- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Kimseden güzel haber yokmu yahu
Saat ondokuzu beklıyorum valla ınsallah guzel bır haber verırım nasip olursa. Zaten kimselerde yok boşboş burası yaff
Vallahi ben çok heycanlandım söyliyim. Negatif çıkarsada üzülme belki geç döllenme olmuştur. Hadi hayrlısı. :18::18::18:
Aol cnm yok üzülmek yok yola devam olmazsa bu ay önümüzdeki ay daha farklı çalışmalar artık bakalım :))
Oğlumda neler hıssettım bılmıyorum ama adetıme bır gun kala ıdrarda sılık çıkmıştı çok. Birde kasıklarımda ara ara batma olurdu. Baska hatırlamıyorum da gecmış kayıtlara bakıcam burda paylaşıyordum. Ama o zmn adetım duzensızdı 35 gunde olurdums sımdı 28 oldu dogumdan sonra duzeldı.
Bende oğluşa hamile kaldığımda çok net hatırlıyorum birde dikkat etmemiştim geçtiğimiz ağustos ayında hamile kaldım. onu aldırmak zorundaydım malesef. Neyse çok net şekilde göğüslerim şişmiş ve acayip sızlıyor halde oluyor. Ancak herkeste aynı belirtiler olmuyor tabi, şu anda arkadaşım hamile 7 haftalık onda tık yok hiç bir belirtisi yok.
Hamilelik yok dedi değer ikiden küçük görünüyormuş. Net rakamı okuyamıyormuş. Kısmet bu ay olmadı önümüzdeki maçlara
Ateş ölçme yöntemini bilmiyorum ben, o nasıl oluyor ?
Neden bu kadar erken yaptırdınız adetinizi bekleseydiniz keşke kaç aydır istiyorsunuz Rabbim kucağınızı doldursun
kızlar ya bu sabah ki idrara karbonat deneyip tutturan var mı
yarın yapıcamda
Ellerine sağlık çok guzel bence benim 11 mart bu arada.Bbbmmm 1marthamile
Didemali2 1mart
takino 3 martbeklemede
kalyopi 3 artsilik çizgi
010712 4 mart
Mmsl 5martBeklemede
bukuli 5 mart
isyan123 5 marthamile
Beyazbulut 7 mart
goncagul_ce 7 mart
Mina33 8 mart
Taana 10mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart
sukrediyorum 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
modelli 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
ideal 31 mart
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
blackberry34 ? nisan
gulbesseker ? yazmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?