- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #7.641
Çıkma ihtimali de var tabiNegatif çıkarsa uzulursem gelsin sopa
Bende bıraktım almayi robotlastirdi biziOvulasyon testim bitince bı daha almam herhalde. Gerçekten çok stresli
inşallah canım inşallah rabbim gönlümüze göre versn :)Benimde Aralık ayında kürtaj Şubat ayında kimyasal oldu. İnşallah bu sefer hayırlısı ile gelir bebişlerimiz.
Ben 31 eşim 32 ve ben hala gencim ne çocuğu diye dolaşıyorum 2. Yi yapmam büyük ihtimalle zaten 1 tanesini yapsam yeter de artarBende 30 eşim 32 yani 1. Yi yapalımda 2.dursun şimdi 1 olursa 2 kolaylaşır ooof ooff
Herkese aynı tavsiyelerde bulunup yine de bi tık üzülüyoruz tabi ama sonuçta regl olmadık. Yıkılmadım ama ayakta da sayılmamaynen canım henüz bata çok moral bozmak yok herkesin döngüsü farklı yerleşmesi farklı moral bozmak yok :)
ay süper haber bu, inşallah bize de nasip olur canımBenim kardeşimin sınıf öğretmeni 2006 yılında 38 yaşındaydı ve 2. Çocuğuna hamile kalmıştıbide eski iş yerimden bir mühendis 43 yaşında hamile kalmıştı Umut hep var
Olur canım burdayım artık
Yok kullanmadim testlerim hep normal ciktiKlomen falan kullandın mı hiç
Kız ben bunu görmemişim yaaa yeni gördümm kuzu birde resmin renk ayarlarıyla oynasana net sonuç çıksın.Papatyamelo H Hello Kity kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
Valla öyle canımBende bıraktım almayi robotlastirdi bizi
amiinn canım inşallah yüzümüz gülerBatımız aynı canım inşallah birlikte güzel haberler alırız bana da günler geçmiyor hiç merakla bekliyorum
Neyse son birkaç günümüz dayanalim bakalimValla öyle canım
heyecandan ölücem ben kendimi zor tutuyorumEğer doğruysa benim testim de 28’inde pilim göründü
Geçmiş olsunnegatif çıktı bat yarın veya cumartesi
Eşin benim kafada hadi o erkek onun için sıkıntı yok ben neyime güvenerek yapmak istemiyorum acababenim 31 eşimin
benim 31 eşimin 36 hala da diyor ki üzülme acele etmeyelim
Hahahah ama cidden çok yorucu bir süreçmiş ya ben yoruldum bileBen 31 eşim 32 ve ben hala gencim ne çocuğu diye dolaşıyorum 2. Yi yapmam büyük ihtimalle zaten 1 tanesini yapsam yeter de artar
Aa var gibiPapatyamelo H Hello Kity kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma
Maalesef :)Valla bilmiyorum ki, neler duyduk yani.. bi de sürpriz olurmuş
Neyse son birkaç günümüz dayanalim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?