Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle bakalım 1-2 gün daha gelmezse test yap tekrar

Bi kan testi verseydin canım bazen testler yanıltıyor inşALLAH olmazsınn

Evet batı 1 ve 2 Mart olan arkadaşlar nerelerdesiniz adet olanınız veya hamile olanınız yokmu tablomuzu şenlendirelimm,ve lütfen tabloya isim yazdırıpda sonrasında geri dönüş yapmamazkık yapmıyalım sonuçta emek veriyoruz,takip ediyoruz durumlar ne oldu diye

ayrıca gözümüz gönlümüz açılıyor, bizi neden mahrum bırakıyorsunuz değil mi ama

Ben hamile kaldığımda sabah uyanmıştım ağzımda bir demir tadı, sabaha kadar demir kemirmiş gibi.. ondan şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama yumurtlamadan 12 gün sonraydı. İnşallah vardır yani kaçıncı günün?

ayrıca gözümüz gönlümüz açılıyor, bizi neden mahrum bırakıyorsunuz değil mi ama
Tabikide heyecanımızı üzüntümüzü beraber paylaşıyoruz sonuçta bu yüzden topik açtık,isim yazdırdık,süs niyetine değil ya

Ben hamile kaldığımda sabah uyanmıştım ağzımda bir demir tadı, sabaha kadar demir kemirmiş gibi.. ondan şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama yumurtlamadan 12 gün sonraydı.
vay anasını ne kadar enteresan bir belirti, koydum cebe vucudumda olan biten her haltı dinleyeceğim bundan sonra

Bencede şöyle pozitifleri goruruzde gözümüz gönlümüz açılır insaAllah

Merhaba iyiyim sen nasılsın? Ağrılar var ama prp yaptırdım sanırım ondan daha 1 hafta falan var zaten belirti olmaz heralde=)
Geçmiş olsun canım inşallah faydası olur en kısa zamanda valla bende hem iyi gibiyim hem umutsuz kötü gibiyim belirti yok bende şimdilik hayırlısı olsun inşallah kuzum ne diyelim

Bencede şöyle pozitifleri goruruzde gözümüz gönlümüz açılır insaAllah
İnşALLAHH,hem pozitif haberlerini görünce bizde heyecanlanıyorum kendimizi motive ediyoruz,adet olanları görüncede beraber teselli ediyoruz sonuçta topiğin amacı bu Ne olursa oslun destek olmak danışmak hüzün heyecan paylaşmak

Kızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım
ya benim de 19-21 arası bat. kız biz daha bu ay çalışmalara yeni başlamadık mı 3-4 kere değerlendirmişizdir en çok, ne testi ne düşüşüüüüü...
Enerji tavan olması lazım ki olacak biliyorum, pozitiflik pozitifliği çeker her zaman hadi kalk silkelen.

Güzel günler göreceğiz

yürü be Fang! beraberiz bu yolda, ennnn ama enn erken 16sında test yapacaz, daha da bırakın elinizdeki testleri

Aynen öyle negatif olursada üzülmek yok hayırlısı artık

Beklemedeyim ben... geçen ay 4 gün erken regli olmuştum bu ay onu kapatıyor olabilir mi acaba ya?
Geçen ay bende 4 gün önceden oldum inşALLAH öyle olmaz da hamişsindirr hiçbelirti falan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…