- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.461
marttır o şubat olsa duramazsınnasıl bekleyeceğiz bilmiyorum. benim bat 23 Şubat zaman geçmek bilmiyor sanki
Dosya ekleye tıklayıp resmi seçiyosun canımKızlar yarın. Bat günüm test yaptım az önce ikinci çizgi hayalet çıktı fotorafını nasıl ekliyoruz çıldırcam
Şubat ayında olan kimyasal gebeliğimde 1 hafta kala silik çizgi gördüm bu marka ile canımLaboquick erken sonuç vermiyor di mi bat zamanı yapmak gerek
Ayy hadi insAllah canim foto foto fotoKızlar yarın. Bat günüm test yaptım az önce ikinci çizgi hayalet çıktı fotorafını nasıl ekliyoruz çıldırcam
Evet kuzum biliyorum, 13-14 pikti beyaz akıntım oldı hemen sonrasında 15-17-18-22 şeklinde değerlendirdimSen yumurtlama catlama tarihini biliyor musun canım catlamadan sonra 14 ya da 16 belki daha az gun sayısında adet oluruz tıbben
Benimde 7 Mart erkendne negatif görmemek için o düşünceyi kafadan silip atıyorumnasıl bekleyeceğiz bilmiyorum. benim bat 23 Şubat zaman geçmek bilmiyor sanki
Aşko basıyorum oraya ama olmuyor ay çok heycanlandım ya sizlerlede paylaşmak istedimyazdığın yerde dosya ekle butonu var bacım ordan seçip ekliosun
hatta bak burda göstereyim
Cumaya kadar bekleyeyip sonra vereyim dedimCanım bence bebiş var ben görüyorum gölge şeklinde büyük ihtimalle hcg düşük daha o yüzden silik çıkmış bence kan vermelisin
Senin bugunlerde olman lazım kuzum o zaman bu hesaba göreEvet kuzum biliyorum, 13-14 pikti beyaz akıntım oldı hemen sonrasında 15-17-18-22 şeklinde değerlendirdim
Ya olsa cikardi gibi geliyor bana. Yumurtlama gunumu biliyorum, catlama uzun surdu ama yumurtlamadan itibaren 10-11 gun gecmis oldu. Catlamadan da belki 9-10. Onceki dusukle sonuclanan gebeligimde 3 gun kala kaset testte silik de olsa cizgi gormustum. Bommmbos bir tek cizgi cikinca umudum sifir. Yine de Allah'tan umit kesilmez tabiidur gitme BAT'a kadar herkes için umut var
yaptım kuzum net tek çizgiTestin içini açıp ışığa tutup bakarsan veya çekersen daha net görülebilir
aynen öyle döngüm 33 o yüzden Cuma olmayı bekliyorum bakalım ama testlerim hep negatifSenin bugunlerde olman lazım kuzum o zaman bu hesaba göre
Göbek deliği acıması, kabızlık, çok fazla sol kasıkta ağrı ve batma, bacak ve bel ağrısı, ağzımdada metalik tat var midem ekşiyor hep. Bunların hepsi psikolojikse psikolojimi ayakta alkışlarımCanım ne gibi belirtilerin var orda silik çizgi var gibi sanki
Bak heyecandan onu bile yanlış yazdım. Ayın 15i gelsin başlarım ben test yapmayamarttır o şubat olsa duramazsın
Doktora gittin mi canım hormonlara falan baktırdın mı hicaynen öyle döngüm 33 o yüzden Cuma olmayı bekliyorum bakalım ama testlerim hep negatif
Kaset testmi yaptın yoksa erken gebelikmi canımyaptım kuzum net tek çizgi
wala biz de burda heyecan yaptık, bi göreydik şu testiAşko basıyorum oraya ama olmuyor ay çok heycanlandım ya sizlerlede paylaşmak istedim
ya tabi haklısın, insan kendini bilir, bi de imkan varsa gaza gelmemek lazım, ben onu beceremiyorum, seni tebrik ederimYa olsa cikardi gibi geliyor bana. Yumurtlama gunumu biliyorum, catlama uzun surdu ama yumurtlamadan itibaren 10-11 gun gecmis oldu. Catlamadan da belki 9-10. Onceki dusukle sonuclanan gebeligimde 3 gun kala kaset testte silik de olsa cizgi gormustum. Bommmbos bir tek cizgi cikinca umudum sifir. Yine de Allah'tan umit kesilmez tabii
İnsAllah piskolojik değildirGöbek deliği acıması, kabızlık, çok fazla sol kasıkta ağrı ve batma, bacak ve bel ağrısı, ağzımdada metalik tat var midem ekşiyor hep. Bunların hepsi psikolojikse psikolojimi ayakta alkışlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?