- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.161
Canım üzülme, malesef erkekler bizim kadar duygusal düşünemiyorlar.Benim umudum kalmadı eşim sağ olsun yok etti sen negatifsin dedisanıyo ki gebelik sadece bulantı kusma o beni motive etmicekse ben kimden güç alcam acaba madem o bile öyle yapıyo 3. Aşılamayı da yaptırırım bi daha da bu konuları açmam sanki ben istemiyorum olsun diye
Çok üzdü beni amaCanım üzülme, malesef erkekler bizim kadar duygusal düşünemiyorlar.
Erkekler bu konuda pek bilgileri olmadığından gebeliği TV lerdeki gibi bulantı kusmayla bağdaştırıyorlar. Ama sen bu belirtiler olmadan da gebe olunabileceğini biliyorsun canım. Sıkıntı stres yapma hormonlar hemencecik etkileniyorlar. İnşallah en kısa zamanda pozitifi görür kucağını doldurursunBenim umudum kalmadı eşim sağ olsun yok etti sen negatifsin dedisanıyo ki gebelik sadece bulantı kusma o beni motive etmicekse ben kimden güç alcam acaba madem o bile öyle yapıyo 3. Aşılamayı da yaptırırım bi daha da bu konuları açmam sanki ben istemiyorum olsun diye
Biz bile gebeyken yasayacaklarimizi bilmiyoken erkekler hic bilmiyo canim oyle dusun kendine eziyet etme. Malesef bazi erkekler (hatta cogu erkekler) kriz yonetmeyi beceremiyor. Zor evet ama duymamaya calis. Sakinlesince de guzelce anlatirsin destek beklediğiniBenim umudum kalmadı eşim sağ olsun yok etti sen negatifsin dedisanıyo ki gebelik sadece bulantı kusma o beni motive etmicekse ben kimden güç alcam acaba madem o bile öyle yapıyo 3. Aşılamayı da yaptırırım bi daha da bu konuları açmam sanki ben istemiyorum olsun diye
hahahaSenin pozitif gibi hissediyorum sen pozitifsen bende pozitifim
geri sayım girdabına hoşgeldinizBenim bugun yumurtlama günüm güya. Geri sayim basliyo
öyle olsa bir iki gün sürer ben 1 hafta çektim gazıAy bişe diyim mi bence bu gaz problemi çok fazla bebiş için çalışmaktan ve yarım saat popoyu havaya dik yat durumundan oluyor üşüyoruz ahahahah
çok çok erken olmasına rağmen 0. 5 çıkmış bence kesin varYa bende dün yaptirdim 0.500 cikti bata 7 gün var sizce yükselir mi
sen eşlerin öyle dediğine bakma senBenim umudum kalmadı eşim sağ olsun yok etti sen negatifsin dedisanıyo ki gebelik sadece bulantı kusma o beni motive etmicekse ben kimden güç alcam acaba madem o bile öyle yapıyo 3. Aşılamayı da yaptırırım bi daha da bu konuları açmam sanki ben istemiyorum olsun diye
İnşallahErkekler bu konuda pek bilgileri olmadığından gebeliği TV lerdeki gibi bulantı kusmayla bağdaştırıyorlar. Ama sen bu belirtiler olmadan da gebe olunabileceğini biliyorsun canım. Sıkıntı stres yapma hormonlar hemencecik etkileniyorlar. İnşallah en kısa zamanda pozitifi görür kucağını doldurursun
Öyle de gene insan üzülüyo eşinden böyle duyması başka insan üzmez beni de eşimin söylemesi üzer beni malesefsen eşlerin öyle dediğine bakma sensen asla ümidini kaybetme nice hikayeler var bi duysan
Kuzum üzülme belki eşin çok umutlanmani istemiyordur ondan öyle demiştir. Benim eşim de adet olunca çok uzuldugum için kendini kaptırma hemen diyor. Hakkımızda hayırlısı olsunBenim umudum kalmadı eşim sağ olsun yok etti sen negatifsin dedisanıyo ki gebelik sadece bulantı kusma o beni motive etmicekse ben kimden güç alcam acaba madem o bile öyle yapıyo 3. Aşılamayı da yaptırırım bi daha da bu konuları açmam sanki ben istemiyorum olsun diye
Günaydın kuzu nasılsın bugün. Var mı bir ilerleme filangünaaydııın herkese
ben elimdeki tüm erken gebeliklerimi erkenden harcadımSen yarın yapacakmısın test
Yok bütün değerlerim normal çıkıyor tüplere ds baktırdım o da açıktı en son bir aşılama denedik o da kısmet olmadı dinlenmeye çekildik. Yalnız geçenlerde normal rutin kontrol için tahliller yaptırdım demir ve D vitamini eksik çıktı, birde tsh 3.12 veya 2.84 arası oynuyor tüplere baktırdığımda doktorum bazen böyle küçük değerler etkili olabiliyor bu ay normal ilaçsız deneyelim öbür ay gel tsh için ufak dozda bir ilaç başlayalım demişti ona da tekrar gitmek kısmet olmadı ama aklıma takıldı aceba etkiler mi diye. O doktor dışında hiçbiri söylememişti bunu.Ayy inşallah .. herhangi bir sağlık sorunun var mı?
Zaten yarın öğrencem sonucu niye hemen üzüyo ki beni sonucu göreyim ben kendim üzüleyim bıraksınlar önden moral bozmaya ne gerek var ben kesin tuttu demiyorum zaten öyle hayırlısı olsun bakalımKuzum üzülme belki eşin çok umutlanmani istemiyordur ondan öyle demiştir. Benim eşim de adet olunca çok uzuldugum için kendini kaptırma hemen diyor. Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?