Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de var canim baya dolgunlasti ilk gebeligimde de kahverengilik koyulasip ustunde puturxukler olusmustu yine ayni sekilde .
Bende onu diyorum meme avuçlama diyince eylemi sorguladım bir bağlantısı varmı diye meğer sertleşme kontrolü içinmiş gebe olunca şişiyor benim ilk ki yasal olunca Olmuştu avuçlanmıyorda çünkü Kıyafetimi değişirken bile ağrıyor.

reglim halen gelmedi.ama kan kokusu oluştu vajinal akıntımda ama kanama yok acaba kanama olguda sökülmedi mi 2 gündür var bu koku dün ciddiye almadım bugün geçmeyince sinir oldum bakalım Dr ne diyecek başına gelen varsa yazsın

Kızlar şimdi ben oruç tutuyorum,saat 2.30 gibi yemek yiyip yatıyorum,sabah 7de test yapmak istiyorum ama acaba erkenmi olur yediğim içtiğim etki eder mi sizce
etkilemez canım 3 saat sıvı almaman yeterli zaten test için, illa sabah demelerinin amacı en uzun sıvı almadan geçen süre gece olduğu için sabah yapın diyorlar

etkilemez canım 3 saat sıvı almaman yeterli zaten test için, illa sabah demelerinin amacı en uzun sıvı almadan geçen süre gece olduğu için sabah yapın diyorlar
O zaman 7de yapmıyımı 10 gibi falanmı yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…