mart ayı geldi bile..

Eş daha önemli bence
İşi bir şekilde yol tutturursun illa atanmak diye şartlama atanmayı dene tamam olmadıysa özel okukda çalış kreşte çalış vs idare edebilirsin bence ama eve geldiğinde hep huzurun olacak iyi bi eşin var çünkü bundan güzeli var mı :)
Allah huzurlu ailenizi daim etsin

Eskiden ya ne zaman geçecek bu zaman dediğim günlerde , rahmetli annem 35 den sonra derdi...
Şimdi anlıyorum onu, günleri, haftaları,ayları yakalayamıyorum
Eskiden hayallerim, planlarım vardı, şimdi yok, yaşadıkça hayatın çok da planlamaya müsait bir şey olmadığını öğrendim
Sadece sağlıklı uyandığım her güne şükrediyorum, çalışan tüm azalarıma şükrediyorum
Dünyayla ilgili çok fazla bir beklentim kalmadı, biraz ahiret hazırlığım olsun istiyorum ama ona da dünya işleri çok fazla izin vermiyor. Yaşadıkça, çevremdekiler eksildikçe, ölümü gördükçe çok da bir isteğim kalmadı dünyadan.

Amin inşallah
Su an doğu görevinde çok çok küçük bir ilcedeyiz
Burda ücretli öğretmenlikten başka iş sansim yok onu da eşim istemedi
Evde keyfine bak paramız yetiyor dedi sağolsun

Ama artık bu atanamama konusu içime çok dert oldu
Hak ediyorum aslında, çünkü ders calismiyorum, calisamiyorum..
Gerçekten abartmiyorum, ne zaman ders icin masaya otursam ağlayarak kalkiyorum. Ben aglayinca eşim de çok üzülüyor.
En son çalışma bırak artık, ben seni böyle gormek istemiyorum dedi çok çok üzüldü

18 olana kadar sanki zaman yavaştı ama sonrası nasıl geçti hiç anlamadım...beklediğim ne var...Öncelikle şarkın bitmesi ki 3 ay kaldı, akabinde kredinin bitmesi 2018 ekiminde bitecek, kredinin bitmesine yakın 2.çocuğuma hamile kalma planım var,yaş olacak 32 33 peyyyy

Ben daha beklemek zorundayim, kizin tuvalet aliskanligi da ancak bir seneye oturur. Öyle zor ki beklemek. Tek basima basa cikabilecegimi bilsem bugünden yaparim ikinci cocugu ama benim aserme dönemim yataklik geciyor resmen =( Zaman gececek bekleyecegim =(

Zsaman geciyor bizim evlenmek icin cektigimiz kredi borcu halen bitmiyor, bende onun bitmesni bekliyorum. Daha yirminci ayi odedeik. On alti ay daha var...

Ilk cocugu kac yasinda yaptin, sen de ikinci cocuk isteyenlerdensin demek. Hapimiz beklemeye mi aldik ikinci cocuklari..

Ilk cocugu kac yasinda yaptin, sen de ikinci cocuk isteyenlerdensin demek. Hapimiz beklemeye mi aldik ikinci cocuklari..

28 yaşındayken oğlum doğdu şimdi 30 yaşındayım, Şark bitiyor ankara istiyoruz, malum Büyükşehir hayat pahali kredi bitmeden 2.çocuk zor olur dedik

28 yaşındayken oğlum doğdu şimdi 30 yaşındayım, Şark bitiyor ankara istiyoruz, malum Büyükşehir hayat pahali kredi bitmeden 2.çocuk zor olur dedik

Tabiki artik planlamadan hicbirsey yapilmiyor. Ikinci cocuk ilki kadar zor olmaz gibime geliyor yinede maddi anlamda, ilkinden kalan dünya kadar oyuncak var, kiyafet var. Ama tabi isler krese verince okula baslayinca degisir. Hayirlisi olsun ne yapalim bekleyelim. Ben cok da arayi acmama taraftariyim ama bekliyoruz bak. Aaah ah bir yardim edenim olsa güle oynaya ikinci bebege bakardim

Oğlum için kreş bakıyorum 800-1500 arası düşünebiliyo musun,ben kıyafetleri falan da hep dağıttım ihtiyaç sahiplerine ve akrabalara :)

Oğlum için kreş bakıyorum 800-1500 arası düşünebiliyo musun,ben kıyafetleri falan da hep dağıttım ihtiyaç sahiplerine ve akrabalara :)

Ben Almanyada kaliyorum kres fiyatlari daha uygun devlet bünyesinde hem de, sehirde yasamadigin sürece kres bulmak da kolay. Fakat bunlar atilari oldugi gibi eksileri de var. Ben kiyafetleri hep tutuyorum. Ileride ikinci cocuk olursa ondan sonra vermeyi düsünüyorum

hayattan istediğim herşeyi aldım çok şükür.

Uzun zamandır beklediğim bişey yok, suanada hamileyim ama saglıklı degıl sonlandırılacak.

Bir süre oğluma kardeş vermeyi beklemek bile beni hüzünlendiyor ama söylemeden geçemeyeceğim

umarım anlatabilmişimdir

Ben anladım en azından. Ve başlıktan da kedi medi değil direkt kastettiğin şeyi anladım. Çünkü aynı hisleri taşıyorum.
Bu yıl 26 olacağım ama sanki birkaç senedir büyümüyor gibiyim. Yıllar geçiyor ama ben yerimde sayıyorum. Yapmak istediğim, en azından hayalini kurduğum yığınla şey var ama onlar da yerinde sayıyor. Birçok konuda kısır döngü içindeyim, kimsenin gelip kurtaracağı yok ama insan bekliyor işte. Zaman da geçiyor tabii bu arada. 26 oluyorsun falan :)

Hayırlısı olsun o zaman
Yaş kaç?

ben varım her sabah bugün haber gelir inşallah diye diye 2 ay oldu hala umutla bekliyorum nakil işimi.bende dün vay bee mart geldi dedim.artık günleri geçtim bu ay işim olsun Rabbim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…