendirdimsonra gaz sancılarına devam tab. Batıma 6 gün var dünde şeffaf uzayan akıntılar başladı ama hala ağrılar göğüs şişkinlik leri yook ben 2 gün daha bekler testi yapıştırırım valla
Yumurtlama akıntım şeffaf ve yoğun oluyorikinci yumurtlama olmasın
Dur kız dereyi görmeden paçayı sıvatma banaBende de gaz aynen devam. Hadi hayırlı olsun canım bebislerimiz inşallah
Allah razı olsun canımCanım çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Üzülmene inan gerek yok.. Allah bi yerden almış ama bi yerden vermiş diyelim.. eminim benim gibi her yerden aldığı insanlar daha çoktur. Hayatta bi tek babam vardı beni düşünen, sahip çıkan ve sadece onu kaybettim. Oturup anlatsam hayatımı asıl ona hüngür hüngür ağlarsınNe zaman hastalansam kayınvalidem 3 öğün gelir yemeğimi kendi eliyle yedirir görümcem evi temizler kayınpederim babam der gözlerimin içine bakar ama kendi ailem ne gelir ne arar ne sorarlar ruhları duymaz ölmüşüm kalmışım en ufak biseylerinde de aptal gibi kalkar koşar giderim..Evlerimizde 10 dakikada mesafede ama yoklar..Kayınvalidem sınava hazirlanayim diye hala yemeklerimizi yapar utumuzu ütüler çarşıya çıksam sürekli arar başıma bişey geldi mi diye...32 yaşımdan sonra aile nasıl olunur anne nasıl olunur hepsini ondan öğreniyorum hakkını ödeyemem asla.. Kendi annemden daha değerlidir..Rabbim tüm kötü niyetli insanları ıslah etsin en baştada kendi öz ailemi yazıkk valla yine sinirlerim bozuldu aglayasim geldi
Bekleyelim bakalımOlabilir adet gununu bekle =)
Yok canim benim bir anda ilerledi aşırı ağrım oldu ağlaya ağlaya gittim hastaneye öyle ilac aldimcanım çoğu kadın da idrar yoşı enfeksiyonu var fark etmiyorlar bile ve hamile kalabiliyorlar doktor kalamazsın ilaç mı yazalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?