- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #4.861
Ben 4 ya da 5 test çöpe gitti kendime söz verdim 5 ay en az 5 gün gecikmedigim sürece yapmayacagım test.Benden de ümidi kesin kuzular Bat 4 Mart bugün erken gebelik yaptım kıpkırmızı tek çizgi bu test ile birlikte 3 test çöp oldu. İki gün sonra bir daha denerim ama bence değilim sonra sessizce adetimi beklerim.
Bu arada hani ben diyordum ya 10 gün önceden hep ağrı sızı duramazdım diye muhtemelen ben bu ay düzenli gün aşırı avokado tükettim bence onun etkisiyle ağrı hissetmiyorum tertemiz adet olacağım.
Ayyy var çizgi ❣
Evet kuşum bu sabah yaptım negatifti 4 gün kaldı bata yarın sabahta erken gebelik yapacağım ama bence ben değilimNur sen sabah mı yapcan canım
Iki testte iki cizgi gördüyseniz verin benceAcaba kan versem mi nedersiniz?
Mübarek gecede tutunmuştur inşallah canımDeğerlendirdim kuzum yA
Canım benim bı arkadaşım adete 2 gün varken hassas testlerden yaptı çıkmadı adet gecikince yaptı normal testle çıktı pozitif hem sen yumurtlama tarihini biliyon mu kesin belki geç döllenme olmusturBenden de ümidi kesin kuzular Bat 4 Mart bugün erken gebelik yaptım kıpkırmızı tek çizgi bu test ile birlikte 3 test çöp oldu. İki gün sonra bir daha denerim ama bence değilim sonra sessizce adetimi beklerim.
Bu arada hani ben diyordum ya 10 gün önceden hep ağrı sızı duramazdım diye muhtemelen ben bu ay düzenli gün aşırı avokado tükettim bence onun etkisiyle ağrı hissetmiyorum tertemiz adet olacağım.
Erken gebelik mi normal test mi
Hiç belli olmaz canım ya neler gördük ❣ testte çıkmayıp kanda belli olan varEvet kuşum bu sabah yaptım negatifti 4 gün kaldı bata yarın sabahta erken gebelik yapacağım ama bence ben değilim
zerre ümidim yok çok çok silikte olsa çıkardı kuzum bildiğin bembeyaz o yüzden sırf içimde kalmasın diye ya yarın yada salı yapacağım testBen 4 ya da 5 test çöpe gitti kendime söz verdim 5 ay en az 5 gün gecikmedigim sürece yapmayacagım test.
Ay kuzum senin var dahaa inşallah bebegin seninledir hic belli olmaz
Ayy ah şu hayali çizgiler varya ya söyle kopkoyu bı ikinci çizgi ne zaman çıkacak bizde acaba
Erken test benim yaptigimErken gebelik mi normal test mi
Yookk yavrum hic belli olmaz daha gecikmedin bile pozitif enerjiler yolla etrafına normal testler de hemen cıkmayabilir ayrıca idrara da sonradan geliyor hcg hormonu beklezerre ümidim yok çok çok silikte olsa çıkardı kuzum bildiğin bembeyaz o yüzden sırf içimde kalmasın diye ya yarın yada salı yapacağım test
Hoşgeldin canımKızlar merhaba şubat ayında kırmızıları görüp mart ayına transfer olanlardanımbeni de aranıza alır mısınız bat 28 mart
İnsAllah vardır canim saglikli gebeliktir insAllah biz bile seviniriz burdan İnankiİlk 5 dk da çikti belli belirsiz bi çizgi ya umarım vardır o kadar ihtiyacim var ki şu an o guzel haberi almaya
Hayırlı olsun canıımm inşallaahh güzel sonuclarla dönBugün kan vericem dua edin banada inşallah vardır hepimiz hamile kalmışızdırrrrrr
Çok teşekkür ederim canım inşallah bu ay umutlar yeşerir.Hoşgeldin canım
Canım aynen gecikmeden yapma.Boşa hayal kırıklığı oluyorBen 4 ya da 5 test çöpe gitti kendime söz verdim 5 ay en az 5 gün gecikmedigim sürece yapmayacagım test.
Ay kuzum senin var dahaa inşallah bebegin seninledir hic belli olmaz
İnş Mart uğurlu gelir hepimizeÇok teşekkür ederim canım inşallah bu ay umutlar yeşerir.
Canım benim ilk gebeligimde adetten bir gün önce negatif cikti sonra bende senin gibi adet olmayi bekledim ama adetimin geciktigi 4. Gün pozitif çıktı. Ümidini yitirme hemenBenden de ümidi kesin kuzular Bat 4 Mart bugün erken gebelik yaptım kıpkırmızı tek çizgi bu test ile birlikte 3 test çöp oldu. İki gün sonra bir daha denerim ama bence değilim sonra sessizce adetimi beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?