- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.841
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Yarın sabah tekrarlarim yine cizgi cikarsa kan veririm hemen
Hmm anladım cnm 1 defa kulandim yani femerayi sonra bıraktım acaba bisey olurmu ya sorsamiDoktor kontrolünde kullanılması gereken ilaclar onlar canım doktor kac gun kullanacağına karar veriyor kist yapma ihtimalleri var o ilacların kendi kararınla kullanmamalısın
Amin insallah annelik babalık yapabilecek düzeyde olup anne baba olmak isteyen herkesin yüzü güler hepimiz pozitif sonuclar alırız insallahCanım benim hersey Allahtan. benim esimde 2 haftada bir merional vuruluyor. Rabbim inşallah bebegin varsa hayırla saglıkla uzun ömür nasip etsin ona yüzünüz gülsün
Hep pozitif düşün güzel enerjilerle dol
Doktoruna danıs kuzumHmm anladım cnm 1 defa kulandim yani femerayi sonra bıraktım acaba bisey olurmu ya sorsami
Canım göğüslerim şiş ve acıyor kasık aprımda var ama anlayamıyorum ki adette olanilirBenimde iğneden sonraki 8 . günüm yani catlamadan sonraki 8. günüm adete 6 gün var sende belirtiler varmı acaba
günlerimiz birebir aynı. test yaptırırsan ve çıkarsa lütfen haber ver:)
Bendede aynı belirtiler vardı şuanlık pozitif gibi duruyor canımKızlar merhaba. Geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım sat 7 şubat. Yumurtlama takibi de yaptım 20 şubatta pik gördüm değerlendirdik. 8-9 gün oldu yumurtlama olalı. Dün normal hayatıma devam ederken birden ateşim çıktı belim ağrıyor kısa süre geçiyor geri başlıyor kasığımda da ağrı var çok ağrıyor özele acile gideceğim. İlk gebeliğimde de böyle belim ağrımıştı sizce gebe olabilir miyim beta da baktırsam çıkar mı 8-9 günde. Yada enfeksiyon falan geçiriyorum bilemedim yani. Fikirlerinizi yazar mısınız. Salgın falan mı var acaba.
Yaa bende o şekilde görüyorum 2 gündür
yok kıızzz benim BAT 21yaptın mı canım
Hmm anladım cnm tsk ederimDoktoruna danıs
Benim de 28 mart ekler misinizHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Umarım doğrudur bu cizgiler. Geçen ay bazı testlerde uzun süre bekleyince yine boyle iki cizgi cikiyordu ama bu ilk 5 dk da cikti. Sizin bat ne zamanYaa bende o şekilde görüyorum 2 gündür
Benim umutlar bugun tükendi kuzum gördüm kırmızıları agrılar icinde önümüzdeki günleri dusunuyorumyok kıızzz benim BAT 21ama jeli deniciiim ilk fırsatta inş işe yarar
ben senden bekliyorum önce güzel haber, seninkini alalım bi helesonraa M Mavi Menekse var sırada dimi bacım
benim daha önce hiç çıkmazdı beklesemde hep tekti bu ay hayalet bi çizgi görüyorum 6 mart batım ama yumurtlamam erken oldu die oda öne geliyormuş 3 mart diyelimUmarım doğrudur bu cizgiler. Geçen ay bazı testlerde uzun süre bekleyince yine boyle iki cizgi cikiyordu ama bu ilk 5 dk da cikti. Sizin bat ne zaman
Hadi bakalim insallah umdugumuz gibi sonuclar alirizbenim daha önce hiç çıkmazdı beklesemde hep tekti bu ay hayalet bi çizgi görüyorum 6 mart batım ama yumurtlamam erken oldu die oda öne geliyormuş 3 mart diyelim
Ay inşallahİnşallah hamile kalmışsındır, saglıkla gelir minik :) D vitamini düşük olup hamile kalan da cok var ama herşey bir vesile, inşallah sana bu vesile olmuştur. haberleşelim mutlaka :)
Acaba kan versem mi nedersiniz?Hadi bakalim insallah umdugumuz gibi sonuclar aliriz
Benden de ümidi kesin kuzular Bat 4 Mart bugün erken gebelik yaptım kıpkırmızı tek çizgi bu test ile birlikte 3 test çöp oldu. İki gün sonra bir daha denerim ama bence değilim sonra sessizce adetimi beklerim.Benim umutlar bugun tükendi kuzum gördüm kırmızıları agrılar icinde önümüzdeki günleri dusunuyorum
Hadi hayırlısı insAllah hamişsindir canımCanım göğüslerim şiş ve acıyor kasık aprımda var ama anlayamıyorum ki adette olanilir
Nur sen sabah mı yapcan canımyaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?