mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum ki testi yaptım size gösterdim evt sari akıntım geliyo az az yeniden deneyecem zatrn kesinlestirmem gerek

Aynen canim yaaa. Simdi bi tane yapsammi acaba siye dusunuyorum

test fazlalık varsa yap kurtul istersen. Ama yarın sabaha test ayırmayı unutma ilk idrarında test uygulamak daha doğru sonucu veriyo.

Super ya insallah guzel haberlerimizi de veririz. Ben 23 yasindayim 4 senelik evliyim. Ya cok heycanliyim. Icim kipir kipir ama umitlenmek istemiyorum sonra cok uzuluyorum. Ama test pozitif olursa hemen haber edecegim. Senin hayiri guzel haberlerini bekliyorumm

Amin canim. Aynen beni anlattin sanki :)) kasiklarim agriyo bugun akinti geldi kesin adet oldum dedim ama degilmis . 2 tane daha test aldim hemen yapmak istiyorum ama bilmiyorum ya. Kac yasindasin

Bende cok heyecanliyim yaa. Zaman hemen geçsin istiyorum :)sen yarin test yapicak misin

hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum ki testi yaptım size gösterdim evt sari akıntım geliyo az az yeniden deneyecem zatrn kesinlestirmem gerek

canım teste yanlıslık yoksa kesin hamilesin. İstersen yeniden sabah ilk idrarınla yap gün geçtkçe hcg hormonu vücutta fazlalasoyo ya o yüzden gün geçtikçe o çizgi daha da koyulasıyo. bugün yaptın testi şimdi yapsan yine daha silik çıkar sanırım. sabah ilk idrarnla yaparsan bundan daha koyu olursa işde bal gibi hamilesin cizgi kaç dkda belirdi 10 dk snra çıkan çizgiyi dikkate almayın diolar da ondan soruyorum

Ben carsamba birde cuma yapicam eger birsey cikmazsa ve adet olmazsam doktoru aricam. Ben hollandada yasiyorum burda kan testi yapmiyolar. Hamilelik testinde ne cikarsa o. Sonuc alirsam hemen haber edecegim.. Sen nezaman yapicaksin

Bende cok heyecanliyim yaa. Zaman hemen geçsin istiyorum :)sen yarin test yapicak misin

:))) 2tane testim var

yap canım o zaman yapta kurtul ama yine çıkmayacaktır çünkü daha bugün yaptın bir gün önce yapsan tamam derdim
zor ama kendini tutsan da sabah ilk idrarınla yapsan

bes dakika belirlendi önce o koyu çıktı sonra oo yada beraberr anlayamadım ama tekrrar deneyecem ama cumaya denerim

bes dakika belirlendi önce o koyu çıktı sonra oo yada beraberr anlayamadım ama tekrrar deneyecem ama cumaya denerim

tamam canım sen dayanıklı cıktın bn olsam duramazdım bravo sana
az daha sabret istersen ama hamileymişsin gibi kendne çok dikkat et.

göğüslerim sonradan büyüdü ama gittikce sisiyorlar nebilim hayırlısı olsun ins.

tamam canım sen dayanıklı cıktın bn olsam duramazdım bravo sana
az daha sabret istersen ama hamileymişsin gibi kendne çok dikkat et.

öle yapıyorum cnm ama bugün temizlik günüm bide esimjn ailesi koyden geleceker yeni evi görmeye sonrada aksama gidecekler onlarat hazırlık yapuyorum yavs yavs temizledim zaten evim küçükbir benim çabuk bitiyor iş bişey kalmıyor valla

öyle mi Allah yardmcn olsn o zaman. ağır kaldrma ani hareketler yapma. ne zaman evlendn ne zamandr istiyosun yasın kaç

hadi bakalım inş yanılmayız ne zaman evlendin ne zamandır istiyosun ve yas kaç ?

ins. yanilmayiz kismet bakaljm ancak rabbim bilir. ben ağustosta evlendim suan 8 aylık evliyim 8 aydır istiyorum bebis daha önce kimyasal düşük yapmıştım 29 yaşındayım cnm ben

ins. yanilmayiz kismet bakaljm ancak rabbim bilir. ben ağustosta evlendim suan 8 aylık evliyim 8 aydır istiyorum bebis daha önce kimyasal düşük yapmıştım 29 yaşındayım cnm ben

öyle mi ? geçmiş olsn :-(
ağustosun kaçnda evlendin ? bende geçen yıl 11 ağustosta evlendm
5 aydır bebek istiyorum

yap canım o zaman yapta kurtul ama yine çıkmayacaktır çünkü daha bugün yaptın bir gün önce yapsan tamam derdim
zor ama kendini tutsan da sabah ilk idrarınla yapsan

Evet haklisin canim hatta bi kac gun daha bekleyeyim insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…