- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.441
olsun canım olan olmuştur biz önümüze bakalımBende aynı düşüncedeyim ama sabah uyandığımdan beri psikolojim pert bide o psikoliyle kalktım test yaptım biliyorum negatif çıkcağını ama yaptım işte daha da yapmam yok
Eğerki benim 19 unda gelmezse senle beraber yapcam testicanııım herkes demiş ben de tekrar etmiş gibi olmayayım ama erken tabi
bak benim de bat 21, senle tarihdaş sayılırız. en güzeli BAT'ı beklemek ama çok istersen de 3 gün kala falan yap bari. benim de evde 3 tane testim var bekliyorama 3-5 gün kaladan önce de yapmak zaten sonuç vermez keşke verse el ele bekleyelim güzel haberlerle taçlandıracağız mart ayını ben inanıyorum çalışmalar tam gaz devammm ama pskolojne söle düşmesn daha yansın geceler yani önümüzde fırsat çooook
Etcem zaten öyle telefonda azarlamakla olmuyorMuhakkak çıkması gerekiyordu ya, zamanında hastanede çalıştım. Bazen uğraşmak istemiyor sekreterler öyle söyleyeyim, en iyisi gidip öğrenmek olur senin içinçıkmadıysa da kesin bi hata mata yaptılar direkt şikayet et
Hahahhaolsun canım olan olmuştur biz önümüze bakalımhepimiz arada derede gaza geliyoruz ya gayet normal yani. sen 15inden sonra beni görme ne haltlar karıştırıcam kim bilir buralarda
ay ben seni yerimEğerki benim 19 unda gelmezse senle beraber yapcam testi
ay ben burda sinir stres oldumEtcem zaten öyle telefonda azarlamakla olmuyor
ahsjahsjshsjsh bu sebeple gelen kutusuna düşürmüyoeum ben
Benimki 11 Mart düzeltebilir misinizHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Erken yapmıcam benay ben seni yerimben 16sında başlarım zaten test yapmaya her şekil beraber yaparız testlerimizi sen merak etme sonra burdan hoooop kasım anneleri topiğine uçuşşş
Kapatmam şazım bu mail bildiriminiahsjahsjshsjsh bu sebeple gelen kutusuna düşürmüyoeum bennasılsa 5 dk da bir burdayım jshsjshsh
Ayy sorma yemin ederim geceden beri çatladım beklemekten bak bu saat oldu çıkmadı eşim birazdan gidip alacak sonuçlarıay ben burda sinir stres oldum
gebe hatuna yapılacak şey mi ya bu
çok nazlı bu bebiş canıııım annesini bekletiyor
Merhaba iyiyim sen nasılsın? Ağrılar var ama prp yaptırdım sanırım ondan daha 1 hafta falan var zaten belirti olmaz heralde=)
dur gitme BAT'a kadar herkes için umut varKizlar selam!
Sabah yaptigim kaset test negatuf, bat cuma gunu, 2 gun var yani. Ben elendim sanirim, onumuzdeki ay gorusmek uzere
nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum. benim bat 23 Şubat zaman geçmek bilmiyor sankiErkenden test yapmak yok
yazdığın yerde dosya ekle butonu var bacım ordan seçip ekliosunKızlar yarın. Bat günüm test yaptım az önce ikinci çizgi hayalet çıktı fotorafını nasıl ekliyoruz çıldırcam
Dosya ekle kısmından ekle canım hadi bakalım bekliyoruz fotoğrafıKızlar yarın. Bat günüm test yaptım az önce ikinci çizgi hayalet çıktı fotorafını nasıl ekliyoruz çıldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?