- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.861
Ayda iki kez yumurtlama gibi bı durum yasadiysaniz tabi olabilir neden olmasın. Ama genelde psikolojik olarak belirti veya umut ariyoruz. Hayırlısı olsun canımya kızlar benim yumurtlamam hesaplarıma göre 7-8 gün sonra ama dün akşamdan beri acaip belim ağrıyo, normalde bu kadar erken ağrımazdı. regl biter bitmez hamile kalanlar varmış ya hani öle bişiler mi acaba diye umutlanıveriyorum töbeler töbesiiiiisiz ne dersiniz hiç yaşayan oldu mu böle bişi normalden erken ağrı gibi.. ay bat yaklaştıkça ben ne belirtiler sallarım kim bilir
ben de evde test tutmamaya çalışıyordum. Ama buna rağmen akşamları yürüyüş için eczaneye giderken buldım kendimiBende ovitrellenin 7 . günü bugün adete 7 gün var zaten şuan test yapsam bile iğnenin etkisinden pozitif çıkar onyuzden beklemedeyim ve artık evde test bekletmiyorum bı kaç aydır anca adet bı kaç gün gecince test yapıyorum 2 senedir erken yapıp çok hüsrana uğradıgim için artık test yapasim bile yok
Benide eklermisiniz bat 6 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Sabret birazzzz biliyorum zor ama baska caremiz yook ultra erken gebelikler varmis onlardan dene jstersenBenim de 7 Şubat ama negatifbat günü geçmeden bir daha test yapmıycam diyorum ama tutamıyorum kendimi ya of
Hoşgeldin AkrepBenide eklermisiniz bat 6 mart
Ultra erken gebelik testi diye birsey var onu al =)ben de evde test tutmamaya çalışıyordum. Ama buna rağmen akşamları yürüyüş için eczaneye giderken buldım kendimi
Beklenen adet 6 Mart canim belli olmuyor 28 30 gun değişiklik yapıyor en yaşlı aday olarak burdayim yas 43Hoşgeldin Akrepsat ın ve döngünün ne? Klasik sorularımızla başlayalım
Bende eczane görünce zorla tutuyom kendimiben de evde test tutmamaya çalışıyordum. Ama buna rağmen akşamları yürüyüş için eczaneye giderken buldım kendimi
Ovulasyon testimi yapiyosunuz yoksa doktor kontrolündemisiniz pik 3. günde devam ediyosa havuç yiyin günde 3 tane çatlamasına yardımcı oluyomusKızlar yumurtlamanın 3 gün sürmesi normal mi yoksa sakıncalı bi durum mu ?
elimde 3 normal sayısız tane de ov. testi var Kuzu nolcak benim bu halimUltra erken gebelik testi diye birsey var onu al =)
küçük teyzemde 42 yaşında hamile kalmıştıBeklenen adet 6 Mart canim belli olmuyor 28 30 gun değişiklik yapıyor en yaşlı aday olarak burdayim yas 43
Haaaaa foruma mi ?Kiz buraya cagirdim ahahahaahhaha =)
Hemen umutsuzluğa kapılma canım benim daha bat a çok varmış,bak benim bat 7 mart ne ovülasyon da neden gebelik testinde çıkmadı bişey ama hala umudum varCanım ovülasyonmış malesrfama hayırlsı tabi
benim 4 mart bende de çıkmadı halaHemen umutsuzluğa kapılma canım benim daha bat a çok varmış,bak benim bat 7 mart ne ovülasyon da neden gebelik testinde çıkmadı bişey ama hala umudum var
Yaa teşekkür ederim,inşallah Rabbim hepimize sağlıkla ve kolaylıkla nasip eder. İnanın kendime dua ederken isim veremesem de buradaki herkese istiyorum sizde bana dua edin,çünkü hepimizin işlediği günahlar var belki benim günahım benim duama engel olabilir ama siz benim adıma günah işleyemezsiniz bende sizin adınıza işleyemem bu yüzdendir ki müminin mümine duası daha makbuldürİnşallah canım ne güzel konuşuyorsun öyle
Benim kuzenimin 2 buçuk aylık olana kadar testlerde çıkmadı o da çok üzgündü. Artık doktora gitti tesadüfen ultrasonda yumurtalıklarda bi sorun mu var diye bakarken keseyi kalp atışını her şeyi o gün öğrendibenim 4 mart bende de çıkmadı hala
Burada bebek isteyen benim gibi onlarca kişiyi görünce zaten sadece kendim için dua edemez oldum. Hepiniz dualarimdasiniz canım. Allah kabul etsin. Doğum anında dua eden kadının duası kabul olur derler. Hamile kalıp doğum yapan olursa beklerim dualarınızıYaa teşekkür ederim,inşallah Rabbim hepimize sağlıkla ve kolaylıkla nasip eder. İnanın kendime dua ederken isim veremesem de buradaki herkese istiyorum sizde bana dua edin,çünkü hepimizin işlediği günahlar var belki benim günahım benim duama engel olabilir ama siz benim adıma günah işleyemezsiniz bende sizin adınıza işleyemem bu yüzdendir ki müminin mümine duası daha makbuldür
İnşallah hepimiz kalırız da yeni yeni isteyenlere dua ederizBurada bebek isteyen benim gibi onlarca kişiyi görünce zaten sadece kendim için dua edemez oldum. Hepiniz dualarimdasiniz canım. Allah kabul etsin. Doğum anında dua eden kadının duası kabul olur derler. Hamile kalıp doğum yapan olursa beklerim dualarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?