- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.521
Sende pozitif çıkarsa banada umut olur hadi bakalımAh benim de 7 mart tahmini. Sabırsızlikla bekliyrm. cmt yaparim testi. Yerleşme lekesi gibi birsey yasamistim 3 gun once. Ay belki cumada yaparim,bilemedim
canım zıhnını serbest bırak ve cok dusunme gerekırse burayada cok fazla gırmemeye calıs, cok ıyı anlıyorum senı gouyoruz ve bır heves yapmak ıstıyoruzKızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım
Adet olana kadar hep bir umut vardır bozma moralinii, kırmızıları görene kadar devamerken gebelik
Yani ben 16 sında yapmam diyorum ama bellide olmaz bide aylık burç yorumumdaki önemli tarihlere bakarmısınızzhahahahahahaha bekleme be ben bile nası bekleyecem bilmiyorum
benim BAT 21 ya ondan 16sı dedim, kendim için yani
kahvelihatunn ben beklerim seni dediği için 16yı verdim, acaba ben durabilicem mi
Canım benim sen geçen ovü de 2.kez pik gördünya eğer ikinci yumurtlama olduysa o günden itibaren 14 gün geçmesi gerekir Bat için arkadaşta onu söylüyoradetim 4 martta gelmezse hiç durmam giderim tabi ama inşallah 40 küsür gün değildir açıkcası bunu nasıl hesapladın kuzum benim gözümden kaçan bir şey mi var sen nasıl 37-42 yi hesapladın ovü testine bakarak mı? 18 Eylül, 21 Ekim, 24 Kasım, 24 Aralık ve 30 Ocak bak sana adet dönemlerimi de yazdım
kız insan 12 gün nasıl farketmez nasıl dayanır test yapmadan ben hayal bile edemedim sen düşünBen hamile kaldığımda sabah uyanmıştım ağzımda bir demir tadı, sabaha kadar demir kemirmiş gibi.. ondan şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama yumurtlamadan 12 gün sonraydı. İnşallah vardır yanikaçıncı günün?
allahım aynı bizim evdeki durum
tahin pekmezli ekmekler, cevizler fındıklar havada uçuşuyor, multivitamin çakıyorum bi de her gün adama
en güzeli. ama işte ben öyle olunca gidip eczaneden alıyorum o fena oluyor. 10 tane fiyatına gidip eczaneden 1 tane alıyorumben de henüz yok haftaya sipariş edeceğim bata 1-2 gün kala elime ancak ulaşır bilerek geç sipariş edeceğim ki erkenden test yapmayayım
kuzu ben de diyorum ki o bence pik değil acaba hani ovü testi ile hamile kaldığını öğrenen çok kişi olmuş ya hani dedim bi ihtimal olur muCanım benim sen geçen ovü de 2.kez pik gördünya eğer ikinci yumurtlama olduysa o günden itibaren 14 gün geçmesi gerekir Bat için arkadaşta onu söylüyor
ay geliyor bebişşşşşYani ben 16 sında yapmam diyorum ama bellide olmaz bide aylık burç yorumumdaki önemli tarihlere bakarmısınızz
Yumurtlama mı acaba kuzum..Benim kasıklarımda çok hafif sancılar var yani sandı atar damar hareketleri nasıl olur o şekil bat19 bu nedendir sizce ???
Benim de 10 martcanımm, bat senınde 10mart sanırım. bende aynıyım
yumurtlamayı ne zaman gordun?
amınnn ınsallaahhh
İnanılmaz tez canlıyımdır ben. Sabırsızımdır. Mümkün değil bekleyemem bat yaklaşmasını geçmesini falan.hahahahahahaha bekleme be ben bile nası bekleyecem bilmiyorum
kahvelihatunn ben beklerim seni dediği için 16yı verdim, acaba ben durabilicem mi
Git canım bi baktır emin olyok canım hep erteledim hiç gitmedim bu ay yine olmazsa artık gidiş kesin
Adet belirtilerin başladı mı?kuzu ben de diyorum ki o bence pik değil acaba hani ovü testi ile hamile kaldığını öğrenen çok kişi olmuş ya hani dedim bi ihtimal olur mugerçi öyle olsa milyon tane erken gebelik testi yaptım elbet birinde silikte olsa çıkardı
öldüm gülmekten
yani ağlanacak halimize gülüyoruz. Benimkisi uyarıyor bak yediriyorsun durmam diyor benim de elimde değil yani diyor. Adam da haklı. Zafere giden yolda çekilen çile diyerek kendimi teselli ediyorum ben de napayım
ha haaayytt ne güzel dedin beeeİnanılmaz tez canlıyımdır ben. Sabırsızımdır. Mümkün değil bekleyemem bat yaklaşmasını geçmesini falan.
Amaaaan kumarımız yok karı-kız ayağımız yok. Bizim de kötü huyumuz bi test alışkanlığı olsun
Hem de tam ortadaki tarih!!!Yani ben 16 sında yapmam diyorum ama bellide olmaz bide aylık burç yorumumdaki önemli tarihlere bakarmısınızz
ALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHKızlar sonucumu aldımmmmmm
Benimde bat 23ü 16sında sabah yapalım testi birlikte belki şans getirir :)))hahahahahahaha bekleme be ben bile nası bekleyecem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?