Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, 1 buçuk senedir evliyim. Çocuğum olmuyor😔 27 Mart’ta aşılama oldum. 7 gün oldu. Kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var. İnsanların sorusundan cahilce akıl vermesinden bıktım. Allah vermiyorsa olmuyor. Ama bunu anlatamıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Rabbim sabrını versin canım ben 2 buçuk yıllık ewliyim 1 kürtajı oldu.. Ve ilk sene insanların ne dediğine o kadar çok üzülüyordum ki o kadar çok takıyorumdum ki sonunda şeker hastası oldum ve şuanda hiçbiri umrumda değil. Rabbim verirse olur deyip çıkıyorum. Çok pişmanım insanları taktığıma saçma sapan şeylere üzüldüğüme

Nerdesiniiiiz topiğin gebeleri heeeyy su testlere bi bakında bize bi yardımcı olun gari😂😂😂😂 varmı yokmu sizce sizler ne düşünüyorsunuz
Inşallah vardır inşallah olur benim de bat 18 nisan aşılama yapali 2 gün ovitrellenin4.gunu

Ya kızlar bu crinone jel kullanan var mı beyaz beyaz böyle potur potur şeyler geliyor normal mi yaa

Ya kızlar bu crinone jel kullanan var mı beyaz beyaz böyle potur potur şeyler geliyor normal mi yaa
Geliyor canım normal rahaat bırak kendini strese sokma youtube meditasyon var kafanı dağıt ordan film falan izle korkmaaaa bugün cuma uada ac bir yasin oku vesvese ye uyma

nejlaa 86 nejlaa 86 canım sen gebelik testini erken yapmişsin ben testte çizgi göremedim belki de fotoğraftan gozukmemistir. 3-4 gün daha beklemeni tavsiye ederim.

Miamia60 Miamia60 senin testinde çok silik ikinci bir çizgi gördüm sanki canim, aşılamanın kaçıncı gunundesin?

Miamia60 Miamia60 senin testinde çok silik ikinci bir çizgi gördüm sanki canim, aşılamanın kaçıncı gunundesin?
57E11627-3757-4E67-9E63-7A770E5804A5.webp

bak bunda biraz daha belirgin sankicanım

nejlaa 86 nejlaa 86 canım sen gebelik testini erken yapmişsin ben testte çizgi göremedim belki de fotoğraftan gozukmemistir. 3-4 gün daha beklemeni tavsiye ederim.

Evet canım Aşılamanın 10.günü zaten adetime 4 gün kaldı.. Ama sanki hayalet bir çizgi var gibi geldi bana Evdeki testlerinde bitrdiğime göre 😁 mecbur bekleyeceğim

Back
X