Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikinizinde ilk tranferimiydi..Hadi güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Sonucum çıktı şükür katlanmış 200lerdeHadi güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Benim ilk transferimdiIkinizinde ilk tranferimiydi..tebrik ediyorum hayirlisiyla saglikla kavusun insallah
![]()
Çok sevindim canımSonucum çıktı şükür katlanmış 200lerdeçok şükür
Benim 3.5 yaşında bir oğlum varIkinizinde ilk tranferimiydi..tebrik ediyorum hayirlisiyla saglikla kavusun insallah
![]()
Sağol canmmÇok sevindim canımkese görmeye çağırdılarmı?
İnşallahHiç olumsuz düşünme, günden güne değerin yükselecek inşallah
Ben cumartesi gidecem kese görmeye. Kalp atımı dünlemek için çağırmıştı tüp bebek doktorum ay sonu. Ama ben diğer kadın doğumcuma randevu aldım kese görmek için. Tekmi çiftmi çok merak ediyorum.Sağol canmmİlk sonuç çıktığında çağırmışlardı cumartesi gününe ama ben pazartesi gidebilirim
![]()
Sabahtan beri iğne etkisi ne kadar sonuç çıkarır diye araştırıyorumİğne bu kadar etkilemez umarım güzel sonuçlar olur
1 nisanda tranfer oldum yarın kan testim var ama bekleyemiyorum artık hemen ne olduysa öğrenmek istiyorumBiz aynı gün mü transfer olduyduk bence gayet net
Sonucunuz hayırlı olsun umarım katlanarak artarSabahtan beri iğne etkisi ne kadar sonuç çıkarır diye araştırıyorumteşekkür ederim
![]()
Çok teşekkür ederim.Sonucunuz hayırlı olsun umarım katlanarak artarİğne etkisini doktorunuza sordunuz mu? En doğru bilgiyi doktor verir ancak zaten asıl test gününüzü bekleyecektir.
Çift olabilir seninkiBen cumartesi gidecem kese görmeye. Kalp atımı dünlemek için çağırmıştı tüp bebek doktorum ay sonu. Ama ben diğer kadın doğumcuma randevu aldım kese görmek için. Tekmi çiftmi çok merak ediyorum.![]()
Döllenen yumurtan var hiç kafana takma bende iki tanesi ile devam ettim onca yumurtadan ikiside kaliteli çıktıArkadaslar simdi aradilartup bebek merkezinden 5 yumurtadan 4u olgun cikmis 2si dollenmis 2si henuz dollenmemis takip ediyoruz yine bilgi verecegiz dediler. Dollenmeyenlerin dollenme ihtimali olabjlirmi acaba.. kafamda deli sorular..![]()
Amin insallahBenim ilk transferimdiamin inşallah bekleyen isteyen herkes sağlıkla kavuşsun
![]()
Benim 5 tanecik cikti onca ilac kullanmama ragmen.. belki 2 tanesi sonradan dollenebiliyormus o sekilde soylediler... insallah en azindan 2 tanesi 5.gun embriyosu olur..Döllenen yumurtan var hiç kafana takma bende iki tanesi ile devam ettim onca yumurtadan ikiside kaliteli çıktı
İnşallah çok çok istiyorum. Allahım önce sağlıklı sıhhatli evlat veya evlatlar versin tüm isteyenlere de bize de. Hayırlısı neyse kabulümüz inşallahÇift olabilir seninki![]()
Hayırlısı olsun canım . Bilmiyorud döllenirmi sonradan. Muhtemelen döllenme ihtimali var ki takipdeyiz dediler. İçini rahat tut. Benim de 4 tane döllenmişti. En iyi kalite olan oğlumdu zaten. Kalan 3 ün bir tanesi kötüydü. İki tanesinide şimdi transfer ettiler bana. Ve pozitifi yine gördüm. Sana ne teşhisi koydular?Arkadaslar simdi aradilartup bebek merkezinden 5 yumurtadan 4u olgun cikmis 2si dollenmis 2si henuz dollenmemis takip ediyoruz yine bilgi verecegiz dediler. Dollenmeyenlerin dollenme ihtimali olabjlirmi acaba.. kafamda deli sorular..![]()