- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.181
Bende de predictor express var. 3 ay oldu alalı kullanmak nasip olmadı . Tam bat günü yapılan bir test. Bı tane de normal kaset testim varb
ben elimdeki tüm erken gebeliklerimi erkenden harcadımelimde 2 normal bir sürü de kaset test var o yüzden bir testi Salı diğerini bat günü yani perşembe yapacağım
ben o yüzden eşime çok beklediğimi de yansıtmamaya çalışıyorum testleri bile gizli yapıyorm. sonra ben çok üzülüyorum diye kızıyorÖyle de gene insan üzülüyo eşinden böyle duyması başka insan üzmez beni de eşimin söylemesi üzer beni malesef
İnşallah yarın eşine müjdeli haber verirsinZaten yarın öğrencem sonucu niye hemen üzüyo ki beni sonucu göreyim ben kendim üzüleyim bıraksınlar önden moral bozmaya ne gerek var ben kesin tuttu demiyorum zaten öyle hayırlısı olsun bakalım
Yaptığı anlamsız yarın sonucumu öğrenecem zaten yaptığı çok saçma malesef ama eğer ki olurda hamile kalırsam bunun öcünü çok fena alırım ondanBiz bile gebeyken yasayacaklarimizi bilmiyoken erkekler hic bilmiyo canim oyle dusun kendine eziyet etme. Malesef bazi erkekler (hatta cogu erkekler) kriz yonetmeyi beceremiyor. Zor evet ama duymamaya calis. Sakinlesince de guzelce anlatirsin destek beklediğini
İşte bak sen gene test yapmışsın ben hiç test bile yapmadım yarın da sonuç öğrencem evde 1 tane var dokunmadım bileben o yüzden eşime çok beklediğimi de yansıtmamaya çalışıyorum testleri bile gizli yapıyorm. sonra ben çok üzülüyorum diye kızıyor
yok yaaaGünaydın kuzu nasılsın bugün. Var mı bir ilerleme filanbı belirti mesela
ya üzülünce kızar tabi.. biz daha o aşamaya hiç gelmedik.. ben de test yapacağım zaman gizliden yaparım ama, hem kızmasın hem de benle beraber o da üzülmesin napayım.. çok takıntı haline getirdiğimi bilmesini istemem.ben o yüzden eşime çok beklediğimi de yansıtmamaya çalışıyorum testleri bile gizli yapıyorm. sonra ben çok üzülüyorum diye kızıyor
git gizli al yap kuzum benim bu kez olmazsa bundan sonrakileri benve söyleme, anlamıyorlar ciddenİşte bak sen gene test yapmışsın ben hiç test bile yapmadım yarın da sonuç öğrencem evde 1 tane var dokunmadım bile
Aynen bitmedi gitti bu ayyok yaaabel ağrısı falan da yok gibi, ay bilmiyorum böle aheste aheste geçen günler nasıl beklenecek yani şubat 28 gün dedik o bile bitmiyor delireceeeem
Günaydın Ben yanlış hesaplamış 7 martmış benimki ama değiştirmiyorum belki pazar günü yaparımKızlar Günaydın
Haydi bismillah diyerek başlatalım.
Pazartesi batına 2-3 gün kalmış ve artık testte çıkabilecek kimler varLütfen alıntılayıp ekleyin ki bilelim hepsine ayrı ayı dua edelim. Ben salı
@Umutdolu1903 @Derinvebebekleri @sevdaluk1911Papatyamelo
Benimde 8Günaydın Ben yanlış hesaplamış 7 martmış benimki ama değiştirmiyorum belki pazar günü yaparım
Evet bugünlerde gaz çıkışı da biraz arttı. Ama gaz ağrısı değil gibi.gaz olabilir mi? Gaz da bir. belirti kuzu ve bende var hissiyatıda senin anlattığın gibi
Evde hiç gebelik testi yapmadım Kİ ben evde olduğu halde çekmecede öylece duruyor valla bakalım nasip ya biraz daha iyiyim sağ olun yanımda olduğunuz içingit gizli al yap kuzum benim bu kez olmazsa bundan sonrakileri benve söyleme, anlamıyorlar cidden
Benim en belirgin belirtim aşırı derecede gaz ve kasıklarda ara ara batma idi.Belirtilerinizi yazar misinz
Işte hep derim.. gebe kalmak çocuk doğurmak bir marifet değil .. esas marifet o çocuğu laiki ile düzgün yetiştirebilmek tir.. ona kalirsla hayvanlarda doğuruyor çünki..Ben de öyle oluyorum canım. Seni çok iyi anlıyorum. Bu günler geride kalacak inşallah. İyiki daha önce olmamış bile diyeceğimize okadar eminimki. Allah bu imtihanı kazananlardan eylesin bizi.
Çocuk düşünmediğim zamanlarda bile bu konuda çok hassastım diğer insanlara karşı. Kimseye ne zaman çocuk yaparsın demek aklımın ucuna dahi gelmezdi. Çocuğu olmadığını zanettiğim insanların yanında özellikle çocuk mevzusunu açmamaya gayret gösterirdim. Aynı şekilde bize de anlayışlı davranılsa keşke. Bir gün onlara: "zamanında benim yaramı ne kadar deştiğinizi bi bilseniz" demek isterim
bugün pazar kızGünaydın Ben yanlış hesaplamış 7 martmış benimki ama değiştirmiyorum belki pazar günü yaparım
Yav bak hele şu millete.. Bizim Rahimlerimizin bekçileri mi bunlar.. size ne size neee..... Kocama doyamadimmm daha belki .. başbaşa kalacağız size neeee... Vallaha sinir oldum sabah sabahBiz eşimle iki sene düşünmedik. Şimdi istiyoruz. Ama o iki sene boyunca tanımadığım kişiler bile anneme lafını yapmış. Yaşı geçmeden yapsın. Ne bekliyor bilmem ne bilmem ne bir sürü tatava yapmışlar. Anne bana böyle şeyleri söyleme kim ne derse desin dedim konu kapandı. Çiftlerin kendi kararlarına bile kimsenin saygısı kalmamış. Herkes koca burnunu başkasının hayatına sokmaya ne meraklı yahu.
Boşver güzelim şu mübarek günde herkesi Allah'a havale ediyorum. En doğrusunu O bilir. Biz bugün güzel olumlu konulara odaklanalım.Yav bak hele şu millete.. Bizim Rahimlerimizin bekçileri mi bunlar.. size ne size neee..... Kocama doyamadimmm daha belki .. başbaşa kalacağız size neeee... Vallaha sinir oldum sabah sabah
Bencede.. benim başıma gelmedi bu bak hiç bizaman birilerinden bu baskıyi hissetmedim.. ben boş duramam ağızlarının payını verirdim diye benceBoşver güzelim şu mübarek günde herkesi Allah'a havale ediyorum. En doğrusunu O bilir. Biz bugün güzel olumlu konulara odaklanalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?