asis Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 1.954 17 158 43 27 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #1 benim umudum var kızlar. bu ay hep olumlu düşünelim ki her şey güzel olsun. mart ayında yeni kararlar alalım. her gün her gün bebek istemiyle uyanıp yatarsak kendimizi stres altına sokmuş oluruz.
benim umudum var kızlar. bu ay hep olumlu düşünelim ki her şey güzel olsun. mart ayında yeni kararlar alalım. her gün her gün bebek istemiyle uyanıp yatarsak kendimizi stres altına sokmuş oluruz.
Biricikimmm Elbettt bir gün..... Kayıtlı Üye 7 Ocak 2012 2.554 2 66 İstanbul 27 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #2 hayırlı olsun tapiciğin hadi bakalım inşallahhhhh tüm isteyen bütün kadınlar hamiş kalıp hayırlı ewlat sahibi olurlarrrr........ bende düşünmemeye karar werdim bu ay süt buharı yaptım ilk kez bakalım belkiii kısmetttt
hayırlı olsun tapiciğin hadi bakalım inşallahhhhh tüm isteyen bütün kadınlar hamiş kalıp hayırlı ewlat sahibi olurlarrrr........ bende düşünmemeye karar werdim bu ay süt buharı yaptım ilk kez bakalım belkiii kısmetttt
asis Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 1.954 17 158 43 27 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #3 bende bugün soğan kürüne başlıycam. hepimize hayırlı olsun. ayrıca keçiboynuzu pekmezi yiyeceğim ve eşimede yedireceğim
bende bugün soğan kürüne başlıycam. hepimize hayırlı olsun. ayrıca keçiboynuzu pekmezi yiyeceğim ve eşimede yedireceğim
asis Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 1.954 17 158 43 29 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #4 mood .!.: hayırlı olsun tapiciğin hadi bakalım inşallahhhhh tüm isteyen bütün kadınlar hamiş kalıp hayırlı ewlat sahibi olurlarrrr........ bende düşünmemeye karar werdim bu ay süt buharı yaptım ilk kez bakalım belkiii kısmetttt Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım. soğan kürüne başladım. 15 günüm dolunca incir kürüne başlayacağım. ikisi bir arada yapılmaması gerekiyormuş.
mood .!.: hayırlı olsun tapiciğin hadi bakalım inşallahhhhh tüm isteyen bütün kadınlar hamiş kalıp hayırlı ewlat sahibi olurlarrrr........ bende düşünmemeye karar werdim bu ay süt buharı yaptım ilk kez bakalım belkiii kısmetttt Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım. soğan kürüne başladım. 15 günüm dolunca incir kürüne başlayacağım. ikisi bir arada yapılmaması gerekiyormuş.
asis Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 1.954 17 158 43 29 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asis #5 yarın 1 mart arkadaşlar.