- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #3.901
Aramızda hamile olan varmı? Yani martı bekleyip şimdiden hamile olduğunu öğrenen,listede bir kişi gördüm sankii
Bence bugün de olabilir canım, iki ilişki arası 24 saatten fazla olsun.. biraz da şans işte.. 36 saat sonra çatlayacak, 1 gün yaşayacak yumurta. Tek 1 sperme denk gelmesi yaterli aslındaEşimin değerleri normal yakın zamanda test verdi zaten en son ilişki perşembe olmuştu bugün 15.30 da oldum doktorum yarın saat 23-24 gibi olsun dedi acaba bugünde denesek mi die aklıma takıldı
Iki ay deneme 8ldu bolca umutluca tutmadı sonrasi yok korunuyoruz şimdilik bakalim bu ay belki ikna ederim yine esim istemiyor artık yıprandım içinGünaydın Naz sürecin nasıl geçiyor görüşemiyoruz
Evet belki de akıntımız olabilir bu sefer her şeyi kafaya takmamak lazım ama elinde olmuyor insan her şeyden bir mana çıkarıyorBenim hayatımda hiç yumurtlama akıntım olmadı ama yumurtluyorum,bazen akıntısız sancısız da olabiliyo ve strese bağlı her ay yumurtlamayabiliyoruz moralinizi bozmayın hiç yumurtlamayan kadınlar da var
Bu ilk ay diye test yapmadım gün aşırı ilişki şeklinde 9. Günden beri yapıyoruz bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay test alıp öyle deneyeceğimcanım sadece akıntına bakarak karar verme ovalasyon testleri yapsana
Umarım bu ay güzel haberler alırsın canımIki ay deneme 8ldu bolca umutluca tutmadı sonrasi yok korunuyoruz şimdilik bakalim bu ay belki ikna ederim yine esim istemiyor artık yıprandım için
Ben iki buçuk yıldır artık yoruldum.iki üç gün kala yapıyorumne güzelben de zerre sabır kalmadı artık pazartesi gelse de erken gebelik testini yapsam da iyi kötü bir şey öğrensem, hiç sevmem belirsiz süreçleri
İnşallah bir mercimek yerleşiyordurKizlar bugun adetimin 20.gunu.testte 14.ve 15. Gun yumurtlama oldu. 16 ve 17. Gunde de siliklesti. Ama az once kahve rengi leke gelmis cok bariz. E bu ne şimdi. 1.5 ay once kovittim. Bu kadar erken adet gelme durumu olmaz degil mi ya
Ya insallah oyledirİnşallah bir mercimek yerleşiyordur
Yerleşme kanamasıdır belki canım benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu hatta regl oldum zannetmiştim inşallah yerleşiyordur yerine ufaklıkKizlar bugun adetimin 20.gunu.testte 14.ve 15. Gun yumurtlama oldu. 16 ve 17. Gunde de siliklesti. Ama az once kahve rengi leke gelmis cok bariz. E bu ne şimdi. 1.5 ay once kovittim. Bu kadar erken adet gelme durumu olmaz degil mi ya
Bende öyle düşünüyorum tutacağı olan hertürlü tutar zatenBence bugün de olabilir canım, iki ilişki arası 24 saatten fazla olsun.. biraz da şans işte.. 36 saat sonra çatlayacak, 1 gün yaşayacak yumurta. Tek 1 sperme denk gelmesi yaterli aslında
normal test ile mi yapıyorsun pekiBen iki buçuk yıldır artık yoruldum.iki üç gün kala yapıyorum
Evet sakin ol ama regli de düşünme.. takip et bakalımYa insallah oyledir
ama bu kadar erken boyle bir belirti olur mu bilemedim. Daha 10 gun var adetime benim. Kovit sonrasi tarihlerim mi sasti acaba diye dusundum.neyse hayirlisi olsun. Cook da șey yapmayim.
Benimle aynı döneme denk gelmiş yumurtlama yerleşme olabilir adete maksimum 4 minumum 2 gün kalmış olması gerekKizlar bugun adetimin 20.gunu.testte 14.ve 15. Gun yumurtlama oldu. 16 ve 17. Gunde de siliklesti. Ama az once kahve rengi leke gelmis cok bariz. E bu ne şimdi. 1.5 ay once kovittim. Bu kadar erken adet gelme durumu olmaz degil mi ya
Regl oldugunu dusunmuyorum. Covid olan tum tanidiklarimin regl gunu degisti ama genelde gecikme olduKizlar bugun adetimin 20.gunu.testte 14.ve 15. Gun yumurtlama oldu. 16 ve 17. Gunde de siliklesti. Ama az once kahve rengi leke gelmis cok bariz. E bu ne şimdi. 1.5 ay once kovittim. Bu kadar erken adet gelme durumu olmaz degil mi ya
Adetlerim duzensiz ama son 5 6 aydir 30 31 32 gunde bir oluyorum. Tahmini 7 8 9 mart bekliyorum adeti.Benimle aynı döneme denk gelmiş yumurtlama yerleşme olabilir adete maksimum 4 minumum 2 gün kalmış olması gerek
inş ilk dediğin gibidirAyda iki kez yumurtlama gibi bı durum yasadiysaniz tabi olabilir neden olmasın. Ama genelde psikolojik olarak belirti veya umut ariyoruz. Hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?