Oooff yaaa sabah adet oldumYok olmuyo anam bu ay son ugrasmicam artik. Kafama ttakmicam artik. Ben nekadar heveslenip hayal kurdukca boyle sonu husranla bitiyo. Sabahtan beri aglama krizlerine girdim. Anliyanda yok beni cevremde hepsi negatif. Ooof oof. Insallah diger arkadaslardan guzel haberler aliriz amiin
Canim yaaa. Inan cok uzuldum. Rabbim insaallah en kisa zamanda butun isteyenlere sana bana herkese nasip etsin anne olmayi.. uzulme dicem de elde degil ki
Sagol canimuzulmek istemiyorum ama olmuyooor insallah senin guzel haberlerini aliriz dualarim seninle ve tum bebek isteyen annelerle
Amin canim Allah razi olsun .. bende umutsuzluga kapilsim senin adet oldugunu ogrenincesen kac gun gecikmistin
Yok kuzum sakin sen kapilma. Belki benim icin suan hayirli degildi. Rabbimin bildigi birsey vardir elbet. Ben 4 gun gecikmistim. Doktoru aradim oda dedi mevsim degisikliginden olabilir birde cok takiyorsun stresten vicuduna vuruyor dedi. Ben aslinda umitlenmezdimde. Once sanci, sonra akinti olunca birde sancim dun gecmisti dedim biseyler gercekten olabilir sabah bi baktim leke var. aman hayirlisi olsun biraz geldim kendime... Senin guzel haberlerini bekliyorum..
Amin canim. Ya ben dayanamadim yine test yaptim basta tek cizgi cikti. Yarım saat sonra filan baktim iyice inceledim isiga tuttum cok cok silik cizgiyi gördüm sanki yaa. Ama asiri silik. Ayy ne yapsamm. Yanlis mi goruyorumm
Eki Görüntüle 1094073 Eki Görüntüle 1094073
neredesiniz çatladm arkadaşlar dayanamadjm valla hemencik yaptım test gelecek hafta bir daha deneyecem
Hunaydin canim ikinci cizgi daha koyu diger teste gore :) bence direk kan testine git
kan testine gitcegiz ins. Eşim maaşını alsın onu bekliyoruz hayırlısı . evt bu daha koyu
Banada dua et canimm
neredesiniz çatladm arkadaşlar dayanamadjm valla hemencik yaptım test gelecek hafta bir daha deneyecem
ya eskiden 30 günde bir olurdum şimdi 33 güne sarkıyo son 3 aydır böyle.
son adetim :8 nisan
33 gün olduğu için yine 11 mayısta adet olcam galiba. daha var yaniii.
tebrik ederim canım ne güzel bir test yaa:)rabbim saglıkla kıcagına almayı nasip etsin inş.
slm hanifecim nasılsın hamile oldugunu umarak sayfalara bakıyodum inş. bu ay kalırsın..benimde 2gün var adetime..
aaaa hamilesiiiinnnn ay çok mutlu oldummmmm süper haber bu yaaatebrik ederimmmm kaç günün geçmiştiiii ?
bugün 5 günüm canım
saolasin allah sanada nasip etsin ins...
cuma günü 7 gün oluyor yeniden test yapacam
amin isteyen herkese sağlıkla nasip etsin cok mutlu oldum senn adınadarısı basmıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?