Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bir şey soracağım canım biraz sıkıldı şimdi 3 yıllık evliyim korunmadan bebek sahibi olamadık doktora gittik doktor bana hiçbir şeyin olmadığını eşim sadece morfolojisi %2 olduğunu söyledi bazı doktorlara gittik doktorlar dedi doğal yoldan hiçbir şekilde olmaz hani olursa çok az bir ihtimal olur O da düşük olur ya tüp bebek aşılama söylendi Biz de memleketten buraya tedavi için geldik burada bir ev tuttuk birkaç tane Devlet Hastanesi'ne gittik bize aşılama önerildi en de dedim ki İstanbul gibi bir yerde iken aşılama yaparım devlette değil özelde yaparım dedim Çünkü devlette her yerde yapma imkanım var ama her zaman özele gitmeyebilirim Her neyse Biz doktora gittik iki buçuk milyar tuttu daha önce de söylemiştim zaten ben şimdi bazen forumlarda görüyorum Hani siz de söylüyorsunuz ilaç iyi jel krem gibi vesaire Doktor istiyormuş Ben eşimle zar zor ikna ettim özelde aşılama olmak için Çünkü bizim maddi sıkıntılarımız var biraz ama bir şekilde Hallettik Hani kendimizi toparladık aşılamayı olalım dedik Sonra yine Hani memlekete gideriz diye şimdi duydum da doktor bunları istiyor Bunlar da yine para gerekiyor Daha önce aşılama olan bayanlar varsa hani ne kadar tutar ortalama ne kadar tutabilir ki bir bilgi verirseniz çok mutlu olurum Bu biraz benim kafamı kurcaladı de moralimi bozdu ortalama hepsi toplam ne kadar olabilir
Şimdi gordum😊 umudunuzu yitirmeyin.. birde eşiniz fındık fıstık ve keçiboynuzu özü gibi şeyleri hergün sabah akşam aç karnına yesin bir alerji si yoksa.

Şunu söyleyeyim asilama yada tüp bebek devlet özel farketmez oyuzden maddi açıdan kendinizi zorladikca birbirinizi de yıpratır olursunuz hele tutmayınca daha da çöküntü. .
Oyuzden özellikle aşılamayı özel e gerek yok. Devletler genel olarak çok iyi bu konuda zaten. Lütfen devlete gidin başlatın islemlere ınsaallah

Şimdi gordum😊 umudunuzu yitirmeyin.. birde eşiniz fındık fıstık ve keçiboynuzu özü gibi şeyleri hergün sabah akşam aç karnına yesin bir alerji si yoksa.

Şunu söyleyeyim asilama yada tüp bebek devlet özel farketmez oyuzden maddi açıdan kendinizi zorladikca birbirinizi de yıpratır olursunuz hele tutmayınca daha da çöküntü. .
Oyuzden özellikle aşılamayı özel e gerek yok. Devletler genel olarak çok iyi bu konuda zaten. Lütfen devlete gidin başlatın islemlere ınsaallah
Çok sağ ol canım benim Allah razı olsun 2 ay öncesinde gittik Doktor 2 ay sıra verdi eşime promotil Men verdi işim bunu kullandı bu ay benim adet olduğum tarihte gidip aşılama yaptıracağım hani şu an geri dönüşü yok Bir de ben her zaman devlete gidebilirim Şu an İstanbul'da olduğum için şansımı kaçırmayayım Rabbim Belki onu uygun gördü onu şu an kafam çok karıştı Ne yapacağım bilmiyorum Çok tutarsa diye 4 milyara 5 milyara çıkar diye orkuyorum zaten bu İşe başladığım zaman insanın gözünün önüne gelmiyor para insan istiyor ki neyi varsa versin ama gelgelelim ki hayat şartları öyle olmuyor

Çok sağ ol canım benim Allah razı olsun 2 ay öncesinde gittik Doktor 2 ay sıra verdi eşime promotil Men verdi işim bunu kullandı bu ay benim adet olduğum tarihte gidip aşılama yaptıracağım hani şu an geri dönüşü yok Bir de ben her zaman devlete gidebilirim Şu an İstanbul'da olduğum için şansımı kaçırmayayım Rabbim Belki onu uygun gördü onu şu an kafam çok karıştı Ne yapacağım bilmiyorum Çok tutarsa diye 4 milyara 5 milyara çıkar diye orkuyorum zaten bu İşe başladığım zaman insanın gözünün önüne gelmiyor para insan istiyor ki neyi varsa versin ama gelgelelim ki hayat şartları öyle olmuyor
Zaten yorucu bir süreç bide maddi açıdan zor olur tabiki.. işlemlere başladıysanız dahi iyice sor fiyatları süreçleri neler vereceğini.
Insaallah tutar Rabbim in izniyle

Demek istediğim tutuçagi varsa tutar devlet özel farketmez. Yeterki güvenilir olsun

Zaten yorucu bir süreç bide maddi açıdan zor olur tabiki.. işlemlere başladıysanız dahi iyice sor fiyatları süreçleri neler vereceğini.
Insaallah tutar Rabbim in izniyle

Demek istediğim tutuçagi varsa tutar devlet özel farketmez. Yeterki güvenilir olsun
Doğru diyorsun ablam

Ben 5imde aşılama yaptırdım bugün 5.gün ve normalde suratımda hiç sivilce cıkmaz benim ama suan dudak çevremde yanaklarımda sivilce doldu 3 4 tane neden acaba
canım bende aynı senin gibiyim ilaçlardan galiba suratım sivilce doldu. bu benim ikinci aşılamam ve ilkinde de aynı oldu regl olunca geçer gibi oldu tekrar ilaç kullanınca yine çıktı malesef

Kızlar bu sabah doktora gittim kontrol için. Yumurtalıklar gayet iyi dedi, her iki tarafta da yumurta oluşmuş. 5 tane Merional iğne kullandım, 2 tane daha yazdı. Cuma tekrar kontrol var, insaallah c.tesi çatlatma iğnesi olup Pazar asilamam olur.

Selam kızlar ben de gittim kontrole bugün 23.00 da ovitrelle iğnem olacak cuma günü de aşılamam yapılacak sonra 12 gün geçecek pozitif i görücezzz 😅😍 inşallah

Kızlar bu sabah doktora gittim kontrol için. Yumurtalıklar gayet iyi dedi, her iki tarafta da yumurta oluşmuş. 5 tane Merional iğne kullandım, 2 tane daha yazdı. Cuma tekrar kontrol var, insaallah c.tesi çatlatma iğnesi olup Pazar asilamam olur.
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım, güzel haberlerini almak dileğiyle

Hadi bakalım canım benim tez zamanda güzel haberler duyalım inşallah 😘

Back
X