Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzu seninki muhtemelen nazlı bir kız belliki batına kadar kendini belli etmicek ilk çocuğunda olduğu gibi normal testte çıkmaz şuan bence sen pazartesi yap erken gebelik testin varsa onu dene yarın
Evet buda nazlı oglum da oyleydi dogana kadar göremedim hep pipisini gosterdi hep ultrason resmimiz pipi

Var bu aksam yapcan kuzum ultra gebelik testi varmis 6 gune kdr veriyomue cok hassasmis ondan mi alsam diyorum surda 3 gun kaldi diom ne biliyim =)

Bu arada uyuyamıyorum çünkü;,
Cok siddetli bel sirt kasik agrim war
Midem eksiyor
Burnum kapaniyo habire

kuzu sen %100 hamilesin tüm belirtilerin var kele paça bile içmişsin daha ne olsun. Evet biliyorum o testleri ben olsam saniye durmaz alır yapardım 6 gün değilde 4 günü kesin doğru tutturuyor.

Simdi uyumayi denicem de yapisti bacagima uyuyo gel de uyu

Eklentiler

• 20220226_053616.webp
    15 KB · Görüntüleme: 73
kuzu sen %100 hamilesin tüm belirtilerin var kele paça bile içmişsin daha ne olsun. Evet biliyorum o testleri ben olsam saniye durmaz alır yapardım 6 gün değilde 4 günü kesin doğru tutturuyor.
Valla ictim hala da kokuyo burnuma valla =) Allah verdiyse basimla beraber =)
Arabayi kardesime verdim yoksa alirdim yarin cevrede yok eczane bizim ozel aracla gitmek gerek =)

Mecbur yani pzt beklicem eee cikcak zaten

Ay Allahım Allahım bana da nasip et şu görüntüden maşallah. yastık al şuan kıpırdamadan uyu, yeterki o uyanmasın zaten dişleri huzursuz ediyor sarı çiçeğimi
AMİNNN yürekten diliyorum geceleri sut verince okşuyor benim elimi kolumu biliyo musun harika bi duygu. Gözünü aciyo misal kapatiom bn kendi gozumu azicik bakiyom gülüyor bana seviniyo gormen lazim ici uyuyo ama....
Herseye deger gercekten...
İnşallah bu ay hamissindir

Ilac verdim uyutmadn önce ya cok huysuzdu ise yaradi şükür =)

evet geçen sana dedim ya onun sana olan şefkati sevgisi herşeye değiyordur diye inşallah kuzum hayırlısı ise.

iyi bari sende güzelce dinlen, testlerinden haberdar etmeyi unutma iyi uykular

Bende de gaz aynen devam. Hadi hayırlı olsun canım bebislerimiz inşallah

Kızlar üstekini gece 1 de yaptım misafirlikteydim alttakini de sabah 9 da yaptım ve o da koyu dün sabah ilişki olmuştu bu gün de olmalı mı sizce

Üzülmene inan gerek yok.. Allah bi yerden almış ama bi yerden vermiş diyelim.. eminim benim gibi her yerden aldığı insanlar daha çoktur. Hayatta bi tek babam vardı beni düşünen, sahip çıkan ve sadece onu kaybettim. Oturup anlatsam hayatımı asıl ona hüngür hüngür ağlarsın ne güzel değer görmek.. bence çok şanslısın.

canım çoğu kadın da idrar yoşı enfeksiyonu var fark etmiyorlar bile ve hamile kalabiliyorlar doktor kalamazsın ilaç mı yazalım dedi
Yok canim benim bir anda ilerledi aşırı ağrım oldu ağlaya ağlaya gittim hastaneye öyle ilac aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…