Gebeliğe Hazırlık Mart ayı çatlatma iğnesi vurulanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım 10 mm di ama tam empn degılım canım doktor yumurta buyuklugune sankı daha dıkkat edıyor

İğne vurulduktan. Sonra ilişki günlerinizi doktor nasıl verdi acaba . Ben famera başladım bitince menapur iğne üç gün sonra kontrole gideceğim doktor bana dedi ki 3 gün perhiz vereceğim
Merhaba tedavimiz hemen hemen ayni. Femara kullandim. Şimdide igne kullaniyorum 4 gun verdi bana. Adetin 8ci gunu, yani sali gunu 12,13,11 mm civarinda bir kaç yumurtalar vardi. Aslinda femarayla bile her zaman normal buyurler. Mesela onceki aylarda 14cu gun artik 20yi gecer boyutlari. Şimdi nasil olacak bilmiyorum. Cuma ignelerim bitecek. Cumartesi ultrasonda bakicak.

Merhaba sabah test yapmıştım silik çizgi çıktı, kan verdim 48 çıktı hamd olsun inşallah hayırlsııyla sizden de güzel haberler alırız
çok sevindim hayırlı olsun bende 12 martta iğne oldum öncesinde 5 gün klomen içmiştim ara ara karnımda sancılar oluyor ama iğnenin etkisidir diyorum inşallah bende olumlu sonuç alırım

ayy hadı ınsallaahh cok guzel sonuclar alırsın canım

Merhaba sabah test yapmıştım silik çizgi çıktı, kan verdim 48 çıktı hamd olsun inşallah hayırlsııyla sizden de güzel haberler alırız
hayırlı olsun kuzum darısı tüm isteyenlere inşallah iğnden sonra herhangibir ilaç kullandın mı? hani bebek olursa tutunsun diye

Bende bugun kan testı verdım negatıf cıktı kızlar doktor 1 hafta daha beklıyelım telrar test yap dedı bazen kısttende adet gecıkebılıyormus allak bullak oldum iyice

çok sevindim hayırlı olsun bende 12 martta iğne oldum öncesinde 5 gün klomen içmiştim ara ara karnımda sancılar oluyor ama iğnenin etkisidir diyorum inşallah bende olumlu sonuç alırım

Allah razı olsun, inşallah darısı hayırlısıyla size olsun. Sancılanma beni korkutuyor biraz açıkçası kimyasal vs olur diye Allah korusun. Bugün 2. Defa kan verdim yarın sonuç alıcam inşallah sıkıntı olmaz. Sizin de inşallah hayırla gebelik vardır var ve çok sağlıklı ilerler

hayırlı olsun kuzum darısı tüm isteyenlere inşallah iğnden sonra herhangibir ilaç kullandın mı? hani bebek olursa tutunsun diye
Çok teşekkür ederim, amin Rabbim hayırlsııyla isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin İğneden sonra değil de femaraya başladığım sırada doktorum bi tane toz vitamin yazdı bana. Bilmiyorum faydası oldu mu eczanede satılmıyor kendi muayenehanesinden aldım açıkçası. Onun dışında ekstra bi şey kullanmadım

Bende bugun kan testı verdım negatıf cıktı kızlar doktor 1 hafta daha beklıyelım telrar test yap dedı bazen kısttende adet gecıkebılıyormus allak bullak oldum iyice
İçini karartma canım bence, beklemek çok zor gerçekten ama doktor bile 1 hafta daha bekleyelim demiş. İnşallah gebesindir hayırlsııyla Kandil bugün dua edelim

Amin inşallah şu mübarek gün bebiş isteyenlere rabbim sağlıklı evlat nasip etsin Banada iğneden sonra bebek tutunsun diye bi ilaç vermedi korkuyorum açıkcası oyüzden sordum canım. yarın iğne günüm inşallah bu ay olur

moral bozma hakkımızda hayırlısı neyse o olsun birgün elbet olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…