Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım umutsuzluğa kapılma hayırlısı ne ise olsun inşallah vardır. Ben dün aşılama oldum bugün çok duygusalım ve sinirliyim. Sanırım bu iğneler vücut dengemi alt üst etti.
İnşallah canım. Benimde iğneyi vurulduğundan beri kasık ağrısı hiç kesilmedi arada çok şiddetli oluyor iğneden kaynaklı heralde

Adet oldun mu , ben de olursam vakit kaybetmeden 2. aşılamayı düşünüyorum
Olmadım bende bekliyorum, hemen 3 denemek istiyoruz doktor her seferinde şansın daha çok artığını soyluyor, artik iç bir sorunum olmadığını stresten dolayı hamile kalamadıgımi soyluyo , ha bu arada canim C-Life macunundan sipariş etim pazartesi onuda kulanmaya başlayacağım :)

Ben adet oldum canım 😔
Olmadım bende bekliyorum, hemen 3 denemek istiyoruz doktor her seferinde şansın daha çok artığını soyluyor, artik iç bir sorunum olmadığını stresten dolayı hamile kalamadıgımi soyluyo , ha bu arada canim C-Life macunundan sipariş etim pazartesi onuda kulanmaya başlayacağım :)
ben adet oldum canım😔 çok üzgünüm😞 ne yapacağımı bilmiyorum.bugün macunlara göz attım hem erkek hem kadın için olanlara

Ben adet oldum canım 😔

ben adet oldum canım😔 çok üzgünüm😞 ne yapacağımı bilmiyorum.bugün macunlara göz attım hem erkek hem kadın için olanlara
Gel bi deneyelim , bi denemekten ne çıkar canım benim yorumları bi okusaydın C-life macunu hakında inanılmaz bisey, belki şifamız ondadır 🙂

Kızlar 24 mm yumurtası olup çatlayan var mı gebelik oluşan ?

Bugün aşılamamın 5.günü ve vücudumda hiçbir değişim yok gibi. Çatlatma iğnesinden sonra da sümüksü akıntım olmadığı için yumurtamın çatlamadığı düşüncesi içerisindeyim sadece karın ağrısı oldu sonuçta o da iğneden sanırım. En erken ne zaman sonucuma bakabilirim sizce?

Back
X