- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
kaçıncı gününde 10mm idi canımSanırım 10 mm di ama tam empn degılım canım doktor yumurta buyuklugune sankı daha dıkkat edıyor
Anladım canım ozaman test zamanın gelmiş inşallah gebelik vardırGününü bilmıyorum ama çatlatma ipnesi yapıldı o gün bana 1 martta
İnşallah hayırlı haberlerle gel kuzumİnşallah canım yarın kan testı vermeye gıdıcem aşlah nasıp ederse hayırlı haber verıcem sızlere
Kuzum ne yaptınİnşallah canım yarın kan testı vermeye gıdıcem aşlah nasıp ederse hayırlı haber verıcem sızlere
Merhaba tedavimiz hemen hemen ayni. Femara kullandim. Şimdide igne kullaniyorum 4 gun verdi bana. Adetin 8ci gunu, yani sali gunu 12,13,11 mm civarinda bir kaç yumurtalar vardi. Aslinda femarayla bile her zaman normal buyurler. Mesela onceki aylarda 14cu gun artik 20yi gecer boyutlari. Şimdi nasil olacak bilmiyorum. Cuma ignelerim bitecek. Cumartesi ultrasonda bakicak.İğne vurulduktan. Sonra ilişki günlerinizi doktor nasıl verdi acaba . Ben famera başladım bitince menapur iğne üç gün sonra kontrole gideceğim doktor bana dedi ki 3 gün perhiz vereceğim
çok sevindim hayırlı olsun bende 12 martta iğne oldum öncesinde 5 gün klomen içmiştim ara ara karnımda sancılar oluyor ama iğnenin etkisidir diyorum inşallah bende olumlu sonuç alırımMerhaba sabah test yapmıştım silik çizgi çıktı, kan verdim 48 çıktı hamd olsuninşallah hayırlsııyla sizden de güzel haberler alırız
ayy hadı ınsallaahh cok guzel sonuclar alırsın canımMerhaba tedavimiz hemen hemen ayni. Femara kullandim. Şimdide igne kullaniyorum 4 gun verdi bana. Adetin 8ci gunu, yani sali gunu 12,13,11 mm civarinda bir kaç yumurtalar vardi. Aslinda femarayla bile her zaman normal buyurler. Mesela onceki aylarda 14cu gun artik 20yi gecer boyutlari. Şimdi nasil olacak bilmiyorum. Cuma ignelerim bitecek. Cumartesi ultrasonda bakicak.
InsaAllahayy hadı ınsallaahh cok guzel sonuclar alırsın canım
amınnn kuzum benımde hap bugun bttıı, cumartesı kontrol var,InsaAllahtedavi surecinde olan herkese çok bekletmeden Allah nasip eder InsaAllah
hayırlı olsun kuzum darısı tüm isteyenlere inşallahMerhaba sabah test yapmıştım silik çizgi çıktı, kan verdim 48 çıktı hamd olsuninşallah hayırlsııyla sizden de güzel haberler alırız
çok sevindim hayırlı olsun bende 12 martta iğne oldum öncesinde 5 gün klomen içmiştim ara ara karnımda sancılar oluyor ama iğnenin etkisidir diyorum inşallah bende olumlu sonuç alırım
Çok teşekkür ederim, amin Rabbim hayırlsııyla isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinhayırlı olsun kuzum darısı tüm isteyenlere inşallahiğnden sonra herhangibir ilaç kullandın mı? hani bebek olursa tutunsun diye
İçini karartma canım bence, beklemek çok zor gerçekten ama doktor bile 1 hafta daha bekleyelim demiş. İnşallah gebesindir hayırlsııyla Kandil bugün dua edelimBende bugun kan testı verdım negatıf cıktı kızlar doktor 1 hafta daha beklıyelım telrar test yap dedı bazen kısttende adet gecıkebılıyormus allak bullak oldum iyice
Amin inşallah şu mübarek gün bebiş isteyenlere rabbim sağlıklı evlat nasip etsinÇok teşekkür ederim, amin Rabbim hayırlsııyla isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinİğneden sonra değil de femaraya başladığım sırada doktorum bi tane toz vitamin yazdı bana. Bilmiyorum faydası oldu mu eczanede satılmıyor kendi muayenehanesinden aldım açıkçası. Onun dışında ekstra bi şey kullanmadım
moral bozma hakkımızda hayırlısı neyse o olsun birgün elbet olacak inşallahBende bugun kan testı verdım negatıf cıktı kızlar doktor 1 hafta daha beklıyelım telrar test yap dedı bazen kısttende adet gecıkebılıyormus allak bullak oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?