Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben pozitifi gördüm çok şükür canım. Bende de göğüs açısı, kasıklarda batma ve adet ağrısı oldu hatta hâlâ var ara ara.

Hakkında hayırlısı olsun canım benim 💜

Nasip boyleymiş canım, hayirlisi olsun 💜

Benden 1 gün sonra aşılama yaptırmışsın. Geç döllenme olabilir, 2 gün sonra yeniden tekrarla testini hayırlısı olsun insaallah

Doktoruna neden sormadın kullanımını canım, eczaneye de sorabilirsin bunlar önemli yani her detayı öğrenmen lazım. Ben de aynı jeli kullanıyorum. Her sabah 1 tane jelin ucundaki kapağı yavaşça kır, içinden beyaz krem gibi sıvı çıkacak. Yatağa sırt üstü uzanıp dizlerini kır, vajinadan içeri doğru çubuğu sokacaksin. Tupteki ilacı içeriye sıkıp geri çıkart. Jeli kullandıktan sonra 15 dakika yürüyüş yapmalısın. Bunları sana doktorunun anlatması lazımdı.

Daha çok yeni canım ama bu kadar her detayı düşünme yoksa günler zor geçer. Ufak da olsa bir işlem oldu biraz kan bile gelebilir bugün ve yarın.cok stres yapıyorsun, yapma😄

Canım, doktor mutlaka bir umut gördü ki aşılama yaptı.sen şimdi güzel hayaller kur, dua et, kendine dikkat et ve bekle. Hayırlısı olsun insaallah
Ne güzel moral verdin bana teşekkür ederim haklisin ❤❤❤

İlk gün eve gelince kahverengi akıntı
2-3. Gün sarımsı akıntı ve adet ağrısı gibi ağrı
4.gün karnımdan iğne yapılan yerde aşırı bi sızlama
Bugün uykulu gibi idim ,belim çok ağrıdı,adet ağrısı gibi ağrım oldu sonra test yaptım :KK66:
Asılama dahil kacın ı hün testte pozitifi gördün kuzım

Selam kızlar bugün 11. Gün 12. Gün yani yarım test yapsammı cok kararsızım bi okadarda heyecanlıyımmm

Bugünki belirtiler:
Sağ tarafta hafif ağrı
Bel ağrısı
Ayaklarda üşüme
Göğüsde asırı hassssiyet ve şişlik
Kabızlık baslangıcı😔
Arkdaslar elimden geldiğince gün gün belirti yazıyorum gebe kalırsam hepsini toplu yazacağım amacım yıllar sonra birisi bakarsa bile umut olmak bilgi vermek. Bizde yıllardır beklediğim mucizemizi ararken yıllsr önceki topikleri okuduk😊 inşallah yıllsr sonra birilerine vesile olurum

Kızlar aşılama da sigara içilmelimi canım çok.cekiyor birşey olur mj

Günaydın kızlar.. Hayırlı Cumalar olsun. Bugün aşılamanın 10.günü ovitrelleninde 12. Günü ben erken gebelik testi yaptım.. Sanki hayalet bir çizgi var gibi sizde bakarmısınız.

Eklentiler

• IMG_20200403_105825.webp
    IMG_20200403_105825.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20200403_105703.webp
    IMG_20200403_105703.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar selam 12. Günden merhaba bugün dayanamayıp test yaptım cok silil bi cizgi var gibi fotogrfta tam cıkmadı ama genede yüklicem artık yoksada paronayak oldum heralde bi bakın yorumlarını bekliyorm
786E96C2-C319-4691-8329-BEF2F4F7F1CE.webp

Kızlar selam 12. Günden merhaba bugün dayanamayıp test yaptım cok silil bi cizgi var gibi fotogrfta tam cıkmadı ama genede yüklicem artık yoksada paronayak oldum heralde bi bakın yorumlarını bekliyormEki Görüntüle 2613545
Günaydın kızlar.. Hayırlı Cumalar olsun. Bugün aşılamanın 10.günü ovitrelleninde 12. Günü ben erken gebelik testi yaptım.. Sanki hayalet bir çizgi var gibi sizde bakarmısınız.
canım var gibi bende bıgün yaptım 12. Günü asılamanın of benimde cok hayalet bi cizgim var ne zor ya belirsizlik

canım var gibi bende bıgün yaptım 12. Günü asılamanın of benimde cok hayalet bi cizgim var ne zor ya belirsizlik

İnan insanı yıpratan bu süreçte sabırsızlık ve belirtisizlik.. 🙈 Evdeki bütün testleri bitirdiğime göre artık adet günümü bekleyebilirim. 😁 Eşim eczacı ve testleri bitirdiğimde haberi yok bu yüzden getirmiyordu bana şimdi hiç getirmez walla🤣

Canım şiödi bi arkdasımda konustum o 16 haftalık hamile ilk testini attı bana seninkinden yapmıs bak aynı gibi testleriniz ogün kan vermiş betası 20 lerdeymiş ondan öyle cıkmış sende de var ama cok erken sanırım 🙈 yüklüyorum onun testini bak
37765AE5-38A5-4072-8F3E-D2116B534F79.webp

Merhaba, 1 buçuk senedir evliyim. Çocuğum olmuyor😔 27 Mart’ta aşılama oldum. 7 gün oldu. Kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var. İnsanların sorusundan cahilce akıl vermesinden bıktım. Allah vermiyorsa olmuyor. Ama bunu anlatamıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Canım şiödi bi arkdasımda konustum o 16 haftalık hamile ilk testini attı bana seninkinden yapmıs bak aynı gibi testleriniz ogün kan vermiş betası 20 lerdeymiş ondan öyle cıkmış sende de var ama cok erken sanırım 🙈 yüklüyorum onun testini bakEki Görüntüle 2613561

Ayy evet aynı 😍😍😍😍 inşallah rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bizi de güldürür. Adetine kaç gün kala yapmış canım

Back
X