- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.441
Bende onu diyorum meme avuçlama diyince eylemi sorguladım bir bağlantısı varmı diye meğer sertleşme kontrolü içinmiş gebe olunca şişiyor benim ilk ki yasal olunca Olmuştu avuçlanmıyorda çünkü Kıyafetimi değişirken bile ağrıyor.Bende de var canim baya dolgunlasti ilk gebeligimde de kahverengilik koyulasip ustunde puturxukler olusmustu yine ayni sekilde .
psikolojik olarak yenik düşersen yolın başında kaybedersin her iki duruma da hazırlıklı ol çok ümitlenme sonra insan çok üzülüyorEvet canım hepimizde ağrı bundan dolayı olsun inşallah yalnız varya kırmızıyı görürsem çok kötü olurum.
Pazara kadar adet olmazsam kan mı versem yok yani normal testlerde çıkmıyorCanım adetin ikinci yada üçüncü günü gidiyorsun doktora muaneye yumurta takibi yaparsa doktorun duruma göre cagiriyor seni
kız etiketle dedin ya gör diye etiketledim olmamışEfendim canım
Çok çok coj teşekkür ederimRica ederim canım
kız etiketle dedin ya gör diye etiketledim olmamış
etkilemez canım 3 saat sıvı almaman yeterli zaten test için, illa sabah demelerinin amacı en uzun sıvı almadan geçen süre gece olduğu için sabah yapın diyorlarKızlar şimdi ben oruç tutuyorum,saat 2.30 gibi yemek yiyip yatıyorum,sabah 7de test yapmak istiyorum ama acaba erkenmi olur yediğim içtiğim etki eder mi sizce
Vücudum yanarak uyandım felaketkız etiketle dedin ya gör diye etiketledim olmamış
yok kuzum uyumadımNursu uyudunmu
O zaman 7de yapmıyımı 10 gibi falanmı yapıyımetkilemez canım 3 saat sıvı almaman yeterli zaten test için, illa sabah demelerinin amacı en uzun sıvı almadan geçen süre gece olduğu için sabah yapın diyorlar
biraz dediğin ne kadar içtin keşke içmeseydinVücudum yanarak uyandım felaketbiraz su içtim sence etkilermi 7dr yapacağım testi
9 gibi yap kuzum ilk idrarını yaptın mıO zaman 7de yapmıyımı 10 gibi falanmı yapıyım
Kuzum mecburi içtim öyle böyle bi sıcaklık değildi bide oruç tutuyorum yani içmeden duramazdımbiraz dediğin ne kadar içtin keşke içmeseydin
Yok daha idrara çıkmadım canım çıkıp öylemi bekliyim9 gibi yap kuzum ilk idrarını yaptın mı
Allah kabul etsin o zamanKuzum mecburi içtim öyle böyle bi sıcaklık değildi bide oruç tutuyorum yani içmeden duramazdım
hayır hayır sakın çıkma, ilk idrarla yap gebelik testleri ilk idrarla ovülasyon testleri ikinci idrarla yapılır kuzumYok daha idrara çıkmadım canım çıkıp öylemi bekliyim
Tamam canım o zaman 9a kadar durmaya devamhayır hayır sakın çıkma, ilk idrarla yap gebelik testleri ilk idrarla ovülasyon testleri ikinci idrarla yapılır kuzum
Amin canımAllah kabul etsin o zamansen 9 a kadar bekle o zaman
aynen sık dişiniTamam canım o zaman 9a kadar durmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?