Seks hayatınızı yatakla sınırlamayın.Ha bir de cocuklar büyüyünce yatak odasi sesini duyar mi, iste bunu da düsünüyorum napariz diye. Zaman geciyor diyorum ya simdi iyi günlerimse. Bilemiyorum.
Ama gicirdamayan yatak icat edilsin, bir de onu bekliyorum.
Bence bunda üzülecek bir şey yok. Bende 24 yaşındayım ve dgs'ye hazırlanıyorum. Memurum ama hedefim başka. Evet bazen bende de geç kalmışlık hissi oluşuyor. Ama yapacak bir şey yok :) Mutlu olacağın meslek için uğraşmış olman güzel.Valla bi düşündüm varmı bekleyip yapamadığım bişey diye.Yokmuş.Ama niyeyse yazıyı okuyunca içime bi üzüntü çöktü dert sahibi oldum an itibariyle niye öyle oldu bende anlamadım şuan.Okul hayatımda çok zaman kaybettim ondan heralde.Önce özel üniversiteye gittim sonra orayı bıraktım 1 sene sonra tekrar üniversite sınavına girdim ama devlet okulunda anca önlisans kazanabildim.Önlisans bitti Lisans okumak için dikey geçiş sınavına girdim.Sınavı kazandım ama 3. sınıftan değil 2. sınıftan başlattılar 1 senemde yine böyle gitti.Nihayetinde benimle birlikte liseden mezunup olup üniversiteye gidenler mezun olucakken ben 3. sınıfa geçicem. Yaş 23 . Ama bunun içinde yapıcak bişey yok galiba.Bunu düşünüp üzülücem,sonrada olsun en sonunda olmam gereken yerdeyim diye sevinicem.Saçma sapan bir karmaşa.
Ben daha beklemek zorundayim, kizin tuvalet aliskanligi da ancak bir seneye oturur. Öyle zor ki beklemek. Tek basima basa cikabilecegimi bilsem bugünden yaparim ikinci cocugu ama benim aserme dönemim yataklik geciyor resmen =( Zaman gececek bekleyecegim =(
Kızların tuvalet alışkanlığı çabuk oturuyor. Hele de ortam değiştirmeyeceksen hiç sorun yok inan büyütüldüğü kadar değil. Eğer ortam ve şartlar müsaitse bu konu dışında bekleme arkadaşım, gebelikte yıl yılı aratıyor. Hele de çalışmayan bir anneysen, çocukları arka arkaya yapıp sonra rahat etmek en doğrusu.
Seks hayatınızı yatakla sınırlamayın.
25 oldum. Iki yasinda kizim. Ama su anki aklim olsa keske hepsini birden yapip biraksam diyorum ama sartlar iste. Beklemem gerekiyor. Yalnizim cocuk bakmasi daha zor oluyor üzerine de sezeryan olunca. Vucut toparlanmasi iki sene sürüyor güc yerine gelene kadar, simdi anladim. Bu yorucu seyler ben otuz olana kadar bitsin istiyorum. Sonrada belki karin estetigi, sonra esimle yeniden bir balayi. Ayy düsündükce mutlu oluyorum. Ama iste beklemek laziiimHayırlısı olsun o zaman
Yaş kaç?
evet calismiyorum fakat benim ilk hamileligimde hastanede serum yemek zorunda kalmistim cok siddetli bulantilarim vardi. Yardim edecek kimse yok, esim de calisiyor. Ben o haldeyken kizima hic bakamamaktan korkuyorum, yatakta gün boyu yatan anneden ne hayir gelir =( Yine öyle olacagim diye korkuyorum. Simdi cocuk sorumlulugu da olunca hastalanma lüksüm bile yok, kaldi ki hastanede yatayim. Yine de iyi düsünmek lazim. Simdi ehliyet de almam lazim. Acil birsey olursa benim götürmem gerekecek doktora falan. Ama ikinci cocugu istiyorum kizim iki yasinda yine de benim icin zor olacak diye endiseliyim, üzerine bir de sezeryan oldum =( Tahmin edin
Amin insallah guzel haberi alirsiniz..Evet aylar geçti yıllar geçti evleneli 2 sene geçti cocugum olmuyor çok istiyorum ama sağlık problemimden dolayi olmuyo bende doğal yolla olmucagini bildiğim halde hersey Allahtan belki olur dye her ay umutlaniyorum bu ay tüp bebek tedavisine baslicam inşallah olur benm ve isteyen herkesin olsun
Sen de haklısın, çoluk çocuk arttıkça ehliyet falan hayal olur. Kötü şeyleri hiç düşünme. İlk hamileliğini neredeyse hep hastanelerde geçiren eltim ikincisinde çok şükür çok rahat bir gebelik yaşadı. Bulantısı bile olmadı. Sen de iyi düşün iyi olsun. Kendince önlem almakta da haklısın tabi. Hayırlısı olsun yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun. Bazen planlar da olmuyor zaten:) gelecekleri zaman kimseyi dinlemiyorlar.
Bence bunda üzülecek bir şey yok. Bende 24 yaşındayım ve dgs'ye hazırlanıyorum. Memurum ama hedefim başka. Evet bazen bende de geç kalmışlık hissi oluşuyor. Ama yapacak bir şey yok :) Mutlu olacağın meslek için uğraşmış olman güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?