Gebeliğe Hazırlık Mart ayı çatlatma iğnesi vurulanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benimde bugün iğneyi vuruldugum gün dahil 10.gün çok az bir akıntım var onun dışında bir belirtim yok bakalım bekliyorum 8 Mart'ta iğneyi oldum en erken 22 Mart'ta test yapıcam
Ay 3 4 gün daha bekle cok heyecanlı çatlatma iğnesi oldjm dimi kuzum

İyi dimi 19.9 ay ins senın de büyür su an hamıleıkten cok yumurtalar çok daha onemliymıs kızlar
Bende yarın vuruluyorum iğneyi canımm hayırlı olsun inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız Doktor rahim duvarı kalınlığını söyledi mi ve ilaç verdimi tutunsun diye

Bende yarın vuruluyorum iğneyi canımm hayırlı olsun inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız Doktor rahim duvarı kalınlığını söyledi mi ve ilaç verdimi tutunsun diye
Yok onları hiç söylemedi valla aksine eğer olmazsa adetin 2 Ci günü gel ilaçların dozunu arttrııp devam edicez dedi ilac da klomen ayt yarın iğne He cok heyecanlı yumurtalarını sor ne kadar büyümüş diye

Aynen öğlen iğne vurulcam yumurtam bugün 20mm canım günde 2 mm büyüyor benim. İnşallah olumlu pozitif haberler alırızda birdaha uğraşmayız

Selam kızlar , bende hap.bitti doktora gittim bugün bir yumurta catalmis, bir tane 22mm daha varmış iğne verdi yarın akşam yedide iğne yapcam sonra üç gün ilişki.
Çatlayan yumurta içinde bugün iki kere ilişki dedi sabah ve akşam.
Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…