mart ayı geldi bile..

Bu ne güzel bir konu böyle..Mevsimler değişiyor hayat göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor..Gözlerimi kapattığımda çocukluğum aklıma geliyor..Nede güzeldi eski zamanlar..Herşeyi daha steril daha doğal olduğu zamanlar..İnsan ilişkilerinin daha anlamlı olduğu zamanlar..Küçücük şeylerden mutlu olduğumuz zamanlar..Eski insanlar eski komşuluklar..Gitgide yerini daha acımasız ve duygusuz bir nesile bıraktı..Hayatta herkesin büyük küçük beklentileri var..İstekleri ve hayalleri var..Benimde beklentilerim hayatımda yaşadığım her günü anlamlı hale getirmek..Yaşlanıp geriye baktığımda iyikilerle dolu bir yaşam..Daha mutlu ve daha huzurlu bir dünya..Her ne kadar zor olsada umut etmek insanı bir nebzede olsa rahatlatıyor..Çok iyi evlerde oturabilirsiniz son model arabalara binebilirsiniz sınırsız alışveriş yapabilirsiniz ama moral bozukluğunda bunların hiç birini gözünüz görmez..Hayattaki hastalıkların en ağırı en zor olanı moral bozukluğu iç huzursuzluk..Bunu okuyan herkese yaşamında mutluluk sağlık ve iç huzur diliyorum..(Bu arada şöyle bi göl kenarında ormanın içinde bahçesinde hamak olan bir evde fena olmaz hani :) )

Evet aylar geçti yıllar geçti evleneli 2 sene geçti cocugum olmuyor çok istiyorum ama sağlık problemimden dolayi olmuyo bende doğal yolla olmucagini bildiğim halde hersey Allahtan belki olur dye her ay umutlaniyorum bu ay tüp bebek tedavisine baslicam inşallah olur benm ve isteyen herkesin olsun

Ha bir de cocuklar büyüyünce yatak odasi sesini duyar mi, iste bunu da düsünüyorum napariz diye. Zaman geciyor diyorum ya simdi iyi günlerimse. Bilemiyorum.
Ama gicirdamayan yatak icat edilsin, bir de onu bekliyorum.
Seks hayatınızı yatakla sınırlamayın.

Bence bunda üzülecek bir şey yok. Bende 24 yaşındayım ve dgs'ye hazırlanıyorum. Memurum ama hedefim başka. Evet bazen bende de geç kalmışlık hissi oluşuyor. Ama yapacak bir şey yok :) Mutlu olacağın meslek için uğraşmış olman güzel.

Kızların tuvalet alışkanlığı çabuk oturuyor. Hele de ortam değiştirmeyeceksen hiç sorun yok inan büyütüldüğü kadar değil. Eğer ortam ve şartlar müsaitse bu konu dışında bekleme arkadaşım, gebelikte yıl yılı aratıyor. Hele de çalışmayan bir anneysen, çocukları arka arkaya yapıp sonra rahat etmek en doğrusu.

Sen şimdi böyle yazınca düşündüm geçen sene mart ayında çocuk tedavim devam ediyordu ve nisan ayında evlilik yıldönümüm.Ben belki nisanda gebe kalırımda eşime yıl dönümü hediyem olur diye düşünüyordum.Bu sene yine aynı moddayım.Değişen hiç birşey olmamış.Evet zaman geçiyor , ben hala bekliyorum ve çok hüzünleniyorum

Ben hayallerimi hep erteledim...geç yaşta anne oldum, şuan kızım 4 yasında ve ben korkuyorum...acaba kızımın gencliğini insallah gorebilecekmiyim?
içimde bazen tükenmişlik duygusu oluyor..bazen öyle bi pişmanlık duyuyorum ki, gençliğimi neden bu kadar boşa harcadım..neden hayallerim için mücadele etmedim.
Ama yinede Allah'a
şükrederim,annelik duygusunu
tattırdığı için.
Şimdi ki planım şuan eşimden bi kavgadan dolayı ayrıyız..haziran ayında onun şuan yaşadığı eve gitmeyi planlıyorum kısmetse, bakalım haziran'a kadar da evlilik terapistine gideceğiz şimdilik bunlar

Zaman çok çabuk geçiyor, çocukluk yıllarımı daha bir fazla özlüyorum her geçen gün.

Evet zaman çokkkk çabuk geçiyor. Mart 2016ya geldik bile. beklediginiz seyler gerçeklestimi demissin hayir istedigim bekledigim sey henuz olmadi. Ama vardir Rabbimin bi bildigi oyle degilmi. 7 aydir bekliyorum bekledigimde ne bi adim ileri ne bi adim geri gidebildim. ocak ayinda "bakalim marta kadar belki istegim olur" demistim ama henuz hiç bi gelisme yok. huzunluyum evet ama uzulmem gerekiyomu yoksa iyiki bekledigim olmuyor dememmi gerek bilemiyorum

evet calismiyorum fakat benim ilk hamileligimde hastanede serum yemek zorunda kalmistim cok siddetli bulantilarim vardi. Yardim edecek kimse yok, esim de calisiyor. Ben o haldeyken kizima hic bakamamaktan korkuyorum, yatakta gün boyu yatan anneden ne hayir gelir =( Yine öyle olacagim diye korkuyorum. Simdi cocuk sorumlulugu da olunca hastalanma lüksüm bile yok, kaldi ki hastanede yatayim. Yine de iyi düsünmek lazim. Simdi ehliyet de almam lazim. Acil birsey olursa benim götürmem gerekecek doktora falan. Ama ikinci cocugu istiyorum kizim iki yasinda yine de benim icin zor olacak diye endiseliyim, üzerine bir de sezeryan oldum =( Tahmin edin

Hayırlısı olsun o zaman
Yaş kaç?
25 oldum. Iki yasinda kizim. Ama su anki aklim olsa keske hepsini birden yapip biraksam diyorum ama sartlar iste. Beklemem gerekiyor. Yalnizim cocuk bakmasi daha zor oluyor üzerine de sezeryan olunca. Vucut toparlanmasi iki sene sürüyor güc yerine gelene kadar, simdi anladim. Bu yorucu seyler ben otuz olana kadar bitsin istiyorum. Sonrada belki karin estetigi, sonra esimle yeniden bir balayi. Ayy düsündükce mutlu oluyorum. Ama iste beklemek laziiim

Ev degisikligi yapacagim, tum esyalari yenilemeyi dusunuyorum. Heyecanliyim acikcasi. Ha bir de yeni bir online oyuna baslamayi dusunuyoruz esimle beraber. Aylik uyeligi parali olanlardan istiyoruz. Bu da heyecan verici acikcasi.
Laptop basinda oyun oynarken kahvemi yudumlamayi istiyorum ve hayal kuruyorum :))

Ay benim okul bitsin diye bekliyorum. Okuldan ziyade yurt maceram artık bitsin diye gün sayıyorum resmen. Yurt hayatını sevmeyenler beni çok iyi anlarlar şimdi burada. Haziranda bitiyor, yani okulum uzasa bile yurtta kalma hakkımı kaybediyorum Çok mutluyum bu yüzden. Çok iyi insanlar da tanıdım o ayrı konu ama ben çirkef ve dedikoducu kızları kast ediyorum şu an. Okul bitsin, gerisi Allah kerim.

Sen de haklısın, çoluk çocuk arttıkça ehliyet falan hayal olur. Kötü şeyleri hiç düşünme. İlk hamileliğini neredeyse hep hastanelerde geçiren eltim ikincisinde çok şükür çok rahat bir gebelik yaşadı. Bulantısı bile olmadı. Sen de iyi düşün iyi olsun. Kendince önlem almakta da haklısın tabi. Hayırlısı olsun yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun. Bazen planlar da olmuyor zaten:) gelecekleri zaman kimseyi dinlemiyorlar.

Amin insallah guzel haberi alirsiniz..

Aynen kizim gelirken bize süpriz yapmisti, iyiki yapmis diyorum. Icime cocuk sevgisi verdi. Ikinci cocugu artik bilincli olarak istiyorum. Ama zor bir hamilelik ve dogum sonrasi icin korkum var iste, hayirlisi olsun insallak hamile kalirsam kolay gecer

Dimi? Sadece şuan mali müşavirlik sınavlarına hazırlanıyor olabilirdim ama hala üniversite kısmındayım diye daralıyorum ama doğru.Bunun 5 yıl sonrasıda var.Mutlu olduğumuz yerde olmak daha önemli. Bende böyle git gel yaşıyorum zaten işte. :))

Buda bi çeşit imtahan. Dua et,Rabbim en güzel şekilde kabul buyursun inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…