Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun inşallah, ikinci veya üçüncü günü kontrole çağırır doktorun.😊👍🏻

adetliyken aslında gelsen iyi olur dedi ama 5 saat gideceğimiz için yum kontrollerimi sanırım bulunduğum il de yaptıracam

sende sorun var mıydı bu arada
Yumurta rezervim düşük canım. 1 kez doğal hamile kaldım ama 11.haftada gelişim durdu kürtaj oldum. Kürtaj sonrası rahim içinde yapışıklık olmuş. Bu sebeple histereskopi yapıldı. Şimdi aşılama deneyeek doktor , eğer aksilik olur da negatif olursa tüp deneyeceğiz

Yumurta rezervim düşük canım. 1 kez doğal hamile kaldım ama 11.haftada gelişim durdu kürtaj oldum. Kürtaj sonrası rahim içinde yapışıklık olmuş. Bu sebeple histereskopi yapıldı. Şimdi aşılama deneyeek doktor , eğer aksilik olur da negatif olursa tüp deneyeceğiz

herşeyiyle bana benziyorsun sadece benim rahim filmim temiz çıktı.geçen ay çekildim.AMH kaç

Rahim filmi cektirdiniz mi? Doktor bana rahim filmi çektirip tüpler açık mı değil mi görmeden asilama yapamayız dedi. Değerlerim normal, yumurta geliştirici igne verdi normal deneyin dedi ama olmadı 🥺 Hsg cektiricem bu ay.
evet hsg çok önemli allah korusun rahimde herhangi bir sıkıntı varsa tedavi yapılsa dahi embriyolar sağlıksızz rahimde gelişemiyor. tedaviye başlamadan doktor istemese bile çektirin. ben istdiğm halde doktor gerek yok dedi ve embriyoları koydular tutmadı daha sonra inat ettim çektirdim ve rahimde yapışıklık varmış bu sebepten olmamış hakkımı helal etmiyorum bir ameliyat daha olmam gerekti. çok dikkat edin kendi doktorunuz kendiniz olun. bu saçmalığı yanlışı yapan altunizade bahçeci tüp bebek

evet hsg çok önemli allah korusun rahimde herhangi bir sıkıntı varsa tedavi yapılsa dahi embriyolar sağlıksızz rahimde gelişemiyor. tedaviye başlamadan doktor istemese bile çektirin. ben istdiğm halde doktor gerek yok dedi ve embriyoları koydular tutmadı daha sonra inat ettim çektirdim ve rahimde yapışıklık varmış bu sebepten olmamış hakkımı helal etmiyorum bir ameliyat daha olmam gerekti. çok dikkat edin kendi doktorunuz kendiniz olun. bu saçmalığı yanlışı yapan altunizade bahçeci tüp bebek
Bahçeci böyle bir yanlisi nasıl yapar insanlar son derece güvenip gidiyorlar, tam anlamıyla sorumsuzluk. Böyle bir durum az kalsın ben de yaşayacaktım. Hamilelik ve kürtaj öncesi çekilen hsg'de benim rahimde de hiç sorun yoktu. Ama kürtaj sonrası Bağcılar Medipol benden Hsg istemeden tüp yapalım defi. O doktora hiç isinamamistim zaten resmen herşeye olumsuz yorum yapıp beni çok ağlattı muayene odasında. Sonra Bezmialem'e gitmeye başladım doktorum hemen Hsg istedi sonuçta bir kürtaj olmuş rahim icini görmeden tedavi planlayamam dedi. Ve rahim içinde yapışıklık çıktı histeteskopi oldum. Şimdi aşılama deneyeceğiz insaallah

Offff kızlar aşırı yoğundum iş güç koşuşturma yarın sabah 8 e randevumuz var. Aşılama olacak yarına :) dua edin Allah rızası için güzel dualar istiyorum Allahım hayırlı olanı kolayından nasip etsin bebişlerimizin haberini alalım aşılamadan hemen sonra 😘

Back
X