Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim, aşılama tedavisine mi başladın?
Hayırlısı olsun inşallah, ikinci veya üçüncü günü kontrole çağırır doktorun.evet bugün yarın adet görürüm dr adet görünce haber et demişti..ben başka bir ile gidip yaptıracam mecburen.
Hayırlısı olsun inşallah, ikinci veya üçüncü günü kontrole çağırır doktorun.![]()
Benim de ilk aşılamam olacak inşallah.
Epey yol varmış, kontrolünü yaptırıp doktoruna bilgi verirsin o seni yonlendiriradetliyken aslında gelsen iyi olur dedi ama 5 saat gideceğimiz için yum kontrollerimi sanırım bulunduğum il de yaptıracam
Benim de ilk aşılamam olacak inşallah.Yarın kontrolüm var, inşallah bu hafta sonu yaparlar
![]()
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünay inşallahhh canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinnn![]()
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün![]()
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün![]()
Yumurta rezervim düşük canım. 1 kez doğal hamile kaldım ama 11.haftada gelişim durdu kürtaj oldum. Kürtaj sonrası rahim içinde yapışıklık olmuş. Bu sebeple histereskopi yapıldı. Şimdi aşılama deneyeek doktor , eğer aksilik olur da negatif olursa tüp deneyeceğizsende sorun var mıydı bu arada
Yumurta rezervim düşük canım. 1 kez doğal hamile kaldım ama 11.haftada gelişim durdu kürtaj oldum. Kürtaj sonrası rahim içinde yapışıklık olmuş. Bu sebeple histereskopi yapıldı. Şimdi aşılama deneyeek doktor , eğer aksilik olur da negatif olursa tüp deneyeceğiz
evet hsg çok önemli allah korusun rahimde herhangi bir sıkıntı varsa tedavi yapılsa dahi embriyolar sağlıksızz rahimde gelişemiyor. tedaviye başlamadan doktor istemese bile çektirin. ben istdiğm halde doktor gerek yok dedi ve embriyoları koydular tutmadı daha sonra inat ettim çektirdim ve rahimde yapışıklık varmış bu sebepten olmamış hakkımı helal etmiyorum bir ameliyat daha olmam gerekti. çok dikkat edin kendi doktorunuz kendiniz olun. bu saçmalığı yanlışı yapan altunizade bahçeci tüp bebekRahim filmi cektirdiniz mi? Doktor bana rahim filmi çektirip tüpler açık mı değil mi görmeden asilama yapamayız dedi. Değerlerim normal, yumurta geliştirici igne verdi normal deneyin dedi ama olmadıHsg cektiricem bu ay.
Nasipse yarın kuzum bizim
Şuan rahim içi benim de iyi durumda çok sukur histeteskopi sonrası. Amh düşük biraz 1,22herşeyiyle bana benziyorsun sadece benim rahim filmim temiz çıktı.geçen ay çekildim.AMH kaç
Bahçeci böyle bir yanlisi nasıl yapar insanlar son derece güvenip gidiyorlar, tam anlamıyla sorumsuzluk. Böyle bir durum az kalsın ben de yaşayacaktım. Hamilelik ve kürtaj öncesi çekilen hsg'de benim rahimde de hiç sorun yoktu. Ama kürtaj sonrası Bağcılar Medipol benden Hsg istemeden tüp yapalım defi. O doktora hiç isinamamistim zaten resmen herşeye olumsuz yorum yapıp beni çok ağlattı muayene odasında. Sonra Bezmialem'e gitmeye başladım doktorum hemen Hsg istedi sonuçta bir kürtaj olmuş rahim icini görmeden tedavi planlayamam dedi. Ve rahim içinde yapışıklık çıktı histeteskopi oldum. Şimdi aşılama deneyeceğiz insaallahevet hsg çok önemli allah korusun rahimde herhangi bir sıkıntı varsa tedavi yapılsa dahi embriyolar sağlıksızz rahimde gelişemiyor. tedaviye başlamadan doktor istemese bile çektirin. ben istdiğm halde doktor gerek yok dedi ve embriyoları koydular tutmadı daha sonra inat ettim çektirdim ve rahimde yapışıklık varmış bu sebepten olmamış hakkımı helal etmiyorum bir ameliyat daha olmam gerekti. çok dikkat edin kendi doktorunuz kendiniz olun. bu saçmalığı yanlışı yapan altunizade bahçeci tüp bebek
Hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah canim. Benimde yarın kontrolüm varNasipse yarın kuzum bizim![]()
Aminnnn inşallahHayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah canim. Benimde yarın kontrolüm var