Ben carsamba birde cuma yapicam eger birsey cikmazsa ve adet olmazsam doktoru aricam. Ben hollandada yasiyorum burda kan testi yapmiyolar. Hamilelik testinde ne cikarsa o. Sonuc alirsam hemen haber edecegim.. Sen nezaman yapicaksin
Evet haklisin canim hatta bi kac gun daha bekleyeyim insaallah
30 ağustosta evlendim cnm ben
gelir senin bebisin üzülme
inş bir an önce gelirbn 25 yasndayım samsunda oturuyorum sen ?
ben bodrum Türkbükünde oturuyorum cnm :)
ooo güzel yerde oturuyosun
evt cnm buralar cok güzel ünlü cok burda erhan Yazıcıoğlu ya komşuyz yane
eee tatil köyü olupta ünlülerin orda olmaması imkansz olurdu sana arkadaslık isteği göndercem onaylar mısın ?
burada seni de oyaladım aksama misafirn var işin bitti mi
tamam o zaman durumları buraya yaz oldu mu ins hamilesindr
bitti sayılır cnm yarinda çocuk odasini temizyecem misafirim bu ayin sonunda hafta sonu burdalar peki nasil onaylayacam seni cnm
Insaallah canim Allah razi olsun . Seninde bata az kalmis olmasi lazim
ya eskiden 30 günde bir olurdum şimdi 33 güne sarkıyo son 3 aydır böyle.
son adetim :8 nisan
33 gün olduğu için yine 11 mayısta adet olcam galiba. daha var yaniii.
Anladim canim insaallah adet olmazsin hayirlisiyla hamile olursun :)
inş yaa sen naptınnn hala adet olmadın dimi ağrın sızın var mııı ?
Yok canim ama kasiklarmda agri var hala .. insaallah hamileymdir hayirlisiyla yaa. Esimde cok heyecan yapti bide olmazsa cok üzülürümbakiyorum kadinlar kulubunde kac baslik gordum öyle once negatif sonra pozitif olan. Insaallah benimde pozitif olur hayirlisiyla.. benim gorumcem gecen sene tup bebek yapmisti. Test yaptik 87 cikti degeri. Bide idrar testi aldık bunu dene dedik ama idrar negatif cikti. Olabliyo yani sahit oldum. Diyolar ya testler 20 ve uzeri degeri cikariyo dogru degil bu 87yi bile cikarmadi yani. Bunu dusunerek biraz kendimi teselli ediyorum..
tabiki aynen öyleee.. Geç döllenme idrar testlerinde çok geç cıkıyo. İdrarda çıkabilmesi için bir hafta-10 gün geçmesi gerekiyo inş adet olmazsın ya. Ne zaman test yapcaksın cuma günü mü ?
Bilmiyorum ki yapmak icin icim icimi yiyo ama beklicem yarın yaparim diyodum ama cumayi beklemek en mantiklisi galiba . Cuma yada persembe yaparim insaallah.
bncede öyle yap kendini tutabildgn kadar tut . bu zamana kadar adet günümü bekledim iki gün mü bekleyemicem de kendini sakinleştir
Aynen canim. Cok destek oldun bana cok tesekkur ederim canim benim. Allah razi olsun :) Inst**ramin filan varmi ordanda takipleselim. Burdan yazmak yasak mi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?