mhnds_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2014 1.637 1.641 158 3 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyyra #101 Ne anlamlı bir konu olmuş..Ömrü beklemekle geçmiş biri olarak geçen haftalara aylara şaşkınlıkla bakıyorum sadece başka birşey gelmiyor elimden..
Ne anlamlı bir konu olmuş..Ömrü beklemekle geçmiş biri olarak geçen haftalara aylara şaşkınlıkla bakıyorum sadece başka birşey gelmiyor elimden..
Vesfa Şahsına münhasır. Kayıtlı Üye 15 Nisan 2010 1.436 1.383 158 3 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyyra #102 gzddmrlli .!.: Dimi? Sadece şuan mali müşavirlik sınavlarına hazırlanıyor olabilirdim ama hala üniversite kısmındayım diye daralıyorum ama doğru.Bunun 5 yıl sonrasıda var.Mutlu olduğumuz yerde olmak daha önemli. Bende böyle git gel yaşıyorum zaten işte. :)) Genişletmek için tıkla... İnanır mısın ben 5 6 yıl sonrasının hayaliyle yaşıyorum. İnşallah hayalimdeki koltukta ben oturacağım. Umut olmadan yaşayamaz zaten insan :)
gzddmrlli .!.: Dimi? Sadece şuan mali müşavirlik sınavlarına hazırlanıyor olabilirdim ama hala üniversite kısmındayım diye daralıyorum ama doğru.Bunun 5 yıl sonrasıda var.Mutlu olduğumuz yerde olmak daha önemli. Bende böyle git gel yaşıyorum zaten işte. :)) Genişletmek için tıkla... İnanır mısın ben 5 6 yıl sonrasının hayaliyle yaşıyorum. İnşallah hayalimdeki koltukta ben oturacağım. Umut olmadan yaşayamaz zaten insan :)