- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
İyi dimi 19.9 ay ins senın de büyür su an hamıleıkten cok yumurtalar çok daha onemliymıs kızlarAy harika kuzum, maşallahhh
Bende hapı.bitirdim bakalım büyüme vs varmı cumartesi kontrol
Ay 3 4 gün daha bekle cok heyecanlı çatlatma iğnesi oldjm dimi kuzumMerhaba kızlar benimde bugün iğneyi vuruldugum gün dahil 10.günçok az bir akıntım var onun dışında bir belirtim yok bakalım bekliyorum 8 Mart'ta iğneyi oldum en erken 22 Mart'ta test yapıcam
Evet evet ovitrelle oldum hiç belirtim yok korkuyorum sanki olmamış gibi ama bakalım 22 sine kadar sabır neler olucakkAy 3 4 gün daha bekle cok heyecanlı çatlatma iğnesi oldjm dimi kuzum
Çatlama boyutu kuzum. Güzel maşallahhhİyi dimi 19.9 ay ins senın de büyür su an hamıleıkten cok yumurtalar çok daha onemliymıs kızlar
Off ne guzelll inşallah güzel.haberler alırsın kuzum yaMerhaba kızlar benimde bugün iğneyi vuruldugum gün dahil 10.günçok az bir akıntım var onun dışında bir belirtim yok bakalım bekliyorum 8 Mart'ta iğneyi oldum en erken 22 Mart'ta test yapıcam
İnşallah insallah umarım güzel haberler alırız hepimizOff ne guzelll inşallah güzel.haberler alırsın kuzum ya
Ay belki ikizzz olur ne dersin :)Çatlama boyutu kuzum. Güzel maşallahhh
Benim aşılama da da 19.20 iki yumurtam vardı.
Hayırlısı olsun inşallah ya dollensin bebiş olsun
Bende yarın vuruluyorum iğneyi canımm hayırlı olsun inşallah bu ay hepimiz hamile kalırızİyi dimi 19.9 ay ins senın de büyür su an hamıleıkten cok yumurtalar çok daha onemliymıs kızlar
Yok onları hiç söylemedi valla aksine eğer olmazsa adetin 2 Ci günü gel ilaçların dozunu arttrııp devam edicez dedi ilac da klomen ayt yarın iğne He cok heyecanlı yumurtalarını sor ne kadar büyümüş diyeBende yarın vuruluyorum iğneyi canımm hayırlı olsun inşallah bu ay hepimiz hamile kalırızDoktor rahim duvarı kalınlığını söyledi mi ve ilaç verdimi tutunsun diye
Aynen öğlen iğne vurulcam yumurtam bugün 20mm canım günde 2 mm büyüyor benim. İnşallah olumlu pozitif haberler alırızda birdaha uğraşmayızYok onları hiç söylemedi valla aksine eğer olmazsa adetin 2 Ci günü gel ilaçların dozunu arttrııp devam edicez dedi ilac da klomen ayt yarın iğne He cok heyecanlı yumurtalarını sor ne kadar büyümüş diye
İns kuzum senın ılk mı benım ılk :)Aynen öğlen iğne vurulcam yumurtam bugün 20mm canım günde 2 mm büyüyor benim. İnşallah olumlu pozitif haberler alırızda birdaha uğraşmayız
ben ocakta ilk denememdi şubat boş geçirdim bu ay da 2. denemem canımİns kuzum senın ılk mı benım ılk :)
ınsallaahh canımmİnşallah insallah umarım güzel haberler alırız hepimiz
Devam ediyorsun kuzum yola devam olana kadarAdet oldum kızlar inşalah gelecek ay hamıle kalıabılırım
Ay hadi ins bu sefer tutar kuzummmmmben ocakta ilk denememdi şubat boş geçirdim bu ay da 2. denemem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?