Gebeliğe Hazırlık Mart ayı çatlatma iğnesi vurulanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallla henüz kalamadım kuzum bu ay doğal yollarla ve vitaminler ile ilerledik bakalım çok akıntım var ya anlamaıdm bişi sen ne yaptın baydır burda aktif değilim herkesi sorguluyorum su an
Bende değildim. Rahim filmi flan cekildim nisanda. Sonra adet olmayı bekledim. Cok tuhaf bi adet oldum yani adam akıllı olmadım öyle söyleyim oyüzden adet mi oluyorum bu neyin nesi derken femaraya başlayamadım. Bnde bu ay ovülasyon yapıyım dedim asaya koydum. adetimin son günü asadeki gibiydi. Bugünde 13. Gün daha 1 hafta var ve silik bsey gördüm acaba diyorum korkuyrm da test mi bozuk bilemedim ya sevinemiyorum..

Eklentiler

• A1E57F7C-760D-43E2-A75D-5D043666B885.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 8C623AA6-8586-420C-9E01-686A3FC653C0.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 052364FE-30A3-4E36-BD9E-A3E62DAF7814.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 9E90B346-B381-42B5-8520-0C52E2AC50D3.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 30
Bunlar ovulasyona değil dimi normal hamıleleık testi mi çizgi var vallla ay Elba naısldı rahim filmi benım de cektırmem lazım kuzum acıdımı nasıl yaptırdın biraz anlatsana nolursjn , sen bekle bi daha test yapma daha 1 hafta var diyosjn dur bakalım :) en som me zaman adet oldjm şimdi TSM tarih ne ben 1 Mayıs da oldjm

Bastaki ovülasyon yumurtlama olmus demişlerdi bnde değerlendirdim dger resimler gebelik testi daha önce hayalet cizgi bile görmemiştim ya canım hiç abartmıyorum 1 dk lık sancı gibi bsey bi basınc uyguluyorlar sıvı geciyor ya işte onun bi baskısı oluyor tak filmi cekiyor bitti. Benim acı eşiğimde azdır lazer de ağlamıstım düşün. Oyüzden gözünü karart. Devlete gittim çektrdim geldim 2 gün kanama oldu antibiyotik kullandım bitti gitti Sende korkutma kendini. Ben filmden sonra 4 mayısta oldum adetin son günüde yumurtlama gördüm eğer bunlar gercekse ama adetim düzgün gelmedi kan gibi değildi afedersin. Oyüzden birdaki ayı bekleyim haziranda ilaca baslarım diyordum hatta aşılama düşünüyordum. Şimdi eğer varsa hala inanamıyrm

Zaten rahim filminden bi kaç ay sonra bekleyin diyolar sonucun da çıktı mı hemn bide sen anestezisiz mi oldun ben valla anestezili olcam özel de giderim gözümü kararttım bence var bişiler kızzzzzz çizgi var cunku

Sonuc hemen cıkıyor acık cıktı tüplerm. Kuzu sen bilirsin korkutma yani kendini inşallah girer cıkarsın İnşallah bardır kuzum ya inşallah yarın kan vermeyi düşünüyorum

Sonuc hemen cıkıyor acık cıktı tüplerm. Kuzu sen bilirsin korkutma yani kendini inşallah girer cıkarsın İnşallah bardır kuzum ya inşallah yarın kan vermeyi düşünüyorum
Haber et kızzzzz merak ettim valla. Hsg den sonra cok hamile kalan var He ona göre

Y sen de mi rahim filmi ben korkuyorum ama cekilicem rahim filminden sorma hiç tedaviye felan baslamadınn dimi
Yok şubatta bir kez klomen ovitrelle kullandım olmadı martta çok gecikmeden rahim filmi çekelim dedim doktoruma anestezili çekildim hiç ağrım dahi olmadı ,ki ben hayatımda ilk Damar yolumu o gün açtırdım ama çok kolay geçti nisan da adetim gecikince söküleyim diye soğan suyu içtimm adet söktürücü masaj bile yaptım tedavisiz hiç hamile kalacağıma inanmadığım için sonra arkadaslarimin zoruyla test yaptım meğer mucizem benimleymiş

Tamam şşte rahim filmimden sonra doğal olmus cok iyi yA kuzum bende 1 2 aya kalmadan anestezili cektırıcem devlette mi özelde mi cekıldın arkadaş da kanama olmuş sende oldu mu

Tamam şşte rahim filmimden sonra doğal olmus cok iyi yA kuzum bende 1 2 aya kalmadan anestezili cektırıcem devlette mi özelde mi cekıldın arkadaş da kanama olmuş sende oldu mu
Adet olur olmaz cekilin hiç ertelemeyin boşu boşuna tedavi görmüş hormon almış ve umutlanmis olmayın görünmeyen bir tıkanıklık vardı bende belkide yada nasılsa bu ay bir tedavi görmedim olmaz diye umursamadım kafaya takmadım o yüzden oldu çok şükür rabbime Allah tez vakitte sizede nasip etsin ve ben adetlerim çok duzensizdi bazen 2 ay bazen 6 ay olmazdım prowomen folik asit takviyesi kullandım yumurta kalitesini için onunda faydası olmuştur mutlaka

Olmustur tabi kuzu ben yumurta ılaclarına guvenıyorjm ya klomen de iyi bence kuzu işte bi mfk şans vermek istiyorum 1 ay daha sonra hsg vektırıcem özel de anestezili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…