- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 23
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #6.581
Tamam silik çizgi varsa hamilesin o zaman hayırlı olsun iddia ne zaman bitecek senin yerine ben heycanlandimSilik cizgi goruyorum 2 gun gecti canim. Esimle girdigim idda sonucu hastaneyi kaybettimo yuzden bekliyorum =)
Tsh ın aslında gayet normal değerde ama gebelik öncesi onu 1.5 a düşürmeye çalışıyor doktorlar genelde, hem kolay hamile kalman hem de bebek için.. düşük doz bir ilaç verdiler bana gebeliğinde de içeceksin dedi..
11 msrt dogum gunumde biticek :)Tamam silik çizgi varsa hamilesin o zaman hayırlı olsun iddia ne zaman bitecek senin yerine ben heycanlandim
Hahaha yok o kadar da dinleme sen kendinivay anasını ne kadar enteresan bir belirti, koydum cebevucudumda olan biten her haltı dinleyeceğim bundan sonra
E tamam geç değil işte. Eğer bu bebiştense tam zamanı aslında18 şubat yumurtlamam yani 13. Günüm oluyor heralde. Biraz geç oldu ondan telaşlandım
Tebrikler canım niye önceden söylemiyorsun ekliyeyim listeyee,test yaparak mı öğrendinKızlar hamileyim :) hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra covid olduğumu öğrendim. Suan karantinadayım. Doktora gitmedim henüz
Eşine gecikti test yaptırdım desen yinede yaptırmazmı2 gun gecikmem var testlerim bugun yarin gelir malum kan vermeye gidemiyorum iddadan ötürü netlestirip söylerim ama hic adet olcak gibi durmuyorum...
Testin markası days comfort mu11 msrt dogum gunumde biticek :)
Ama cok az silik yaaa.
Dayandığımı kim söyledikız insan 12 gün nasıl farketmez nasıl dayanır test yapmadan ben hayal bile edemedim sen düşün
Of 11 Mart daha varmış canım ya11 msrt dogum gunumde biticek :)
Ama cok az silik yaaa.
Canım ben 12. Günde öğrendim bi test yap istersen18 şubat yumurtlamam yani 13. Günüm oluyor heralde. Biraz geç oldu ondan telaşlandım
7 Mart ise testte çıkabilir. Bir test yapsanda şurada çift çizgili bir test daha görsek :))Yine bir 7 Mart pozitifi,ALLAHım sen bana pazara kadar test yapmamak için sabır veerr
Ya bulamıyorum şuan o forumu çıldırcam kk anasayfada karşıma çıkmıştı şuan yokyengeeçççç , yükselenim de akrep üşenmessen hepsine bak
Benim hep adet dönemi hassas olur canım her kadında oynamakla alakalı değil sanırım doktoru bekliyorum bakalım bi gelemedi sıraEvet canım meme ucuyka oynamak yükseltiyormuş
Aman gaza getirme beni zor duruyorum biraz7 Mart ise testte çıkabilir. Bir test yapsanda şurada çift çizgili bir test daha görsek :))
Gecmisine bakYa bulamıyorum şuan o forumu çıldırcam kk anasayfada karşıma çıkmıştı şuan yok
Yok canım bat tarihin geçmediyse geç kalmadın hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar böyle bir yer olduğunu yeni öğrendim. Bende uzun zamandır bebiş istiyorum ama nasip olmadı. Listeye eklenmek için geç mi kaldım? Bat 27.03.2022
Bencede yapma benimde 7 mart ben bu ayda erkenden basladim yapmaya ama bir sonraki ay asla test almayacagim onceden. Pazartesi sabah yaptim silik cikti. Sonra aksam yaptim hic cikmadi sonrakiler yine coook çok silik cikti. Kan vermeye hic cesaret edemiyorum butun günüm testlere bakmakla acaba pozitif mi degil mi diye dusunmekle geciyorYine bir 7 Mart pozitifi,ALLAHım sen bana pazara kadar test yapmamak için sabır veerr
Benim prolaktinim yüksekti doktorum sormuştu evli misin bekar mısın evlilerde genelde yükselirmiş uç kısımlarıyla oynandığı için canımBenim hep adet dönemi hassas olur canım her kadında oynamakla alakalı değil sanırım doktoru bekliyorum bakalım bi gelemedi sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?