Merhaba 5. Gunde ne degisimi bekliyorsun cok erken. Braz sabret.Bugün aşılamamın 5.günü ve vücudumda hiçbir değişim yok gibi. Çatlatma iğnesinden sonra da sümüksü akıntım olmadığı için yumurtamın çatlamadığı düşüncesi içerisindeyim sadece karın ağrısı oldu sonuçta o da iğneden sanırım. En erken ne zaman sonucuma bakabilirim sizce?
Canım 14.günü beklemeni tavsiye ederim. Benim kasiklarda batma, goguslerde hassasiyet, arada da adet olacakmış gibi ağrım oluyordu.Kızlar bugün benim 12. Günüm gidip tahlilde yapamıyorum heyecanla bekliycez acaba 12. Günde ne gibi belirtiler oluyor lütfen yardım edin zaten test falan yapamıyorum
Hayırlısı böyleymiş canim... Rabbim birgün Allah'ın izniyle nasip edecek o güzel haberi sana. Tıpkı bana 7 sene sonra nasip olduğu gibi... Umudu kaybetmek yok :)Ve aşılamanın 14 gününde sonuç , nur topu gibi bir negatif ..
Çok haklısın fakat benim ilk aşılamam. 5 ay önce doğal ikiz hamileliğimde döllenmeden sonra 8.gün idrar testim pozitifti ve belirtiler 5.günde başlamıştı. Aşılamada bir belirti göremedim henüz vücudumda. Kanamam geldi sabah sulu kırmızı ama devam etmedi. Doktora yazmalı mıyım sizce?Merhaba 5. Gunde ne degisimi bekliyorsun cok erken. Braz sabret.
Doğal gebelikte döllenme tarihini nasıl bilebilirsiniz ki? Yumurtlama zamanı deseniz olur ama döllenme tarihini doktorlar bile soyleyemiyor. Belki geç, belki erken döllendi? Aşılama tedavisinde 8.gun çok erken,bir belirti yaşasaniz da bu alınan ilaçların etkisi oluyor. Teavide bekleyiş süresi zor bunu anlıyorum ama kendinizi dinleyip belirti aramayın çünkü bazen hiç belirti olmayabiliyor. Bende aşılamadan sonra kasık ağrısı hep oldu batma şeklinde. Bir de goguslerde hassasiyet.Çok haklısın fakat benim ilk aşılamam. 5 ay önce doğal ikiz hamileliğimde döllenmeden sonra 8.gün idrar testim pozitifti ve belirtiler 5.günde başlamıştı. Aşılamada bir belirti göremedim henüz vücudumda. Kanamam geldi sabah sulu kırmızı ama devam etmedi. Doktora yazmalı mıyım sizce?
Telefondan uygulama kullanıyorum canım ona göre ilişkiye girmiştik ve eşimin işinden dolayı sadece 1 kez ilişki yaşandı ordan biliyorum.Döllenme derken spermle yumurtanın karşılaşmasını kastetmiştim.Gerçekten beklemek çok zormuş belki de senin de dediğin gibi belirti aramamak. Senin aşılamadan sonra kasık ağrın olmuş bende olmadı ertesi günlerde hiç. Sen de aşılama olmuşsun umarım hamilesindirDoğal gebelikte döllenme tarihini nasıl bilebilirsiniz ki? Yumurtlama zamanı deseniz olur ama döllenme tarihini doktorlar bile soyleyemiyor. Belki geç, belki erken döllendi? Aşılama tedavisinde 8.gun çok erken,bir belirti yaşasaniz da bu alınan ilaçların etkisi oluyor. Teavide bekleyiş süresi zor bunu anlıyorum ama kendinizi dinleyip belirti aramayın çünkü bazen hiç belirti olmayabiliyor. Bende aşılamadan sonra kasık ağrısı hep oldu batma şeklinde. Bir de goguslerde hassasiyet.
İşte iliskiye girildiği gün ila ki döllenmiyor yumurta :) neyse o konuyu geçelim, aşılama üzerinden konuşacak olursak 8.gün hamilelik belirtisi için erken 12-13.gunlerde olabilir. Ben hamileyim inşallah siz de haylisiyla güzel haberi alirsiniz. Benim 6.haftam ama pek hamilelik belirtisi yok:)Telefondan uygulama kullanıyorum canım ona göre ilişkiye girmiştik ve eşimin işinden dolayı sadece 1 kez ilişki yaşandı ordan biliyorum.Döllenme derken spermle yumurtanın karşılaşmasını kastetmiştim.Gerçekten beklemek çok zormuş belki de senin de dediğin gibi belirti aramamak. Senin aşılamadan sonra kasık ağrın olmuş bende olmadı ertesi günlerde hiç. Sen de aşılama olmuşsun umarım hamilesindir
Hayırlı uğurlu olsun o halde sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Miğde bulantın aslında belki de hiç bulanmaz. Benim oğlumda 5inci haftada başlamıştı ama onun kalp atışını duyduğumdaki yaşadığım tarif paha biçilmezİşte iliskiye girildiği gün ila ki döllenmiyor yumurta :) neyse o konuyu geçelim, aşılama üzerinden konuşacak olursak 8.gün hamilelik belirtisi için erken 12-13.gunlerde olabilir. Ben hamileyim inşallah siz de haylisiyla güzel haberi alirsiniz. Benim 6.haftam ama pek hamilelik belirtisi yok:)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun o halde sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Miğde bulantın aslında belki de hiç bulanmaz. Benim oğlumda 5inci haftada başlamıştı ama onun kalp atışını duyduğumdaki yaşadığım tarif paha biçilmezTeşekkür ederim cevapladığın için sabredeceğim bekleyeceğim o halde herkes gibi yazarım durumumu yine
Tamam canım 10 günden önce yapmam haklısın çok üzülürüm.Allah binlerce kez razı olsun görüşürüzÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
İlk 10 gün bildiğim kadarıyla testte pozitif çıksa bile bu çatlatma iğnesinin etkisi oluyormuş. Yani erkenden pozitif gibi görüp Allah korusun sonradan negatif olduğunu öğrenmek daha üzücü olur . Bol sabır diliyorum, Rabbim hayırlısını nasip etsin, güzel haberler alalım insaallah
Canım çok güzel moral veriyorsun gerçekten inşallah olur belirtilerin aynısı oluyorduCanım 14.günü beklemeni tavsiye ederim. Benim kasiklarda batma, goguslerde hassasiyet, arada da adet olacakmış gibi ağrım oluyordu.
Hayırlısı böyleymiş canim... Rabbim birgün Allah'ın izniyle nasip edecek o güzel haberi sana. Tıpkı bana 7 sene sonra nasip olduğu gibi... Umudu kaybetmek yok :)
Sonuç nedir hamilemisinizMerhaba kızlar bende bugün ilk aşılamamı oldum
Benim doktorum kanaman olabilir nornl demisti ama benim kanamam olmadi. Sormana gerek yok bence normalÇok haklısın fakat benim ilk aşılamam. 5 ay önce doğal ikiz hamileliğimde döllenmeden sonra 8.gün idrar testim pozitifti ve belirtiler 5.günde başlamıştı. Aşılamada bir belirti göremedim henüz vücudumda. Kanamam geldi sabah sulu kırmızı ama devam etmedi. Doktora yazmalı mıyım sizce?
Teşekkür ederim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahBenim doktorum kanaman olabilir nornl demisti ama benim kanamam olmadi. Sormana gerek yok bence normal
Hayırlı olsun bebeğin sağlıklı eli ayağı düzgün olur inşallah sağlıklı rahat doğumların olsunEğer sulu geldiyse doktoruna haber ver bence ne olur ne olmaz
Amin inşallah allah razı olsun rabbim herkeze nasip etsin inşallah umarım herşey yolunda gider çarşamba günü görür kalp atışlarını dinlerimHayırlı olsun bebeğin sağlıklı eli ayağı düzgün olur inşallah sağlıklı rahat doğumların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?