- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Yıllardır atanamadim..
Hep başarılı bir öğrenciyken bu KPSS derdine takildim kaldım
Sınav yaklaştı hala ders calisamiyorum
Psikolojim bozuldu
Ne zaman ders çalışmaya niyetlensem ağlama krizine giriyorum
Esim bebek istiyor, ben atanmadan olmasın diyorum
Esim araba almak istiyor, ben atansaydim çok rahat alirdik diyorum üzülüyorum
Çok çok iyi bir eşim var ama işim yok
Esim olmasaydı isim olsaydı yine de uzulur muydum
İnsanın hayatında çok iyi bir eşi mi olması daha iyi, çok iyi bir işi mi?
evet 2016 yılının mart ayı geldi bile. hayat göz açıp kapayana kadar geçiyor. sanki önceden bu kadar hızlı değildi gibi geliyor bana. ve bu kadar hızlı ilerledikçe yapmak istediklerini yapamayan ve öylece hayatın geçip gitmesini seyreden insanlar grubu da daha bi hüzünlü hissediyor bence kendini. tabi ki imtihan dünyasındayız. ancak evlenmeyi bekleyen, ev almaya bekleyen, çocuk yapmayan bekleyenler, ya da istediği ne varsa onu beklenyer için bu geçen zaman daha da hüzünlendiriyor insanı. var mı kızlar sizin de böyle beklediğiniz ve ayların, yılların geçmesine rağmen olmaması karşısında hüzünlendiğiniz birşeyler ve bunun için neler yapıyorsunuz. yani elinizden ne geliyor ve kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz. umarım anlatabilmişimdir.
Eş daha önemli bence
İşi bir şekilde yol tutturursun illa atanmak diye şartlama atanmayı dene tamam olmadıysa özel okukda çalış kreşte çalış vs idare edebilirsin bence ama eve geldiğinde hep huzurun olacak iyi bi eşin var çünkü bundan güzeli var mı :)
Allah huzurlu ailenizi daim etsin
300 Tl kilosu çıkmış pazara :))Aynen nisan mayıs geleydide bi erik yiyeydik
Aynısından! :) bu yorumun altına imzamı atıyorum. 1 yıldır 2. Bebek istiyorum araya kah sağlık sorunları girdi kah başka ülkeye yerleşme, kah kısa süreli korunmayı bırakmalar ve hamile kalamama durumları... Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısından nasip etsin inşallah
18 olana kadar sanki zaman yavaştı ama sonrası nasıl geçti hiç anlamadım...beklediğim ne var...Öncelikle şarkın bitmesi ki 3 ay kaldı, akabinde kredinin bitmesi 2018 ekiminde bitecek, kredinin bitmesine yakın 2.çocuğuma hamile kalma planım var,yaş olacak 32 33 peyyyy
Ilk cocugu kac yasinda yaptin, sen de ikinci cocuk isteyenlerdensin demek. Hapimiz beklemeye mi aldik ikinci cocuklari..
28 yaşındayken oğlum doğdu şimdi 30 yaşındayım, Şark bitiyor ankara istiyoruz, malum Büyükşehir hayat pahali kredi bitmeden 2.çocuk zor olur dedik
Tabiki artik planlamadan hicbirsey yapilmiyor. Ikinci cocuk ilki kadar zor olmaz gibime geliyor yinede maddi anlamda, ilkinden kalan dünya kadar oyuncak var, kiyafet var. Ama tabi isler krese verince okula baslayinca degisir. Hayirlisi olsun ne yapalim bekleyelim. Ben cok da arayi acmama taraftariyim ama bekliyoruz bak. Aaah ah bir yardim edenim olsa güle oynaya ikinci bebege bakardim
Oğlum için kreş bakıyorum 800-1500 arası düşünebiliyo musun,ben kıyafetleri falan da hep dağıttım ihtiyaç sahiplerine ve akrabalara :)
bende öle sandimm..ben de kedilerle ilgili bi konu sandım Mart'ı görünce
umarım anlatabilmişimdir
5 yil olsa gene iyi. Bugün hamile kalsa 5 yil sonra 4 yaşında olacak. 4 yasinda bi çocuk evde bırakılıp sinemaya gidilir mi. Bu hayaller minimum 10 sene alir.
Ilerde bütün bunlari kavustuktan sonra cocuk icin yeniden vazgecmem gerekecek. Cünkü kizima kardes istiyorum. Kardesi olsun, dünyada hersey mümkün kanindan biri olsun hayatinda.
Bu kadar hayalim var ama hicbiri ulasilamaz degil. Ama cocugu böyle sansa birakamam. Ertelersem zaten ileride yine ayni dönemlerden gecmek korkutuyor beni. Hem is, hem bebek bunlar beni daha da yipratir, sirayla yapmak istiyorum. Su an tüm vaktim onlara dedigim gibi. Su an böyle düsünüyorum. Genc anne olup otuz kirk yaslarimda ooh keyif yapmak istiyorum =)
evet 2016 yılının mart ayı geldi bile. hayat göz açıp kapayana kadar geçiyor. sanki önceden bu kadar hızlı değildi gibi geliyor bana. ve bu kadar hızlı ilerledikçe yapmak istediklerini yapamayan ve öylece hayatın geçip gitmesini seyreden insanlar grubu da daha bi hüzünlü hissediyor bence kendini. tabi ki imtihan dünyasındayız. ancak evlenmeyi bekleyen, ev almaya bekleyen, çocuk yapmayan bekleyenler, ya da istediği ne varsa onu beklenyer için bu geçen zaman daha da hüzünlendiriyor insanı. var mı kızlar sizin de böyle beklediğiniz ve ayların, yılların geçmesine rağmen olmaması karşısında hüzünlendiğiniz birşeyler ve bunun için neler yapıyorsunuz. yani elinizden ne geliyor ve kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz. umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?