Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hormon tahlilinden anlayan var mı salıyorum simdi sonucumu buraya

Eklentiler

• IMG_20220302_150434.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar daha bata 10gun var ama 2 gundur acayip sık tuvaletim geliyo. Onceden oglen okula gelirdim aksam 7 8 e kdr gelmezdi mesela simdi 3 saat dayanamiyorum

Kızlar hormon tahlilinden anlayan var mı salıyorum simdi sonucumu buraya
Tsh ın aslında gayet normal değerde ama gebelik öncesi onu 1.5 a düşürmeye çalışıyor doktorlar genelde, hem kolay hamile kalman hem de bebek için.. düşük doz bir ilaç verdiler bana gebeliğinde de içeceksin dedi..

Kızlar hamileyim :) hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra covid olduğumu öğrendim. Suan karantinadayım. Doktora gitmedim henüz
Hayirli olsun canim =)

Gecmis olsun sakin o ignelerj yaptirma bak hamileyken tetanoz bile olma lutfen bebeklerde beyin enflamasyonu gelisiyor lütfen bak ilac ve igneden para kazanan doktorlar seni ve bebegkni dusunmucek
Biontech asisi olsan 2.900 kadin bebegini aniden kaybetti karninda ve hicbir sorun yokken... cok endişelendiriyorum boyle gorunce. Bebegine covid testi yapmalarina da izin verme unutma sen ne istersen o olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…