mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

ben telden giriyorum cnm anlat belki yapabilirim :)

telefondan giriyosan eğer msj yazdgn yerin üstünde küçük küçük simgeler varya küçük mektup resmi var ondan snra ikincisi.
kare seklinde içi yesillli simgeye tıklıyosun orada resim yükleniyo
telden nasıl yüklenir bilmiorm ama o kare fotograf simgesine tıkladgn zaman foto galerinie girer sanırım oradan onaylayarak yükleyebilirsin.

ins. resim yuklenmistir ilkdefa olacak yalniz resti almadım

attim cnm hadi hayırlısı ama ben var diyemiyorum 15gun bekleyecem gelnezse gününde gelmesi gerek gelirse

Ay hayirlisi olsun canim!! Benimkide cikmadi. Peki sen kendini nasil hissediyorsun? Benim dun cok karnim agriyordu gobegim sizliyodu. siskinlik duygusallasma ve bugunde affedersin akinti gibi bisey var. Hayirlisi olsun cuma gunu gene test yapicam.

Amin canim. Aynen beni anlattin sanki :)) kasiklarim agriyo bugun akinti geldi kesin adet oldum dedim ama degilmis . 2 tane daha test aldim hemen yapmak istiyorum ama bilmiyorum ya. Kac yasindasin

attim cnm hadi hayırlısı ama ben var diyemiyorum 15gun bekleyecem gelnezse gününde gelmesi gerek gelirse

anaaaaa kız bariz hamilesin yaa seeennnn yarın yada öbür günde yap koylasması lazım tebrik ederimmm bak belirszlikten kurtuldunn

gerçektenmi cok belirgin degilki hafif bir ren ben pek anlamadım saskinim şuanda

canım silikte çıksa hamilesin demektir anne adayı olma yolunda büyük adımı attın hayırlı olsun en kısa zamanda istersen direkt kan testine git

hmmm hayırlısı olsn adet olana kadar ümit var inş hamilesindirr. bugünle 2 gün mü geçmş olcak

Inaaallah canimm hayirlisiyla insaallah :) aslinda cumartesi bekliyodum adeti ama olmadı o gunude sayaraak bugunle berabrr 3 gun oluyo

Inaaallah canimm hayirlisiyla insaallah :) aslinda cumartesi bekliyodum adeti ama olmadı o gunude sayaraak bugunle berabrr 3 gun oluyo

insallah buradan seni de hamile çıkarırız sana arkadslık isteği gönderdim az daha bekle snra test yap belki geç döllenmedir
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.

Insaallah canimm. Bugn yapsam sacma olur dimi testi

bugün yaptın dimi test ? bugün yaptıysan yrın yada öbür gün yap belki geç döllenmedir

hamile haberlerini aldkça sabredemiyosun dimi bnde öleydim geçen ay. Test yapa yapa bir hal olmustum
insan çok hevesleniyo cok imreniyo bi yandan da korkuyo sen çok iyi anlıyorum

anaaaaa kız bariz hamilesin yaa seeennnn yarın yada öbür günde yap koylasması lazım tebrik ederimmm bak belirszlikten kurtuldunn

göğüslerim sonradan büyüdü ama tşk ederim ama az daha bekleyim yerleşme kanamasi gelmedi bir sorun olurmu yerlesme kanamasj görmedim

göğüslerim sonradan büyüdü ama tşk ederim ama az daha bekleyim yerleşme kanamasi gelmedi bir sorun olurmu yerlesme kanamasj görmedim

canım yerlesme kanaması herkeste olmuyo ki..
her insanda kahverengi yada acık pembe kanama gelmeyebiliyo. bu demek değil ki hamile değilsin. Teste bakılırsa hamilesin kendne dikkat et.
Yarında imkanın varsa test yap biraz daha koyulasması lazım

canım silikte çıksa hamilesin demektir anne adayı olma yolunda büyük adımı attın hayırlı olsun en kısa zamanda istersen direkt kan testine git

bugün testi yaptım böle çıktı ama esimin haberi yok daha 10 gün geçsin doktore öle gidelim diyo ve cuna günü tekrar yapacam iki tane test alayım bugünkü testi atmadim inş kandada belli olurda size haber veririm hepinize cok cok tşk ederim moralimi duzeltiniz acabami dedim ama atmadım testi

ne demek kendi adıma rica ederim tekrar tebrikler ... Darısı basımıza ;-)

Aynen canim yaaa. Simdi bi tane yapsammi acaba siye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…