- 2 Mart 2020
- 155
- 157
- 23
Ne güzel moral verdin bana teşekkür ederim haklisin ❤❤❤Ben pozitifi gördüm çok şükür canım. Bende de göğüs açısı, kasıklarda batma ve adet ağrısı oldu hatta hâlâ var ara ara.
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Nasip boyleymiş canım, hayirlisi olsun![]()
Benden 1 gün sonra aşılama yaptırmışsın. Geç döllenme olabilir, 2 gün sonra yeniden tekrarla testini hayırlısı olsun insaallah
Doktoruna neden sormadın kullanımını canım, eczaneye de sorabilirsin bunlar önemli yani her detayı öğrenmen lazım. Ben de aynı jeli kullanıyorum. Her sabah 1 tane jelin ucundaki kapağı yavaşça kır, içinden beyaz krem gibi sıvı çıkacak. Yatağa sırt üstü uzanıp dizlerini kır, vajinadan içeri doğru çubuğu sokacaksin. Tupteki ilacı içeriye sıkıp geri çıkart. Jeli kullandıktan sonra 15 dakika yürüyüş yapmalısın. Bunları sana doktorunun anlatması lazımdı.
Daha çok yeni canım ama bu kadar her detayı düşünme yoksa günler zor geçer. Ufak da olsa bir işlem oldu biraz kan bile gelebilir bugün ve yarın.cok stres yapıyorsun, yapma
Canım, doktor mutlaka bir umut gördü ki aşılama yaptı.sen şimdi güzel hayaller kur, dua et, kendine dikkat et ve bekle. Hayırlısı olsun insaallah