Gebeliğe Hazırlık Mart ayı çatlatma iğnesi vurulanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kaset testte de cıkar canım, ınsan bı kere teste baslayıncada merak edıyor acaba koyulastımı ne oldu dıye
ay evet ya cumartesi günü 14.gün bi dayansam şöyle yapacagım büyük ihtimalle perşembe günü 12.gün erken gebelik testi alacagım pozitif çıkarsa kan vereceğim 12.güne de iğne etkisi kalmaz sanırım

oyle denıyor canım 12 gun de gecıyormus, hayırlısı olsun ınsallaahhh hakkında

Merhaba kizlar ben de bugün sabah 10:30da çatlatma iğnemi vurdum. Ovitrelle verdi doktor.
Femara kullanmıştım 6 gün.
Yumurtamın biri 28 mm diğeri 24 mm
Gayet güzel dedi iğne verdi ve ilişki günleri verdi. Ama ben 28 olandan hic umutlu değilim Allahtan Ümit kesilmez tabiii

Neden umutlu degılsın canım.
Nasıdıbımızdenınsallah bu ay hamıle kalmak vardır bnde 31 de vuruldum 12 bucukta

Neden umutlu degılsın canım.
Nasıdıbımızdenınsallah bu ay hamıle kalmak vardır bnde 31 de vuruldum 12 bucukta
Kuzum yumurtanın biri 24 , diğeri 28 mm , kiste dönüşür diye biliyorum ben 22 ve üstü olunca , o yüzden kendimi kaptırıp umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum Senin yumurta kaç mm iken vuruldun iğneni canım

Canım ben 28 martta kontrole gittim sag 16 mm dedı sol 8 dedı 4 gun sonra iğneyı vuruldu dedı ne kadar büyüdü tam bılmıyırum. Degerlendır asamsındayız . 3 cü kez ilaç ve çatlatma iğnesi kullanısım inaşllah bu ay olur

Kuzu sen ne durumdasın naptın en son işerleme var mı inşallah güzel haberler
Vallla henüz kalamadım kuzum bu ay doğal yollarla ve vitaminler ile ilerledik bakalım çok akıntım var ya anlamaıdm bişi sen ne yaptın baydır burda aktif değilim herkesi sorguluyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…