- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.578
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.141
İnsan duramıyor kız bir iki gün kalaBu konuda kesinlikle çok haklısın canım. Hamile olduğumu düşünmüyorum bu ay nedense. Belki o yüzden yapmak istemiyorum test filan. Ama senin gibi iki gün kala belki bende yaparım.
Ben 2 gebeligimde de normal testle 4gun oncesi ogrendim. Ama şöyle bisey var. 2farkli marka almistim biri negatif biri pozitifti. 2.de yine o erkenden göstereni aldim ama simdi markayi fln hatirlamiyorum. Bilsem gidip alcamhellocum normal test ile bata 3 gün kala çıkar mı?
Ohh neredeyse hepsi varSiddetli bel agrisi agliyodum 1 saate kadar hani
Mide eksimesi
Gogus dolgunlugvu acimasi
Uyku bozuklugu
Asermek
Duygusal karmasiklik sk sk aglama krizleri ( bugun)
Kasik ve karin agrisi
Akinti
Gaz
Yuzum yaglaniyo
Son 2 bata testler negatif kan vermedim ben ilk hamileligimde adet gbu ogrenebildim o yuzden beklıyorum
Öyle de geçen ay değerlendirme sonrası hemen bı heyecan bı istek vardı yerimde duramiyordum hep burda belirti yazıyordumİnsan duramıyor kız bir iki gün kalao istek şeytanı dürtüyor hep
Belirtilerinizi yazar misinzEvet ben varım 2 gebeligimide 1 hafta kala öğrendim. Hemde ikincisini kaset testte canım
Benimde aşırı gazım var ya. Böyle kasıklarmda titreşim gibi bir his hissediyorumbatım 4 mart ve gaz dışında hiçbir belirtim yoknormalde bata 10 gün kala bel kasık göğüs ağrılarını yaşamaya başlardım şuan hiçbiri yok sadece bol bol gaz var
Erken gebelik testimi kuzum, normal testte cıkmaz sonra ağlarımkuzu Pazartesi sen salı ben test yapalım benimde 4 mart
Ya bende dün yaptirdim 0.500 cikti bata 7 gün var sizce yükselir migebelik testi canım ama 5 gün önce kan testi yaptırdım hamile değilsin dediler.
0.500 benim cıksa bi ümidim olurdu ya sanki. Cok erken yaptırmışsın kuzum cunku. Ve 0.100 cıkmamısYa bende dün yaptirdim 0.500 cikti bata 7 gün var sizce yükselir mi
Eşim keçiboynuzu pekmezi tüketiyor ben klomen kullandım dün çatlatma iğnemi oldum birde d vitamini ve ocean inositol kullanıyorum doktorum vermişti bitkisel kür denemedim bu ay takviyelerim var dieBu ay yaptığınız ekstra bir kür bir ilaç vs oldumu kızlar ? Ben folikasit + yumurtlamaya kadar hayıt macunu yedim. Eşimde ginseng macunu ve bal polen propolis arı sütü macunu yiyor.bende 3 4 gün bal macunundan yemiştim
Hepsi şifa olsun inşallahEşim keçiboynuzu pekmezi tüketiyor ben klomen kullandım dün çatlatma iğnemi oldum birde d vitamini ve ocean inositol kullanıyorum doktorum vermişti bitkisel kür denemedim bu ay takviyelerim var die
yumurtlaman erken olmuş ve 14 gün geçmiş o zaman senin o şekilde öğrenebilmişsindir ay ne güzel darısı bizlereBen 2 gebeligimde de normal testle 4gun oncesi ogrendim. Ama şöyle bisey var. 2farkli marka almistim biri negatif biri pozitifti. 2.de yine o erkenden göstereni aldim ama simdi markayi fln hatirlamiyorum. Bilsem gidip alcam
bu ay belirti siz olan niyeyse grupta çok kişi var ben de belirtisizim gaz dışındaÖyle de geçen ay değerlendirme sonrası hemen bı heyecan bı istek vardı yerimde duramiyordum hep burda belirti yazıyordumşimdi belirti bile yok
aynwn erken gebelik testi ile yapalım inşallah çıkacakErken gebelik testimi kuzum, normal testte cıkmaz sonra ağlarım
Kullandığım inositolün içinde var folikasit doktor ekstra kullanmana gerek yok dedi şuan oyüzden kullanmıyorum ama bundan önce folidoce kullanıyordumHepsi şifa olsun inşallahFolikasit kullanmıyor musunuz ? Gebelik öncesi mutlaka kullanılmalı diyorlar
Yok yok dr muayenesine gore satla uyumluydu gebelik ama o testte oyle cikiyodu iste. Aldigim eczaneyi hatirliyorum ama markayi hatirlamiyorum. Aradan 5 yildan fazla gecti keske saklasaymisimyumurtlaman erken olmuş ve 14 gün geçmiş o zaman senin o şekilde öğrenebilmişsindir ay ne güzel darısı bizlere
Senin pozitif gibi hissediyorum sen pozitifsen bende pozitifimaynwn erken gebelik testi ile yapalım inşallah çıkacak
Süpermiş o zamanKullandığım inositolün içinde var folikasit doktor ekstra kullanmana gerek yok dedi şuan oyüzden kullanmıyorum ama bundan önce folidoce kullanıyordum
Gaz bende de var aslında fazlasıylabu ay belirti siz olan niyeyse grupta çok kişi var ben de belirtisizim gaz dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?