- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.841
tamam canım adet günüm geçsin yine gelmezse kan testi vereyim inşallah. Yalnız şunu da belirtmek istiyorum benim kullandığum marka gebelik testi laboquick te ikinci çizgi silikse sonuç negatiftir diyor.Kuzum ben bunu gebelik testi için yazmadım ovulasyon testi için yazdım seninki gebelik testi hamilesin hemen kan ver yeniden
İlk kez duydumtamam canım adet günüm geçsin yine gelmezse kan testi vereyim inşallah. Yalnız şunu da belirtmek istiyorum benim kullandığum marka gebelik testi laboquick te ikinci çizgi silikse sonuç negatiftir diyor.
Yok yok =)ben de size geldi sandım üzülmüştüm
off malesef yanlış testi yapmışım ovülasyonu kullanmışım. o yüzden silik e negatif diyor.Hayır hayır gebelik testinde silik çizgi hamile olduğunu gösterir ben Ovulasyon testi için yazdım.. Muhakkak beklemeden kan ver bebiş sana el sallıyor
Ayy hayırlı olsun insaAllah bence hemen kan testi yaptırın yumurtlama tarihinizi bilyomusunuzMerhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
Bu ay nedense bende bı rahatım. Test de yapmadım gelmiyor erkenden. Belirti de aramıyorum. Geçen ay ki istek heyecan nereye gitti anlamadımBu ay hiç belirti kovalamıyorum kafam rahattest yapma isteği bile gelmiyor erkenden,bakalım herşeyi akışına bıraktım,sizde durumlar nasıl kızlaarr,erkenden adet olanınız varmı veya hamile olanınız,lütfen bu gibi durumlarda beni etiketleyin ki tablomuza durumu yansıtalım
Benim reglim daha bugün bitti. Şimdiden internetten gebelik testi almaya başlayacağımBu ay hiç belirti kovalamıyorum kafam rahattest yapma isteği bile gelmiyor erkenden,bakalım herşeyi akışına bıraktım,sizde durumlar nasıl kızlaarr,erkenden adet olanınız varmı veya hamile olanınız,lütfen bu gibi durumlarda beni etiketleyin ki tablomuza durumu yansıtalım
Eğer ovülasyon değil de gebelik testiyse bu pozitif inşallahMerhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
Herkes tam böyle ummadığı anda hamile kalıyo canım inşallah bebeğin seninledir de bat günü şok olursunBu ay nedense bende bı rahatım. Test de yapmadım gelmiyor erkenden. Belirti de aramıyorum. Geçen ay ki istek heyecan nereye gitti anlamadım
Regl bittiği gün başla çalışmalara son zamanlarda çevremde çok duyuyorum adet bitiminde hemen hamile kalanları bu yüzden bu ay bende öyle değerlendirdimBenim reglim daha bugün bitti. Şimdiden internetten gebelik testi almaya başlayacağımben yine 1 hafta kala başlarım teste
Benim de 7 Şubat ama negatifBenim 9 subat ve hala cikmadi testlerde senin cikmis sasirdim kan da bana da yok demislerdi bir onceki gebeligimde adete yakin cikmistio.yuzden hamile olabilirsin
Benim hayatımda hiç yumurtlama akıntım olmadı ama yumurtluyorum,bazen akıntısız sancısız da olabiliyo ve strese bağlı her ay yumurtlamayabiliyoruz moralinizi bozmayın hiç yumurtlamayan kadınlar da varKızlar benim normalde yumurtlama zamanı akıntım olurdu ama bu sefer olmadı yumurtlama olmadı mı acaba zaten ilk ay daha pek beklentim yok ama akıntı olmaması biraz moralimi bozdu
canım sadece akıntına bakarak karar verme ovalasyon testleri yapsanaKızlar benim normalde yumurtlama zamanı akıntım olurdu ama bu sefer olmadı yumurtlama olmadı mı acaba zaten ilk ay daha pek beklentim yok ama akıntı olmaması biraz moralimi bozdu
Bende testle anladım yumurtladığımı ondan öncesinde bi sorunum var zannediyordumcanım sadece akıntına bakarak karar verme ovalasyon testleri yapsana
Canım ovülasyonmış malesrfEğer ovülasyon değil de gebelik testiyse bu pozitif inşallahTebrik ederim ay nasıl mutlu oldum acaba bizlerde görebilecek miyiz bu günleri Bizlere de dua et canım
İnşallah canım ne güzel konuşuyorsun öyleHerkes tam böyle ummadığı anda hamile kalıyo canım inşallah bebeğin seninledir de bat günü şok olursun
Canım ovülasyonmış malesrfama hayırlsı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?