- 7 Ocak 2021
- 1.530
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
olabilir canım net bişey denilmez şuan 12. günden sonra yap inşallah vardırkızlar iğnenin 10.günü sizce iğne etkisi mi
canım baya belırgın cıkmıs 10 12 gun ıgne etkısı olabılır ama bebekte olabılır ıkı gun daha takıp et, ınsallah bebıs vardırkızlar iğnenin 10.günü sizce iğne etkisi mi
bundan 8 saat sonra kaset test negatif çıktı kafam karıştı ya mutlu olamıyorumcanım baya belırgın cıkmıs 10 12 gun ıgne etkısı olabılır ama bebekte olabılır ıkı gun daha takıp et, ınsallah bebıs vardır
canım 10 gun ıgne de oalılır, ıgne etkısı bazı kısılerde 12 gun anca gecıyor bazılarında 8 9 gun.bundan 8 saat sonra kaset test negatif çıktı kafam karıştı ya mutlu olamıyorum
yarın 11.gün oluyor iğne olduğum günü saymaysam erken test mi yapayım yine kaset test mi sencecanım 10 gun ıgne de oalılır, ıgne etkısı bazı kısılerde 12 gun anca gecıyor bazılarında 8 9 gun.
yarın sabah tekrar yap bnce
kaset testte de cıkar canım, ınsan bı kere teste baslayıncada merak edıyor acaba koyulastımı ne oldu dıyeyarın 11.gün oluyor iğne olduğum günü saymaysam erken test mi yapayım yine kaset test mi sence
ay evet ya cumartesi günü 14.gün bi dayansam şöyle yapacagım büyük ihtimalle perşembe günü 12.gün erken gebelik testi alacagım pozitif çıkarsa kan vereceğim 12.güne de iğne etkisi kalmaz sanırımkaset testte de cıkar canım, ınsan bı kere teste baslayıncada merak edıyor acaba koyulastımı ne oldu dıye
oyle denıyor canım 12 gun de gecıyormus, hayırlısı olsun ınsallaahhh hakkındaay evet ya cumartesi günü 14.gün bi dayansam şöyle yapacagım büyük ihtimalle perşembe günü 12.gün erken gebelik testi alacagım pozitif çıkarsa kan vereceğim 12.güne de iğne etkisi kalmaz sanırım
Neden umutlu degılsın canım.Merhaba kizlar ben de bugün sabah 10:30da çatlatma iğnemi vurdum. Ovitrelle verdi doktor.
Femara kullanmıştım 6 gün.
Yumurtamın biri 28 mm diğeri 24 mm
Gayet güzel dedi iğne verdi ve ilişki günleri verdi. Ama ben 28 olandan hic umutlu değilimAllahtan Ümit kesilmez tabiii
Kuzum yumurtanın biri 24 , diğeri 28 mm , kiste dönüşür diye biliyorum ben 22 ve üstü olunca , o yüzden kendimi kaptırıp umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorumNeden umutlu degılsın canım.
Nasıdıbımızdenınsallah bu ay hamıle kalmak vardır bnde 31 de vuruldum 12 bucukta
Bence erken 12 14 arası diyo kızlar genlellıkleKızlar iğne vuruldugum gun saymasaak 11 gun oldu acaba test yapsam mı biraz daha beklıyım mi
Kuzum sen ne durumdasın en son8 Mart'ta vuruldum bendee
Kız ne durumdasın papatyaÇatlatma iğnesi mi.??
Agrimiyor ben iki asilamada kendim.yaptim
Kuzu sen ne durumdasın naptın en son işerleme var mı inşallah güzel haberlerKız ne durumdasın papatya
Vallla henüz kalamadım kuzum bu ay doğal yollarla ve vitaminler ile ilerledik bakalım çok akıntım var ya anlamaıdm bişi sen ne yaptın baydır burda aktif değilim herkesi sorguluyorum su anKuzu sen ne durumdasın naptın en son işerleme var mı inşallah güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?