- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.421
Oynamazsada ben onu oynatırımHele bir hamile olalımda o zmaan mecburi parmağınızda oynayacaklar
İnşallah çanimmTamam canım inşallah müjdeni alırız
Kaç paraysa vereceğim canım o erken gebelik testlerini en çok onlar lazım şimdi fiyatlar 2 katına yakındır kesin zaman geçtikçe mümkün değil uyguna bulmak şimdi 5 tanesi senin aldığın fiyata canımBen geçen ay aldım 10 tanesini 17 TL ye laboquick bideama keşke diyorum erken gebelik olanını alsaydım,dahada alamadım uyguna bulamadım
TaBİKİDEOynamazsada ben onu oynatırımiçimizde çocukla sürekli iş yapamayız ama demiii
Belki daha gerek kalmaz canım inşALLAHKaç paraysa vereceğim canım o erken gebelik testlerini en çok onlar lazım şimdi fiyatlar 2 katına yakındır kesin zaman geçtikçe mümkün değil uyguna bulmak şimdi 5 tanesi senin aldığın fiyata canım
iyi dinlenmeler canımmNeyse bayanlar sizleri öpüyorumsabah kadar kendimize cici bakın ben öyle bir yorgunum anlatamam uyumalıyım sabah test yapanlar benide etiketlerse çok sevinirim hayırlı güzel pozitifleri bekliyoruz hepinize iyi geceler Allah rahatlık verisin
Aklın yoku bir valla imkan varken git ver daha kesin bu testler insanı cankeş ediyor stresi cabasıYemin ederim çok haklsıın yarında olmazsam cuma gidip kan vercem
Meme avuçlama nedir ya niye yapılıyormuşMeme avuclama işini de herkes yapıyormuş bence bu belirti sayılmalı evet canım hepsi belirti ama yine de kesin diyemeyiz.
İyi geceler canımNeyse bayanlar sizleri öpüyorumsabah kadar kendimize cici bakın ben öyle bir yorgunum anlatamam uyumalıyım sabah test yapanlar benide etiketlerse çok sevinirim hayırlı güzel pozitifleri bekliyoruz hepinize iyi geceler Allah rahatlık verisin
İnşallah gerek kalmayacak canım bu ay güzel haberler gelecekBelki daha gerek kalmaz canım inşALLAHeğer olmazsa tekrar bi test arayışına gireceğim bakalım
İyi geceler canımiyi dinlenmeler canımm
ben de yatayım sabah gene iş var
güzel haberlere uyanmak dileğiyle kızçelerim
Meme sertleşmesi var mı diye kontrol ediyoruz işte canım hamilelik belirtisi diyeMeme avuçlama nedir ya niye yapılıyormuş
Akıntı için mi sıcak su torbası ağrı mı var ? Sıcak su zarar vermesin dikkat edin, doğrudan temas etmeyin aman, bir hocam özelikle adet kanamalarıdna sıcak su torbasını karşınıza koymayın, iltihap varsa zarar verir demişti. Ondan beri korkarım. Havluya falan sarın olmazsa ya da kaynar olmasın suyu, ılık olsunİnşallah hayırdır geberiyorum valla sıcak su torbalarına yapıştım geçsin diye
Nazlı eş durunu desene:)Daha yeni canım. İkinci ayım bu. 2 senedir bekliyordum valla eşimi ikna etmeyi
Kuzum bende oyleydim adete 5 gun ve 3 gun kala mahvoldum agliyordum artık sicak su torbalarjyla gecirdim uyudum gece de mecbur ilac alamayinca napcan. Bel sirt ve kasigim cok kotuydu simdi hcibjsi yokİnşallah hayırdır geberiyorum valla sıcak su torbalarına yapıştım geçsin diye
Ben 1,5 yıldır deniyorum. Ben denemeye başladıktan sonra arkadaşım evlendi, ilk geceden hamile kalmış. Kız 15 günlük evliydi hamile olduğunu öğrendi. O doğurdu, çocuğu neredeyse 3 aylık ben hala deniyorumNe güzel konuştun canım ya bir an ümitleniyorum sonra yeşil çam filmi mi bu ilk aydan olur mu hiç diye ümitsizliğe kapılıyorum
Aman bende diyorum meme avuçlama da neyin nesi acaba kız memelerdeki şişme sertleşme vs avuçlamaya gerek bırakmıyor ne oluyor ya bu ne böyle davul gibi diyorsun istemsizceMeme sertleşmesi var mı diye kontrol ediyoruz işte canım hamilelik belirtisi diye
Bende de var canim baya dolgunlasti ilk gebeligimde de kahverengilik koyulasip ustunde puturxukler olusmustu yine ayni sekilde .Aman bende diyorum meme avuçlama da neyin nesi acaba kız memelerdeki şişme sertleşme vs avuçlamaya gerek bırakmıyor ne oluyor ya bu ne böyle davul gibi diyorsun istemsizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?