Ben aşılamanın 10. Günu yaptım cıktı ama herkezin bünyesi farklı inşallah pozitif sonuç alırsın beklemek çok zor rabbim yardımcı olsunCanım doktorumu aradım dedi boşuna yapmışsın adet gününden geciksin 1 hafta sonra yap çıkar dedi içime biraz şu serpildi ya oh be :)))))
Bu arada idrar testi yapmışsın sen onda çıkmaya bilir ben kan testi anladım bence git kan ver varsa kanda çıkar çok rahat ben 10. Günu kan verdim cıktı benimCanım doktorumu aradım dedi boşuna yapmışsın adet gününden geciksin 1 hafta sonra yap çıkar dedi içime biraz şu serpildi ya oh be :)))))
Inşallah bize de nasip olurBenim asilamanin 14.gunu idrar testinde çıkmıştı.
Pozitifi gormekInşallah bize de nasip olur
İnşaallahInşallah bize de nasip olur
Olmadi Canım adet oldumİnşaallah
Canım ben bu bekleyişleri, negatif sonuçları 7 senedir yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum emin ol. Ama muhakkak bebeğinin sana geleceği güzel bir zaman var ve senin onu bekledigin gibi, bebeğin de seni bekliyor inşaallah. Hayırlısı böyleymiş diyip Allah'ın takdirine teslim olmaktan başka yolu yok, nasip olacak gün inşallah çok uzakta değil.Merhaba kızlar ❤
Bugün adet oldum 18 inde olmam gerekiyordu bugün oldum sabah kalktım lekedir diye düşündüm ama olmadi aşılamamız tutmadı çok üzüldüm ama ümidimi kaybetmeyecegim ... Kızlar inanır mısınız hissediyordum negatif enerjiyi hani adet olacağımi anlamıştım. Olsaydı insanın içine doğuyor zaten .
Rabbimden hep hayırlı ve sağlıklı olanını dilemiştim demekki şuan nasibimde yokmuş. Zamanı gelmemiş daha ne diyemki Rabbim daha oldurmamis. Üzülüyorum. Şimdi eşime nasıl söyleyeceğim Kara Kara onu düşünüyorum garibim hep elini karnıma verip seviyordu dakika başı hayaller hatta ikiz diye hayal ediyordu şimdi ben nasıl diyeceğim. Annem ayrı çok heyecanlı torun olcak diye bilmiyorum zor . Sizce nasıl söylim kızlar ???
Kimse girmiyor galiba daha kızlar son durumlar ne . Inşallah amin canım benim Allah razı olsun sendenCanım ben bu bekleyişleri, negatif sonuçları 7 senedir yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum emin ol. Ama muhakkak bebeğinin sana geleceği güzel bir zaman var ve senin onu bekledigin gibi, bebeğin de seni bekliyor inşaallah. Hayırlısı böyleymiş diyip Allah'ın takdirine teslim olmaktan başka yolu yok, nasip olacak gün inşallah çok uzakta değil.
Canım testleriniz gayet iyi sorun gözükmüyorMerhaba test sonuçlarıma bakar mısınız? Aşılama yada tüp bebek düşünüyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?