Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayda iki kez yumurtlama gibi bı durum yasadiysaniz tabi olabilir neden olmasın. Ama genelde psikolojik olarak belirti veya umut ariyoruz. Hayırlısı olsun canım

ben de evde test tutmamaya çalışıyordum. Ama buna rağmen akşamları yürüyüş için eczaneye giderken buldım kendimi

Benide eklermisiniz bat 6 mart

İnşallah canım ne güzel konuşuyorsun öyle
Yaa teşekkür ederim,inşallah Rabbim hepimize sağlıkla ve kolaylıkla nasip eder. İnanın kendime dua ederken isim veremesem de buradaki herkese istiyorum sizde bana dua edin,çünkü hepimizin işlediği günahlar var belki benim günahım benim duama engel olabilir ama siz benim adıma günah işleyemezsiniz bende sizin adınıza işleyemem bu yüzdendir ki müminin mümine duası daha makbuldür

Burada bebek isteyen benim gibi onlarca kişiyi görünce zaten sadece kendim için dua edemez oldum. Hepiniz dualarimdasiniz canım. Allah kabul etsin. Doğum anında dua eden kadının duası kabul olur derler. Hamile kalıp doğum yapan olursa beklerim dualarınızı

İnşallah hepimiz kalırız da yeni yeni isteyenlere dua ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…