mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

Vallahi ben çok heycanlandım söyliyim. Negatif çıkarsada üzülme belki geç döllenme olmuştur. Hadi hayrlısı. :18::18::18:

Aol cnm yok üzülmek yok yola devam olmazsa bu ay önümüzdeki ay daha farklı çalışmalar artık bakalım :))

Oğlumda neler hıssettım bılmıyorum ama adetıme bır gun kala ıdrarda sılık çıkmıştı çok. Birde kasıklarımda ara ara batma olurdu. Baska hatırlamıyorum da gecmış kayıtlara bakıcam burda paylaşıyordum. Ama o zmn adetım duzensızdı 35 gunde olurdums sımdı 28 oldu dogumdan sonra duzeldı.

Bende oğluşa hamile kaldığımda çok net hatırlıyorum birde dikkat etmemiştim geçtiğimiz ağustos ayında hamile kaldım. onu aldırmak zorundaydım malesef. Neyse çok net şekilde göğüslerim şişmiş ve acayip sızlıyor halde oluyor. Ancak herkeste aynı belirtiler olmuyor tabi, şu anda arkadaşım hamile 7 haftalık onda tık yok hiç bir belirtisi yok.

Tabı herkes de farklı oluyor bu belırtıler bunye ıle alakalı.ayy arıyacagım bırazdan

Hamilelik yok dedi değer ikiden küçük görünüyormuş. Net rakamı okuyamıyormuş. Kısmet bu ay olmadı önümüzdeki maçlara

Hamilelik yok dedi değer ikiden küçük görünüyormuş. Net rakamı okuyamıyormuş. Kısmet bu ay olmadı önümüzdeki maçlara

canım hayırlısı olsun bende adet olursam gelecek ay daha planlı gebelik yapalım ben ateş ölçme yöntemini denicem yine yumurta günü daha iyi anlaşılıyo..

merhaba kızlar
ben de bu ay hamile kalmak istiyorummm
geçen ay denedik olmadı.bat 12 mart inşallah olur.bu arada dün yani 5 martta kan tahlili yaptırdım dayanamayıp 0.100 çıktıama işte bir umut belki hemen çıkmamıştır kanda diye bekliyorum.12 mart büyük gün.inşaallah olumlu haberlerimizi paylaşırız hepimiz.

Ateş ölçme yöntemini bilmiyorum ben, o nasıl oluyor ?

canım araştır istersen. şimdi şöyle oluyorr:) adetin ilk günü sabah ateşini ölçmeye başlıyorsun ama yataktan kalkaar kalkmaz ben baş ucuma koyuyorum her sabah ölçüyorum. ateşin uzun süre sabit gider farkedersin zaten ufak tefek değişiklik olur. yumurtlamadan 24 36 saat kadar önce ateşinde epey bir düşüş olur yazdığında farkedersin zaten. o günleri iyi değerlendirmen lazım. sonra ertesi gün yine yükselir o zaman yumurtlama gerçekleşmiş demektir. ölçmeye devam edersen eğer ateşin bir miktar yükselir adete kadar adet olacaksan 1 gün önce yine düşüş olur ertesi gün adet olursun hamileysen ateşin inanılmaz yüksek devam eder.

Bbbmmm 1mart hamile
Didemali2 1mart
takino 3 mart beklemede
kalyopi 3 art silik çizgi
010712 4 mart
Mmsl 5mart Beklemede
bukuli 5 mart
isyan123 5 mart hamile
Beyazbulut 7 mart
goncagul_ce 7 mart
Mina33 8 mart
Taana 10mart
Esir27 12mart
yas-minn 12 mart
sukrediyorum 12 mart
ecetuba84 13 mart
Pırnık 13 mart
ysmnkr 14 mart
elennil 14 mart
modelli 16 mart
Miracan 17mart
yaer 17 mart
Nazlıgamzelim 20 mart
esr06 26 mart
Kokusuzkorkak 27 mart
eslemim 27 mart
ideal 31 mart
umutt 4 nisan
Pnarya 4 nisan
blackberry34 ? nisan
gulbesseker ? yazmamış

Arkdaşlar görebildiklerimi ekledim görmediklerim varsa darılmasın hemen tekrar eklesin aralardan bulmak zor oluyor gözden kaçabiliyor birde güzel liste şeklinde yapayım dedim dün bir saat uğraştım yalan yanlış liste çıktı.Görmüşsünüzdür belki. Bir de arkadaşlar ben sadece akşamları girebiliyorum listeyi takip eden arkadaşlarım da güncelleyebilir taze taze hamile haberleri yazılır . Bize umut olurlar inşallah. Allah hepimizin muradını versin

ya kızlar erkenden anlayacağımız ev usulü bir test yok mu acaba....adetime 6 gün var çok sabırsızlanıyorum...dün kan tahlilim 0.100 çıktı.bunegatif bir değer ama içimde şöyle bir umut oldu.geçen ay da denedik olmadı ve kan testim 0.01 çıkmıştı yine bir hafta kala yaptırdığımda.şimdi 0.100 çıkınca bir farklılık buldum ve ona umut bağlıyorum.bir de iki günde bir artar değerler deniyor.belki şimdi yavaş yavaş büyür umudu var içimde hep.

Neden bu kadar erken yaptırdınız adetinizi bekleseydiniz keşke kaç aydır istiyorsunuz Rabbim kucağınızı doldursun

Neden bu kadar erken yaptırdınız adetinizi bekleseydiniz keşke kaç aydır istiyorsunuz Rabbim kucağınızı doldursun

amin inşallah cümlemize nasip etsin.
neden erken yaptırdım çünkü bu sitede bat dan 10 gün önce bile kandan öğrenenleri okumuştum hem ondan hem meraktan hem de bünyem kimyasal gebelik gibi bir şey yaşıyor mu onu da öğrenmek istedim.
bu arada ikinci ayım denemede :) inşallah tutar bu sefer

kızlar ya bu sabah ki idrara karbonat deneyip tutturan var mı
yarın yapıcamda

Kendi dokorumu aradım test yaptırdım dedim adam bana guldu. Sonra adetın uc dort gun gecıksın ozaman gel bakalım dedi inşallah gecikir tabi de normal yumurtlama. 24 şubat ama 28 subat hatta 1-3 mart dahil yumurtlama olabilir daha çok erken dedi kısmet tabi oğlanda da adet gecikmem oldu o zaman yaptırdım da çok dusuk çıkmıştı. Hakkımızda hayırlsı sabretmek lazım ben çok mrk ettim yaptırdım kan ve çıkmadı artık dusunmuyorum bakalım olursaa olur olmazsa önümüzdeki ay sağlıklı bır calışma ınsallah.

Ellerine sağlık çok guzel bence benim 11 mart bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…