Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 yıldır her hafta aynı şeyi konuşuyoruz desem?? Hatta annem, kendi kuzeni ve eşi defalarca konuştular ama olmuyor düzelmiyor bu durum. Deveyi güdemediğimize göre diyardan gidicez demek ki...
Yok cnm, oyle dusunme hemen. Bu kadar uzun sure mesele oluyorsa onun bakis acisindan bakmayi dene, onu anlamaya calis. Sonra da ona boyle dusunmekle ne kadar haksiz oldugu konusunda tekrar konusun. Konuyu bilmiyorum ama yiprandigini ve iliskinizin de yiprandigina isaret et. Hayati birbirimize kolaylastirabiliyorsak eger iliski anlamlidir, aksi halde cekilmez gercekten. Cunku hayat yeterince zor bence. Birbirinize yardimci olun, her iki taraf da istenen ya da istenmeyen sey hususunda kendini biraz torpulerse orta yolda bulusursunuz insallah.

Kızlar ben genelde düzensiz adet olan biriyim bazen 31-32 bazen 35 bazende 38 günde 1 oluyorum. En son 38 günde bir oldum. 18 Şubat bat tarihim. Takvimde yumurtlama tarihimi 9 Mart ile 15 Mart arası gösteriyor. Fakat bugün sağ ve sol kasığımda iğne batması gibi ağrı hissediyorum son birkaç saattir. Acaba erken yumurtlamış olabilir miyim bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben de öyleyim, günde 4-5 kupa kahve içiyordum sütlü falan ama gene de kafein yani..
Şimdi 2 kupaya düşürdüm gayret ediyorum ama çok zorlanıyorum
Kahve konusunda sicilim bozuk benim O yuzden normal sartlarda da 1 turk 1 filitre ya da nescafe, turk yoksa 2 nescafe seklinde sinirliyordum. Yoksa su yerine onu tuketecegim ama fazlasi zarar Simdi mumkun oldugu kadar es gecmeye calisiyorum, gunde 1 bazi gunler 0 . Yerine birsey konmuyor ama azaltmamiz lazim.

Ohh bee bütün gün yazmadı bu kız diyip durdum.. çok güzel haberler getirdin sağlık herşey gerçekten diğer hiç bir şeyin önemi yok Kısa zamanda iyileşir inşallah. Çıkan saçların çoğalır da.. prp vitamin bakım falan yaptırırsın çoğaltırsın sen merak etme güzelim

Herşey olabilir. Acaba ovulasyon testiyle yarın bi kontrol mü etsen canım.. hiç yumurtlama takibi yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…