Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor kontrolünde kullanılması gereken ilaclar onlar canım doktor kac gun kullanacağına karar veriyor kist yapma ihtimalleri var o ilacların kendi kararınla kullanmamalısın
Hmm anladım cnm 1 defa kulandim yani femerayi sonra bıraktım acaba bisey olurmu ya sorsami

Canım benim hersey Allahtan. benim esimde 2 haftada bir merional vuruluyor. Rabbim inşallah bebegin varsa hayırla saglıkla uzun ömür nasip etsin ona yüzünüz gülsün
Hep pozitif düşün güzel enerjilerle dol
Amin insallah annelik babalık yapabilecek düzeyde olup anne baba olmak isteyen herkesin yüzü güler hepimiz pozitif sonuclar alırız insallah

günlerimiz birebir aynı. test yaptırırsan ve çıkarsa lütfen haber ver:)
Bendede aynı belirtiler vardı şuanlık pozitif gibi duruyor canım

Benim de 28 mart ekler misiniz

yok kıızzz benim BAT 21 ama jeli deniciiim ilk fırsatta inş işe yarar
ben senden bekliyorum önce güzel haber, seninkini alalım bi hele sonraa M Mavi Menekse var sırada dimi bacım
Benim umutlar bugun tükendi kuzum gördüm kırmızıları agrılar icinde önümüzdeki günleri dusunuyorum

Umarım doğrudur bu cizgiler. Geçen ay bazı testlerde uzun süre bekleyince yine boyle iki cizgi cikiyordu ama bu ilk 5 dk da cikti. Sizin bat ne zaman
benim daha önce hiç çıkmazdı beklesemde hep tekti bu ay hayalet bi çizgi görüyorum 6 mart batım ama yumurtlamam erken oldu die oda öne geliyormuş 3 mart diyelim

İnşallah hamile kalmışsındır, saglıkla gelir minik :) D vitamini düşük olup hamile kalan da cok var ama herşey bir vesile, inşallah sana bu vesile olmuştur. haberleşelim mutlaka :)
Ay inşallah☺ haberleşelim kesinlikle. İnşallah sen de en yakın zamanda sağlıkla değerlendirip kavuşursun kuzuna

Benim umutlar bugun tükendi kuzum gördüm kırmızıları agrılar icinde önümüzdeki günleri dusunuyorum
Benden de ümidi kesin kuzular Bat 4 Mart bugün erken gebelik yaptım kıpkırmızı tek çizgi bu test ile birlikte 3 test çöp oldu. İki gün sonra bir daha denerim ama bence değilim sonra sessizce adetimi beklerim.

Bu arada hani ben diyordum ya 10 gün önceden hep ağrı sızı duramazdım diye muhtemelen ben bu ay düzenli gün aşırı avokado tükettim bence onun etkisiyle ağrı hissetmiyorum tertemiz adet olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…