Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selam bikac sorum olacak toplasın😊
Bogun ovitrelle nin 13. Günü asılamanında 10. Günü artık iğne etkisi gecmiştir diye düşünüyorum ancak ilk gündeen beri sağ tarafımda bi sancı vardı şimdi oturup kaşltıkca bacak bacak üstüne attıkca orda birsey batıyor ara ara det olcak gibide karım altında sancım oluyor . Göğüslerim hala şiş ve cok acıyor karnımda şiş ve ishal oldum iki gündür. Akşamlarıda hiç ısınamıyorım özellikle ayaklarım donuyor. Sizce tuttumu böyle olup pozitifi gören varmı sabirsızlanıyorm iyce daha önce hiç böyle belirtileirim olmamıstı bu arada crinone jel kullanıyorm acaba bunlar onun mu yoksa hamileliğin belirtilerimi nolur beni aydınlatın şimdiden tesekkler😊

Bogun ovitrelle nin 13. Günü asılamanında 10. Günü artık iğne etkisi gecmiştir diye düşünüyorum ancak ilk gündeen beri sağ tarafımda bi sancı vardı şimdi oturup kaşltıkca bacak bacak üstüne attıkca orda birsey batıyor ara ara det olcak gibide karım altında sancım oluyor . Göğüslerim hala şiş ve cok acıyor karnımda şiş ve ishal oldum iki gündür. Akşamlarıda hiç ısınamıyorım özellikle ayaklarım donuyor. Sizce tuttumu böyle olup pozitifi gören varmı sabirsızlanıyorm iyce daha önce hiç böyle belirtileirim olmamıstı bu arada crinone jel kullanıyorm acaba bunlar onun mu yoksa hamileliğin belirtilerimi nolur beni aydınlatın şimdiden tesekkler😊

Valla canım benim de ovitrelle nin 10.günü aşılamanın da 8.günüm göğüs hassasiyeti ve kabızlık dışında hiç bir belirtim yok. Ki ben hayatta kabız olmam.

Bu arada benim 6 gün kaldı adetime senin kaç günün var daha canım

Bu arada benim 6 gün kaldı adetime senin kaç günün var daha canım
Canım benim cok var erken yumurtluyorum adetimin bittiği hafta asıllamam pldu hizlı gelişmiş yumurtalar sadece 5gün iğne vurdum ganol f . Beklenen adet tarihim 11 nisan

Canım benim cok var erken yumurtluyorum adetimin bittiği hafta asıllamam pldu hizlı gelişmiş yumurtalar sadece 5gün iğne vurdum ganol f . Beklenen adet tarihim 11 nisan

Hımm ben 2 kutu vuruldum gonal f 450 normalde de ilaçsız adetimin 14.gününde yumurtluyorum ilaçla da aynı güne geldi.. Benim ki de 7 Nisan.. Ama ben dayanamayıp cuma yapabilirim erken gebelik testi ni

Merhaba kizlar benim bugun tahlilim negatif cikti sizlerin yuzu gulsun insallah 🙏 Herkes icin hayirlisi olsun ne olursa olsun bizim canimizdan saglimizdan kiymetlisi yok Allahim umutsuz olan negatif cikan butun herkesin en yakin zamanda yuzunu guldursun ❤

Merhaba kizlar benim bugun tahlilim negatif cikti sizlerin yuzu gulsun insallah 🙏 Herkes icin hayirlisi olsun ne olursa olsun bizim canimizdan saglimizdan kiymetlisi yok Allahim umutsuz olan negatif cikan butun herkesin en yakin zamanda yuzunu guldursun ❤
Hayirlisi olsun bende bugun test gunumdu ama adet oldum test yaptirmama bile gerek kalmadi bu dahaki ay olur insallah

Canım merhaba hayırlısı olsun vardır mutlaka rabbimin bir bildiği sende bu ay dediğim pozisyonu dene inşallah vesile olurım🙏🏻🙏🏻

KıZlarr ayın 16 sında aşılama olmuştum p tesi test yaptım negatif ,dün test yaptım negatif ,bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı beklenen adet günüme 5 gün var 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Aşılamadan sonra eve gelince kahverengi lekelenmelerim de olmuştu ,koronadan dolayı 3.gün annem hastaneye yattı öldüm öldüm dirildim üzüntüden ,6 gün sonunda annem çıktı hastaneden testi negatif çıktı ,sonuçta hiç yatamadan ,dinlenemeden bir 15 gün geçirdim ,Bugün öğlen yaptım silikti ;) daha 5 gün var hasta olmama ;D

KıZlarr ayın 16 sında aşılama olmuştum p tesi test yaptım negatif ,dün test yaptım negatif ,bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı beklenen adet günüme 5 gün var 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Hayırlı olsun canım gözünaydın 🤗Aşılama olalı 16 gün olmuş o zaman istersen bir de kan da baktır net öğrenirsin

Canım ben de bugün ilk aşılamam oldu bana crinone jel verdi ben anlayamadım nasıl kullancam tam olarak birde sabah mı.aksammi acır mı acaba şırınga gibi mı

Kıyamam sana ya Rabbim büyüktür Allahtan umudunu kesme

Kızlar aşılama olalı 8 saat olucak yeni ilk bir akıntım oldu hafif sarımsı normal mi lutfen cevap verinverin

Back
X