MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

CAnım çok sevindim adına inşaallah hamilesindir hiç bir ilaç kullanmadığın için yanlış olmamihtimali düşük testin umarım herşey yolunda gider

of ya stersten ölecez ha. gün dak saat saymaktan helak olacaz. ben de o zaman beklesem mi 5 mayısa kadar. olmazsam tabi :)

zeynep dün gece 2:30 da adet sancısıyla uyandım dedim tamam adet oluyorum kıvrana kıvrana uyudum sabah bişey gelmemiş şuan ağrıda yok garip değil mi bu

zeynep dün gece 2:30 da adet sancısıyla uyandım dedim tamam adet oluyorum kıvrana kıvrana uyudum sabah bişey gelmemiş şuan ağrıda yok garip değil mi bu
aaa benim de öyle oldu biliyor musun jesiadwtnkesin adet olurum bugün yarın dedim. Aynen şu an ağrı sancı yok. Akşam çok moralim bozukdu ama çünkü tam adet belurtisiydi. Bat da yarın :( yoksa Boz hamile miyiz:) kese kalp atışı işi yüzünden pozitif çiksa. Bile çok sevinmeyecek mus gibiyim karmaşık duygular içindeyim mmmm :((((

aaa benim de öyle oldu biliyor musun jesiadwtnkesin adet olurum bugün yarın dedim. Aynen şu an ağrı sancı yok. Akşam çok moralim bozukdu ama çünkü tam adet belurtisiydi. Bat da yarın :KK43: yoksa Boz hamile miyiz:) kese kalp atışı işi yüzünden pozitif çiksa. Bile çok sevinmeyecek mus gibiyim karmaşık duygular içindeyim mmmm :KK43:(((

bende çok karmaşık oldum senin ne zaman oldu ağrın ne kadar surdu

meraba kızlar. Benim dün adet olmam gerekiyordu halen olmadim fakat çok az lekelenme olmaya basladi.geçen ayda catlatma iğnesi vurulmuştüm ama tam gününde adetim gelmişti şimdi niye böyle oldu bu ay progestan kullanmıştım o etkiler mi acaba bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun bana:((

meraba kızlar. Benim dün adet olmam gerekiyordu halen olmadim fakat çok az lekelenme olmaya basladi.geçen ayda catlatma iğnesi vurulmuştüm ama tam gününde adetim gelmişti şimdi niye böyle oldu bu ay progestan kullanmıştım o etkiler mi acaba bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun bana:KK43:(
canım ben gecen ayda bu ay da progestan kullandım oyle bısey yasamadım ıns yerlesme kanamasıdır cunku yerlesme kanamasıdA tam adet gunlerıne denk gelırmıs ıns senınde oyledır

Kızlar bugun reglimin 14. Gunu.dun ve bugun akintim var pembekahve.yarin doktora gidicem yumurtalarimin gelisimine bakic a k.ganol f kullaniyorum.bu akinti yumurtanın buyumesini engellermi?

canım ben gecen ayda bu ay da progestan kullandım oyle bısey yasamadım ıns yerlesme kanamasıdır cunku yerlesme kanamasıdA tam adet gunlerıne denk gelırmıs ıns senınde oyledır
Tam gününde mi olmuştun sen canim geçen ay. Az önce bi arkadaşım hamile olduğunu öğrendi dünden beri ağlıyordu kız onunda kanaması lekelenmesi olmuştu adet sanmıştık meğer hamileymis

Kızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 7-8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye duaediyorum...kızlar nolur dua edin...
Canım çok sevindim var mı bi Geliş me kan verdin mi bence yanlış değildir

Tam gününde mi olmuştun sen canim geçen ay. Az önce bi arkadaşım hamile olduğunu öğrendi dünden beri ağlıyordu kız onunda kanaması lekelenmesi olmuştu adet sanmıştık meğer hamileymis
yok canım tam gunumde olmamıstım dollenmıs ama tutunamayan bı hamılelık yasamıstım o yuzden3-4 gecıkmıstı

neden bende yok bu klomen içtiğime dair belirti hafif bi karın ağrısı zaten odan 10 dk anca sürüyor yoksa büyümüyomu yumurtalar

Back
X