- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #5.041
Yok cnm, oyle dusunme hemen. Bu kadar uzun sure mesele oluyorsa onun bakis acisindan bakmayi dene, onu anlamaya calis. Sonra da ona boyle dusunmekle ne kadar haksiz oldugu konusunda tekrar konusun. Konuyu bilmiyorum ama yiprandigini ve iliskinizin de yiprandigina isaret et. Hayati birbirimize kolaylastirabiliyorsak eger iliski anlamlidir, aksi halde cekilmez gercekten. Cunku hayat yeterince zor bence. Birbirinize yardimci olun, her iki taraf da istenen ya da istenmeyen sey hususunda kendini biraz torpulerse orta yolda bulusursunuz insallah.2 yıldır her hafta aynı şeyi konuşuyoruz desem?? Hatta annem, kendi kuzeni ve eşi defalarca konuştular ama olmuyor düzelmiyor bu durum. Deveyi güdemediğimize göre diyardan gidicez demek ki...
Ayyy inşallah yaYa gerçekten mi ağlıyorum şuan çok fena oldum inşallah kanda da çıkar
Yarın yazarım inşallah bi daha burayaAyyy inşallah ya
Erken gebelik varsa elinde canım sabah ilk idrarla yap benceKızlar reglime 3 gun var şimdi gebelik testi yapsam cıkar mı yoksa sabah mı yapmalıyım
Erken gebelik yok canım kaset test var sabah yapayımErken gebelik varsa elinde canım sabah ilk idrarla yap bence
Fazla yumurta varsa letu'yu neden verdi ki ?Bende anlamadım ne demek dedim fazla yumurta demek dedi anlamadım acaba bundan mı olmuyor
Fazla olması yumurtanın kalitesini düşürüyormuş o yüzden yumurta kaliteli olsun diye verdi galibaFazla yumurta varsa letu'yu neden verdi ki ?
Sizde ne problem vardıFazla olması yumurtanın kalitesini düşürüyormuş o yüzden yumurta kaliteli olsun diye verdi galiba
Kahve konusunda sicilim bozuk benimYa ben de öyleyim, günde 4-5 kupa kahve içiyordum sütlü falan ama gene de kafein yani..
Şimdi 2 kupaya düşürdüm gayret ediyorum ama çok zorlanıyorum
Gecen aylardan taniyorum seni. Insallah asilaman tutar, cok sevindim senin adina. Hakkinda hayirlisi olsun, saglikla insallahİnşallah
Sabaha sabret cnm, yarin ilk idrarla cikar diye dusunuyorum. Hayirlisi olsun.Kızlar reglime 3 gun var şimdi gebelik testi yapsam cıkar mı yoksa sabah mı yapmalıyım
İnşallah canımSabaha sabret cnm, yarin ilk idrarla cikar diye dusunuyorum. Hayirlisi olsun.
yok kıızzz benim BAT 21ama jeli deniciiim ilk fırsatta inş işe yarar
ben senden bekliyorum önce güzel haber, seninkini alalım bi helesonraa @oznurvarol var sırada dimi bacım
Ya hayırlı haberlerle gel canımYa gerçekten mi ağlıyorum şuan çok fena oldum inşallah kanda da çıkar
Ohh bee bütün gün yazmadı bu kız diyip durdum.. çok güzel haberler getirdinCnm kontrolume gittim bugun. Iltihap kontrol altinda veeee altindan bisey cikmadi cok sukurKendimi en kotusune hazirlamistim. Kesip bicecekler, patolojiye gonderecekler diye dusunmustum. Sukur sac koklerim de varmis cihazla bakti ama cikmalari uzamalari zaman alacak. Muhtemelen daha seyrek cikar tabi ama napalim. 2-3 hafta daha merhem kullanmaya devam edecegim. Kapanmasi biraz guc oluyor ama buna da sukur. Bu surecle birlikte gecen aylarda gebelik olusmadigi ya da vay efendim yasiniz gecmis mevzusunu kafama takip bunalima girmenin coook manasiz oldugunu anladim
Benim eşimin değerleri düşüktü bende de sağlıklı yumurtlama olup olmadığına bakmak için vermişti biraktirdi 3 ay sonraSizde ne problem vardı
Herşey olabilir. Acaba ovulasyon testiyle yarın bi kontrol mü etsen canım.. hiç yumurtlama takibi yaptın mı?Kızlar ben genelde düzensiz adet olan biriyim bazen 31-32 bazen 35 bazende 38 günde 1 oluyorum. En son 38 günde bir oldum. 18 Şubat bat tarihim. Takvimde yumurtlama tarihimi 9 Mart ile 15 Mart arası gösteriyor. Fakat bugün sağ ve sol kasığımda iğne batması gibi ağrı hissediyorum son birkaç saattir. Acaba erken yumurtlamış olabilir miyim bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Günümü bekleyeyimCanım moralini bozma kaset test adet gecmeden genelde dogru sonuc vermiyor
Ya imkan varsa test al erken olanlardan yada gununu bekle hemen moralini bozma
Batı beklicem kuzum ya napayım kalmadı hiç hevesim falan amaben de tam bunu söyleyecektim sen benden çok yaşa :)
portakalkek bacım hemen yıkılma dur bakalım, daha BAT gelmedi, testin de erken olanlardan değilmiş. imkanın varsa alıver bitane, yoksa da BAT'ı bekleyelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?