- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.821
Ovülasyon mu normal mi bu canımMerhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
bende şimdi yürüyüşten geldim tabi köpeğim mahvetti üzerimi çimenler çamurlar alt üst etti hepsini hava mis gibi cemrelerin düşmesi belli ediyorBende bugün harika bi yatak keyfi çıkardımgeç kalktım valla oh be alarm olmadan uyanmak ne güzelmiş. Mis gibi kahvaltımı yaptım bolll proteinli. Evi süpürdüm sildim. Birazdan yürüyüşe çıkcam
gebelik testi canım ama 5 gün önce kan testi yaptırdım hamile değilsin dediler.Gebelik testiyse hayırlı olsun canım tebrik ederimovü testi değil sanırım
28 inden sonra ses çıkar herkestenBu ay hiç belirti kovalamıyorum kafam rahattest yapma isteği bile gelmiyor erkenden,bakalım herşeyi akışına bıraktım,sizde durumlar nasıl kızlaarr,erkenden adet olanınız varmı veya hamile olanınız,lütfen bu gibi durumlarda beni etiketleyin ki tablomuza durumu yansıtalım
Kiz buraya cagirdim ahahahaahhaha =)Coook sevindim canım.. ne güzel bir değişiklik olur sanada
Iliski ne zaman olmuştu canim hayirli olsun =)Merhaba kızlar , adetime 2 gün kaldı testim bu şekilde silik sizce ihtimal var mıdır ? Yoksa silik testler genelde negatif mi sonuç veriyor ?
Anladım canım , ben de çok emin değilim zaten ama hayırlısı Allahtan tabi ki.Adete yakın ovü testlerinde silik çizgi çıkıyor hatta yumurtlama olacakmış gibi koyulasabilir adet günü ve sonrasında T çizgisi c den koyu olması lazım gebelik için o yüzden ben dahil adetten önce çizgi çıkması gebelik belirtisi değil kuzu bu normal bişey
Kiz hepiniz yanlis anlamisssinnnnizzz kadinlsr klubune uye olcak anlaminda geliyo yani demek istedim yengemle ayni sehirdeyiz daha fun bersbersik =)yengene söyler misin seni bize bıraksın artık
11 şubattı sanırım ama bu şekilde olup negatif olanlar çok snaırım. o yüzden yükselmiyorum hemen.Iliski ne zaman olmuştu canim hayirli olsun =)
Ozaman hamilesin bebeğim hayırlı olsungebelik testi canım ama 5 gün önce kan testi yaptırdım hamile değilsin dediler.
İnşallah28 inden sonra ses çıkar herkesten
Ozaman hamilesin bebeğim hayırlı olsun
bu şekilde de yazanlar var ama bakalım zaman göstercek. Hepimiz için hayırlı zamanda olsun inşallah <3Adete yakın ovü testlerinde silik çizgi çıkıyor hatta yumurtlama olacakmış gibi koyulasabilir adet günü ve sonrasında T çizgisi c den koyu olması lazım gebelik için o yüzden ben dahil adetten önce çizgi çıkması gebelik belirtisi değil kuzu bu normal bişey
Hayırlı olsun kuzum olabiliyor boşuna adet 3 gün geçmeden kan testi yapmayın demiyorlar..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsingebelik testi canım ama 5 gün önce kan testi yaptırdım hamile değilsin dediler.
Benim 9 subat ve hala cikmadi testlerde senin cikmis sasirdim kan da bana da yok demislerdi bir onceki gebeligimde adete yakin cikmisti11 şubattı sanırım ama bu şekilde olup negatif olanlar çok snaırım. o yüzden yükselmiyorum hemen.
ben de size geldi sandım üzülmüştümKiz hepiniz yanlis anlamisssinnnnizzz kadinlsr klubune uye olcak anlaminda geliyo yani demek istedim yengemle ayni sehirdeyiz daha fun bersbersik =)
sizin söylediğiniz durum gebelik testi için dimi onda da silik çıkabiliyor adete yakın. Ben zaten olursa şaşırcam . Açıkçası olunlu hissetmiyorum ama Allah bilir tabi ki.Hayırlı olsun kuzum olabiliyor boşuna adet 3 gün geçmeden kan testi yapmayın demiyorlar..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
inşallah canım çok isterim ama yükseltmiyorum kendimiBenim 9 subat ve hala cikmadi testlerde senin cikmis sasirdim kan da bana da yok demislerdi bir onceki gebeligimde adete yakin cikmistio.yuzden hamile olabilirsin
Kuzum ben bunu gebelik testi için yazmadım ovulasyon testi için yazdım seninki gebelik testi hamilesin hemen kan ver yenidenAnladım canım , ben de çok emin değilim zaten ama hayırlısı Allahtan tabi ki.
Hayır hayır gebelik testinde silik çizgi hamile olduğunu gösterir ben Ovulasyon testi için yazdım.. Muhakkak beklemeden kan ver bebiş sana el sallıyorsizin söylediğiniz durum gebelik testi için dimi onda da silik çıkabiliyor adete yakın. Ben zaten olursa şaşırcam . Açıkçası olunlu hissetmiyorum ama Allah bilir tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?