- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
Amin inşallah canımYarın
Artık yarın sonucu öğrenme vakti, benim icin Hayırlisiysa Rabim nasib etmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canımYarın
Artık yarın sonucu öğrenme vakti, benim icin Hayırlisiysa Rabim nasib etmiş olsun
İnşallah canım. Benimde iğneyi vurulduğundan beri kasık ağrısı hiç kesilmedi arada çok şiddetli oluyor iğneden kaynaklı heraldeCanım umutsuzluğa kapılma hayırlısı ne ise olsun inşallah vardır. Ben dün aşılama oldum bugün çok duygusalım ve sinirliyim. Sanırım bu iğneler vücut dengemi alt üst etti.
Bunlar gerçekler canım hemen karamsar olma ilk hamilelik belirtileriyle adet belirtileri tıpatıp benzer ❤Ne güzel moral veriyorsunuz ❤❤❤![]()
Allahım izniyle olursa olur canım nasip hepsiTeşekkür ederim canım her doktorun tedavi şekli farklı ama yapılan işlem aynı.
Hayırlı haberlerin vardır inşallah canımYarın aşılamamın 14 gunu , sizinle sonucu paylaşıcam ,.![]()
Ve aşılamanın 14 gününde sonuç , nur topu gibi bir negatif ..
[/QUOTEhayırlısı canım bende kurbanlık koyun gibi adet olmayı bekliyorum![]()
2 gün daha bekleyeceğim adet olmazsam test yapacağım.Sonucu ne zaman öğrenmeyi düşünüyorsun
Inşallah sevinirsin canım ya , ben 3 aşılamaya karar verdim2 gün daha bekleyeceğim adet olmazsam test yapacağım.
Adet oldun mu , ben de olursam vakit kaybetmeden 2. aşılamayı düşünüyorumInşallah sevinirsin canım ya , ben 3 aşılamaya karar verdim
Olmadım bende bekliyorum, hemen 3 denemek istiyoruz doktor her seferinde şansın daha çok artığını soyluyor, artik iç bir sorunum olmadığını stresten dolayı hamile kalamadıgımi soyluyo , ha bu arada canim C-Life macunundan sipariş etim pazartesi onuda kulanmaya başlayacağım :)Adet oldun mu , ben de olursam vakit kaybetmeden 2. aşılamayı düşünüyorum
ben adet oldum canımOlmadım bende bekliyorum, hemen 3 denemek istiyoruz doktor her seferinde şansın daha çok artığını soyluyor, artik iç bir sorunum olmadığını stresten dolayı hamile kalamadıgımi soyluyo , ha bu arada canim C-Life macunundan sipariş etim pazartesi onuda kulanmaya başlayacağım :)
Gel bi deneyelim , bi denemekten ne çıkar canım benim yorumları bi okusaydın C-life macunu hakında inanılmaz bisey, belki şifamız ondadırBen adet oldum canım
ben adet oldum canımçok üzgünüm
ne yapacağımı bilmiyorum.bugün macunlara göz attım hem erkek hem kadın için olanlara
Nerde senin yorumlar geri sayfalarda mıGel bi deneyelim , bi denemekten ne çıkar canım benim yorumları bi okusaydın C-life macunu hakında inanılmaz bisey, belki şifamız ondadır❤
Ozur dilerim , orda canım benim demek istemiştim , C life yaz instagrama ve orada macunu kullananların yorumlarını oku,Nerde senin yorumlar geri sayfalarda mı