- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.561
Canım sonuçlar normal değerde benceKızlar bu 3. Testimiz artık doktor erkek faktörünü ortadan kaldıracak galiba bi sorun göremedim sizce var mı ??
Prolaktin süt hormonu onun yükselmemişti lazım Allah korusun yükselirse bebişi engeller dikkat etKızlar hormon tahlilinden anlayan var mı salıyorum simdi sonucumu buraya
Ayy ayy ayyKızlar sonucumu aldımmmmmm
Biliyorum canım 25 e kadar sınır varmısProlaktin süt hormonu onun yükselmemişti lazım Allah korusun yükselirse bebişi engeller dikkat et
İlişki üstünden kaç gün geçti?Kizlar daha bata 10gun var ama 2 gundur acayip sık tuvaletim geliyo. Onceden oglen okula gelirdim aksam 7 8 e kdr gelmezdi mesela simdi 3 saat dayanamiyorum
Hayırlısıyla inşallahGeçen ay bende 4 gün önceden olduminşALLAH öyle olmaz da hamişsindirr hiçbelirti falan varmı
Ohh iyi yapmışsınız canım.. güzel haberler al bir an önceYumurtladıysam dün değerlendirmiştik zaten inşallah bakalımm
Kızlar hamileyim :) hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra covid olduğumu öğrendim. Suan karantinadayım. Doktora gitmedim henüzDerinvebebekleri @kahvesizasla91 @Dnbn @birhayalimsenn Unabuna nisan1990 @seklla @Spicelover @Umuthepvar45 @Maviyiseven Evet kızlar bat tarihleriniz 1-2 Mart,geri dönüş yapanınoz var ama tekrardan soruyorum tablodan sırasıyla yazdım,durumlarınız nedir
Tahmini 3 4gun sanirim yumurtlamaİlişki üstünden kaç gün geçti?
Derinvebebekleri @kahvesizasla91 @Dnbn @birhayalimsenn Unabuna nisan1990 @seklla @Spicelover @Umuthepvar45 @Maviyiseven Evet kızlar bat tarihleriniz 1-2 Mart,geri dönüş yapanınoz var ama tekrardan soruyorum tablodan sırasıyla yazdım,durumlarınız nedir
Bata 4 gün varçoook tebrik ederimAllah sağlıcakla kucağıjna almayoı nasip etsin, kızlar sormadan ben de sorayım belirtilerin neydi? batın bugün müydü?
Evet canım meme ucuyka oynamak yükseltiyormuşBiliyorum canım 25 e kadar sınır varmıs
Canım senin adet günün ne zamandı evde test yapmadın mı2 gun gecikmem var testlerim bugun yarin gelir malum kan vermeye gidemiyorum iddadan ötürü netlestirip söylerim ama hic adet olcak gibi durmuyorum...
Tsh ın aslında gayet normal değerde ama gebelik öncesi onu 1.5 a düşürmeye çalışıyor doktorlar genelde, hem kolay hamile kalman hem de bebek için.. düşük doz bir ilaç verdiler bana gebeliğinde de içeceksin dedi..Kızlar hormon tahlilinden anlayan var mı salıyorum simdi sonucumu buraya
Hayirli olsun canim =)Kızlar hamileyim :) hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra covid olduğumu öğrendim. Suan karantinadayım. Doktora gitmedim henüz
Silik cizgi goruyorum 2 gun gecti canim. Esimle girdigim idda sonucu hastaneyi kaybettimCanım senin adet günün ne zamandı evde test yapmadın mı
Amin inşallah hepimiz güzel haber verelimmOhh iyi yapmışsınız canım.. güzel haberler al bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?