Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kendim vurdum evet. Bit deneyeyim dedim yapabilir miyim diye düşünürken bir baktım iğne girdi bile☺ Çok ince hiç hissetmiyorsun. Sadece ilk günler acaba yapamadım mı diye endişelenmiştim. Ama başarmışım
İnşallah bu sefer bende başarabilirim 😊

Kızlar selam biraz açık olacak kusura bakmayın benim çarşamba kontrol var şimdi daha önce de yazmıştım hatırlatayım dedim. Şimdi benden az önce çok yoğun bu yumurta akı kıvamında hafif kanlı sıvı geldi yumurtam çatlamış olabilir mi? Böyle bi durum yaşayan oldu mu? Çatla tma iğnesini büyük ihtimal çarşamba veririz demişlerdi

Kızlar selam biraz açık olacak kusura bakmayın benim çarşamba kontrol var şimdi daha önce de yazmıştım hatırlatayım dedim. Şimdi benden az önce çok yoğun bu yumurta akı kıvamında hafif kanlı sıvı geldi yumurtam çatlamış olabilir mi? Böyle bi durum yaşayan oldu mu? Çatla tma iğnesini büyük ihtimal çarşamba veririz demişlerdi
Canım eğer yumurtan çatlamış olsa bile Çarşamba günü kontrolde zaten belli olur ve doktorun bilgi verir. Bu arada çatlamış olma ihtimaline karşı ilişki olursa belki gebelik şansı olur.

:emir_bebek::anneadayı::KK200:Benimki klomenle inanılmaz şekilde 4 yumurtam büyüdu bacılar ama aşılamam iptal oldu bu yüzden. Catlatma ignesi de verilmedi kendimiz degerlendiriyoruz
Geçen catlatma ignesin de olan ağrıları çekiyorum yanliz.
Yumurtalar çatladı gi için diye düşünüyorum. 1 yada 2 haftaya tuttu mu belli olur

:emir_bebek::anneadayı::KK200:Benimki klomenle inanılmaz şekilde 4 yumurtam büyüdu bacılar ama aşılamam iptal oldu bu yüzden. Catlatma ignesi de verilmedi kendimiz degerlendiriyoruz
Geçen catlatma ignesin de olan ağrıları çekiyorum yanliz.
Yumurtalar çatladı gi için diye düşünüyorum. 1 yada 2 haftaya tuttu mu belli olur
Çok büyüyünce de mi iptal oluyor 🤔benim kaldı iki gün. Çarşamba günü bakalım bana ne diyecek doktor

Yok büyümesi zaten 1 günde bir takipte oluyor. İptal nedeni 3 yumurta dan fazla olduğunda devlet hastanesinde sen kabul etsene asilama yapılmıyor 😑
Çok iyi anlıyorum seni 😔 sanırım pko da var benim de çok yavaş büyüyorlar doktor doz arttirmak istemiyor üç yumurta fazlası iptal ediyoruz dedi . Hayırlısı bakalım 🤲

Back
X