Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay hiç belirti kovalamıyorum kafam rahat test yapma isteği bile gelmiyor erkenden,bakalım herşeyi akışına bıraktım,sizde durumlar nasıl kızlaarr,erkenden adet olanınız varmı veya hamile olanınız,lütfen bu gibi durumlarda beni etiketleyin ki tablomuza durumu yansıtalım

bende şimdi yürüyüşten geldim tabi köpeğim mahvetti üzerimi çimenler çamurlar alt üst etti hepsini hava mis gibi cemrelerin düşmesi belli ediyor

28 inden sonra ses çıkar herkesten

Anladım canım , ben de çok emin değilim zaten ama hayırlısı Allahtan tabi ki.

Ozaman hamilesin bebeğim hayırlı olsun
bu şekilde de yazanlar var ama bakalım zaman göstercek. Hepimiz için hayırlı zamanda olsun inşallah <3

Hayırlı olsun kuzum olabiliyor boşuna adet 3 gün geçmeden kan testi yapmayın demiyorlar..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sizin söylediğiniz durum gebelik testi için dimi onda da silik çıkabiliyor adete yakın. Ben zaten olursa şaşırcam . Açıkçası olunlu hissetmiyorum ama Allah bilir tabi ki.

sizin söylediğiniz durum gebelik testi için dimi onda da silik çıkabiliyor adete yakın. Ben zaten olursa şaşırcam . Açıkçası olunlu hissetmiyorum ama Allah bilir tabi ki.
Hayır hayır gebelik testinde silik çizgi hamile olduğunu gösterir ben Ovulasyon testi için yazdım.. Muhakkak beklemeden kan ver bebiş sana el sallıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…