MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

arkadaşlar bu ay adet olursam ben de klomen kullanacağım geçen ay vermişti doktor ama ben memlekete gittim tam adetime denk geldi kullanamadım doktorun kullanım kuralını unuttum dediğini adetinden sonraki 5. gün kullanıp 2 gün sonra geleceksin dedi ama bilemedim size nasıl kullanacağınızı söyledi

Bende bu ay kullandım klomen 13 Nisan regl oldum. 15 Nisan klomen başladı. Sabah akşam 1 er tane. 5 gün kullandım bitti 2 gün sonra gittim yumurta Oluşmuş dedi 11 ve 20 mm 2 tane 2 gün sonra yine gel dedi. Sonra gittim yumurtalar çatlamamış hemen Ovitrelle dedi alnında vurdu orada 24 nisanda bekliyorum bende

bende içiyorum başladım klomene ama bende ne kasık ne karın ağrısı var. doktor her şey normal dedi 5 gün saba akşam iç adet olursan 3.günü gel olmazsanda gebelik testine gel dedi normal mi bu süreç

bende içiyorum başladım klomene ama bende ne kasık ne karın ağrısı var. doktor her şey normal dedi 5 gün saba akşam iç adet olursan 3.günü gel olmazsanda gebelik testine gel dedi normal mi bu süreç
Mutlaka vardır bi bildiği doktorunun ama sanırım iğne vurmicak bu ay. Klomende ağrım hiç olmadı benim iğneden sonra ama feci ağrılar çektim

Kızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 7-8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye duaediyorum...kızlar nolur dua edin...

24 nisan geçmedi mi? ne zaman belli olacak

çatlayınca hamile kalacaksın değil aaynaa ihtimal biraz yüksek demek döllenme olmayadabilir malesef

çoğu bayanda yapıyor büyüme ve çatlama belirtisiymiş bende 2.günümdeyim hiç bi belirti yok ayynaa

çoğu bayanda yapıyor büyüme ve çatlama belirtisiymiş bende 2.günümdeyim hiç bi belirti yok ayynaa
anladım canım hayırlısı bakalım 15-14 mayıs gibi benim adet olmam lazım hamile kalırsam başka adet olursam ilk defa klomen kullanacağım ya klomen ağrı yapıyor mu

canım bende daha yapmadı ama çoğu kullanan bayanda yapıyormuş adet sancısına benzer bi sancı diyolar.ayynaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…