Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
b
ben elimdeki tüm erken gebeliklerimi erkenden harcadım elimde 2 normal bir sürü de kaset test var o yüzden bir testi Salı diğerini bat günü yani perşembe yapacağım
Bende de predictor express var. 3 ay oldu alalı kullanmak nasip olmadı . Tam bat günü yapılan bir test. Bı tane de normal kaset testim var erken adet olduğum için kullanamadım

Zaten yarın öğrencem sonucu niye hemen üzüyo ki beni sonucu göreyim ben kendim üzüleyim bıraksınlar önden moral bozmaya ne gerek var ben kesin tuttu demiyorum zaten öyle hayırlısı olsun bakalım
İnşallah yarın eşine müjdeli haber verirsin

Yaptığı anlamsız yarın sonucumu öğrenecem zaten yaptığı çok saçma malesef ama eğer ki olurda hamile kalırsam bunun öcünü çok fena alırım ondan

Günaydın kuzu nasılsın bugün. Var mı bir ilerleme filan bı belirti mesela
yok yaaa bel ağrısı falan da yok gibi, ay bilmiyorum böle aheste aheste geçen günler nasıl beklenecek yani şubat 28 gün dedik o bile bitmiyor delireceeeem

ben o yüzden eşime çok beklediğimi de yansıtmamaya çalışıyorum testleri bile gizli yapıyorm. sonra ben çok üzülüyorum diye kızıyor
ya üzülünce kızar tabi.. biz daha o aşamaya hiç gelmedik.. ben de test yapacağım zaman gizliden yaparım ama, hem kızmasın hem de benle beraber o da üzülmesin napayım.. çok takıntı haline getirdiğimi bilmesini istemem.

Işte hep derim.. gebe kalmak çocuk doğurmak bir marifet değil .. esas marifet o çocuğu laiki ile düzgün yetiştirebilmek tir.. ona kalirsla hayvanlarda doğuruyor çünki..

Yav bak hele şu millete.. Bizim Rahimlerimizin bekçileri mi bunlar.. size ne size neee..... Kocama doyamadimmm daha belki .. başbaşa kalacağız size neeee... Vallaha sinir oldum sabah sabah

Yav bak hele şu millete.. Bizim Rahimlerimizin bekçileri mi bunlar.. size ne size neee..... Kocama doyamadimmm daha belki .. başbaşa kalacağız size neeee... Vallaha sinir oldum sabah sabah
Boşver güzelim şu mübarek günde herkesi Allah'a havale ediyorum. En doğrusunu O bilir. Biz bugün güzel olumlu konulara odaklanalım.

Boşver güzelim şu mübarek günde herkesi Allah'a havale ediyorum. En doğrusunu O bilir. Biz bugün güzel olumlu konulara odaklanalım.
Bencede.. benim başıma gelmedi bu bak hiç bizaman birilerinden bu baskıyi hissetmedim.. ben boş duramam ağızlarının payını verirdim diye bence boşu boşuna sinir olup hormonlarımi etkilemicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…