Aynen amin Hadi inşaAllah hayırlı haberler verirsin bizeEvet canım ,hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen amin Hadi inşaAllah hayırlı haberler verirsin bizeEvet canım ,hayırlısı olsun
Amin can Allah razı olsun ❤Öyleyse evet Nisan ayinda adetliyken çağırıp başlatır tedaviyi. Hayırlısı olsun inşallah![]()
Hayit otu iceren adet duzenleyen ilac kullaniyorum ama hemen etki edermi bilmiyorumCanım arı sütü bal polen karışımından al ve hayıt otu suyu sabah akşam yap
İnşallah herşey yolunda gider, Rabbim hayirli olanı nasip eder inşaallahBenım de yarın aşılama olacak işlh hepimiz için hayırlısı ❤
İnşallah herşey yolunda gider, Rabbim hayirli olanı nasip eder inşaallah![]()
İnşallah bu sefer bende başarabilirimKendim vurdum evet. Bit deneyeyim dedim yapabilir miyim diye düşünürken bir baktım iğne girdi bile☺ Çok ince hiç hissetmiyorsun. Sadece ilk günler acaba yapamadım mı diye endişelenmiştim. Ama başarmışım
Canım eğer yumurtan çatlamış olsa bile Çarşamba günü kontrolde zaten belli olur ve doktorun bilgi verir. Bu arada çatlamış olma ihtimaline karşı ilişki olursa belki gebelik şansı olur.Kızlar selam biraz açık olacak kusura bakmayın benim çarşamba kontrol var şimdi daha önce de yazmıştım hatırlatayım dedim. Şimdi benden az önce çok yoğun bu yumurta akı kıvamında hafif kanlı sıvı geldi yumurtam çatlamış olabilir mi? Böyle bi durum yaşayan oldu mu? Çatla tma iğnesini büyük ihtimal çarşamba veririz demişlerdi
Çok büyüyünce de mi iptal oluyorBenimki klomenle inanılmaz şekilde 4 yumurtam büyüdu bacılar ama aşılamam iptal oldu bu yüzden. Catlatma ignesi de verilmedi kendimiz degerlendiriyoruz
Geçen catlatma ignesin de olan ağrıları çekiyorum yanliz.
Yumurtalar çatladı gi için diye düşünüyorum. 1 yada 2 haftaya tuttu mu belli olur
3den fazla yumurta olunca iptal oluyor canımÇok büyüyünce de mi iptal oluyorbenim kaldı iki gün. Çarşamba günü bakalım bana ne diyecek doktor
İnşallah canım hepimizAynen amin Hadi inşaAllah hayırlı haberler verirsin bize
Yok büyümesi zaten 1 günde bir takipte oluyor. İptal nedeni 3 yumurta dan fazla olduğunda devlet hastanesinde sen kabul etsene asilama yapılmıyorÇok büyüyünce de mi iptal oluyorbenim kaldı iki gün. Çarşamba günü bakalım bana ne diyecek doktor
Çok iyi anlıyorum seniYok büyümesi zaten 1 günde bir takipte oluyor. İptal nedeni 3 yumurta dan fazla olduğunda devlet hastanesinde sen kabul etsene asilama yapılmıyor![]()
Benim de canım ilk defa olucak Allah'ın izniylemerhabalar kızlarrr bende varım inşAllah ilk Aşılama deneyimim olacak.13 MARTTA Adet göreceğimden benim ki ay sonu olur muhtemelen..ama şimdiden çok heyecanlıyım
Allahım kolaylaştırsın inşallah canım tez zamanda yavruna kavuş inşallahBenım de yarın aşılama olacak işlh hepimiz için hayırlısı ❤
Bende yarın kontrole gidicem bugün son ignem sizin gonal f mi ignenizYarın akşam son iğnemi yapıp Çarşamba kontrole gideceğim inşaallah, bakalım benim yumoşlar ne durumda![]()
Ceyda sen ve ben büyük ihtimal aynı günlere denk gelicez üçümüzün de kontrolü yarınBende yarın kontrole gidicem bugün son ignem sizin gonal f mi igneniz
Hayır canım ben Merional iğne kullanıyorum ve hap olarak da Letrol verdi.Bende yarın kontrole gidicem bugün son ignem sizin gonal f mi igneniz