Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aramızda hamile olan varmı? Yani martı bekleyip şimdiden hamile olduğunu öğrenen,listede bir kişi gördüm sankii

Eşimin değerleri normal yakın zamanda test verdi zaten en son ilişki perşembe olmuştu bugün 15.30 da oldum doktorum yarın saat 23-24 gibi olsun dedi acaba bugünde denesek mi die aklıma takıldı
Bence bugün de olabilir canım, iki ilişki arası 24 saatten fazla olsun.. biraz da şans işte.. 36 saat sonra çatlayacak, 1 gün yaşayacak yumurta. Tek 1 sperme denk gelmesi yaterli aslında

Benim hayatımda hiç yumurtlama akıntım olmadı ama yumurtluyorum,bazen akıntısız sancısız da olabiliyo ve strese bağlı her ay yumurtlamayabiliyoruz moralinizi bozmayın hiç yumurtlamayan kadınlar da var
Evet belki de akıntımız olabilir bu sefer her şeyi kafaya takmamak lazım ama elinde olmuyor insan her şeyden bir mana çıkarıyor
canım sadece akıntına bakarak karar verme ovalasyon testleri yapsana
Bu ilk ay diye test yapmadım gün aşırı ilişki şeklinde 9. Günden beri yapıyoruz bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay test alıp öyle deneyeceğim

Kizlar bugun adetimin 20.gunu.testte 14.ve 15. Gun yumurtlama oldu. 16 ve 17. Gunde de siliklesti. Ama az once kahve rengi leke gelmis cok bariz. E bu ne şimdi. 1.5 ay once kovittim. Bu kadar erken adet gelme durumu olmaz degil mi ya

Kizlar bugun adetimin 20.gunu.testte 14.ve 15. Gun yumurtlama oldu. 16 ve 17. Gunde de siliklesti. Ama az once kahve rengi leke gelmis cok bariz. E bu ne şimdi. 1.5 ay once kovittim. Bu kadar erken adet gelme durumu olmaz degil mi ya
İnşallah bir mercimek yerleşiyordur

Yerleşme kanamasıdır belki canım benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu hatta regl oldum zannetmiştim inşallah yerleşiyordur yerine ufaklık

Bence bugün de olabilir canım, iki ilişki arası 24 saatten fazla olsun.. biraz da şans işte.. 36 saat sonra çatlayacak, 1 gün yaşayacak yumurta. Tek 1 sperme denk gelmesi yaterli aslında
Bende öyle düşünüyorum tutacağı olan hertürlü tutar zaten

Benimle aynı döneme denk gelmiş yumurtlama yerleşme olabilir adete maksimum 4 minumum 2 gün kalmış olması gerek

Regl oldugunu dusunmuyorum. Covid olan tum tanidiklarimin regl gunu degisti ama genelde gecikme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…