- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.821
gölgeee bende gordummmm
İlk 5 dk da çikti belli belirsiz bi çizgi ya umarım vardır o kadar ihtiyacim var ki şu an o guzel haberi almayagölgeee bende gordummmm
ben de görüyorum
Ya yarın sabah yine tekrarlıycam ilk idrarla umarım daha da belirginleşirben de görüyorum
bence bekleyebiliyorsanız gün aşırı yapınYa yarın sabah yine tekrarlıycam ilk idrarla umarım daha da belirginleşir
ınsallaahh kuzum , bat ne zaman ?İlk 5 dk da çikti belli belirsiz bi çizgi ya umarım vardır o kadar ihtiyacim var ki şu an o guzel haberi almaya
Evet erken test bat 7 mart daha 1 hafta varbence bekleyebiliyorsanız gün aşırı yapınBen şimdiden tebrik edeyim batınız ne zaman? bu yaptığınız erken testlerden mı?
Gölge var cidden canım kan ver istersen
kuzu yarında yap snra kan verDün sabahta yapmıştım hiç cizgi cikmamisti
Yarın sabah tekrarlarim yine cizgi cikarsa kan veririm hemenGölge var cidden canım kan ver istersen
Değerlendirdim kuzum yAAslaa böyle birşey yok.. İnshaAllah degerlendirmissindir.. eğer olmadıysa sbaah olsun bari
İnşallah vardır canım hayırla kucagına al varsaYarın sabah tekrarlarim yine cizgi cikarsa kan veririm hemen
ordan ikinci çizgi bizi selamlıyor hadi inşallah :)
Amin kuzum benim inşallahRabbim.saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ❤amin
İnşallah cnm İnşallah senin de bu ay yüzün gülerNe diyeyim ki inşallah diyeyim başka dicek bi şeyim yok malesef
Insallah canim insallah ilk hamileligimde 7 haftalikken düşük yaptim. Benim eşimde nadir görülen hastaliktan. O haftanın iki günü ovitrelle uç gunu gonal f kullaniyor. Sperm sayisi 0 dı o kadar zor gunler gecirdik ki. Sonrasinda hamile kalinca dunyalar bizim olmustu ama düşük yapincada o dünya basımıza yıkıldı. Umarim vardır. Umarım burası bana uğur getirmistir.İnşallah vardır canım hayırla kucagına al varsa
Canım benim hersey Allahtan. benim esimde 2 haftada bir merional vuruluyor. Rabbim inşallah bebegin varsa hayırla saglıkla uzun ömür nasip etsin ona yüzünüz gülsünInsallah canim insallah ilk hamileligimde 7 haftalikken düşük yaptim. Benim eşimde nadir görülen hastaliktan. O haftanın iki günü ovitrelle uç gunu gonal f kullaniyor. Sperm sayisi 0 dı o kadar zor gunler gecirdik ki. Sonrasinda hamile kalinca dunyalar bizim olmustu ama düşük yapincada o dünya basımıza yıkıldı. Umarim vardır. Umarım burası bana uğur getirmistir.
Doktor kontrolünde kullanılması gereken ilaclar onlar canım doktor kac gun kullanacağına karar veriyor kist yapma ihtimalleri var o ilacların kendi kararınla kullanmamalısınKızlar size bişey soracam acaba bu ay bende femera ilacı var ondan içsem bisey olurmu daha dun bitirdim reglimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?