Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm, bat senınde 10mart sanırım. bende aynıyım
yumurtlamayı ne zaman gordun?

amınnn ınsallaahhh

18 şubat yumurtlamam yani 13. Günüm oluyor heralde. Biraz geç oldu ondan telaşlandım

Şöyle bişey benim yıldızım çok düşük en ufak bişeyden etkileniyorum dünde bazı saçma olaylar oldu sanırım sabahtan beri sebebi odur ki böyleyim ben bi sıcak duş alayım kendime geleyim ben gelene kadarda batları gelipte geçenler sonuçlarınız artık söyleyin daa

adetim 4 martta gelmezse hiç durmam giderim tabi ama inşallah 40 küsür gün değildir açıkcası bunu nasıl hesapladın kuzum benim gözümden kaçan bir şey mi var sen nasıl 37-42 yi hesapladın ovü testine bakarak mı? 18 Eylül, 21 Ekim, 24 Kasım, 24 Aralık ve 30 Ocak bak sana adet dönemlerimi de yazdım

Benim de bat 11, cuma gününe denk geliyor. Bense bir kaç gün geçtikten sonra pazartesi ayın 14’ünde test yapmayı planlıyorum. O zamana kadar regl olursam zaten test stresi yaşamam, olmazsam da inşallah bebek vardır

Elimde 10 tane erken gebelik testi var.. evi eşelesem 1-2 de normal çıkar

beni zincirleseniz 16 sını bekleyemem ben
hahahahahahaha bekleme be ben bile nası bekleyecem bilmiyorum
benim BAT 21 ya ondan 16sı dedim, kendim için yani
kahvelihatunn ben beklerim seni dediği için 16yı verdim, acaba ben durabilicem mi

allahım aynı bizim evdeki durum
tahin pekmezli ekmekler, cevizler fındıklar havada uçuşuyor, multivitamin çakıyorum bi de her gün adama

Kızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım
Ben de bugün kendimi çok huzursuz hissediyorum böyle modum düşük neden anlamadım içimde böyle garip bir his var anlamadım
Elimde 10 tane erken gebelik testi var.. evi eşelesem 1-2 de normal çıkar

beni zincirleseniz 16 sını bekleyemem ben
ben de henüz yok haftaya sipariş edeceğim bata 1-2 gün kala elime ancak ulaşır bilerek geç sipariş edeceğim ki erkenden test yapmayayım

Kıızz bu ne enerji maşALLAH
Bilmiyorum aslında günleri değerlendireceğiz diye pertim çıktı. Bir de eşime pekmezleri cevizlere fındıkları iteleyip duruyorum. Adam yedikçe durmuyor. Gün değerlendirmeyi bitirdik ekstralara çıkıyoruz Çok yorgunum aslında ben bu takviyeleri keseceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…