MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

cnm sen nerelerdesin napıyosun bakim :KK19:
Canım ya bende seni arıyordum ama cahilliğinden bulamadım hamilemisin süper ya çok sevindim inan kendim gibi sevindim ben bir düşük yaptım arkasından üç aydır hamile kalamadım geçen ay serephone kullandım bu ay böyle boş boş bekliyorum sen nasıl hamile kaldın anlatsana...

bana neden kimse cvp yazmıyo klomende 3.günüm ama hiç bi ağrı sancı vs yok olsada belli belirsiz yoksa bana fayda etmiyor mu?? doktor da çağırmadı normal her şeyin adet olursan 3.günü gel olmazssanda gel dedi o kadar

bana neden kimse cvp yazmıyo klomende 3.günüm ama hiç bi ağrı sancı vs yok olsada belli belirsiz yoksa bana fayda etmiyor mu?? doktor da çağırmadı normal her şeyin adet olursan 3.günü gel olmazssanda gel dedi o kadar
mrb canım klomen normalde öyle ağrı sancı yapmıyo bende ilk kullandığım ay ateş basması cok yapmıştı bu ay da kullanıyorum yine ama artık fazla bi yan etkisini görmüyorum.. doktorun sana ilaç bitince gel demesi lazım canım yumurta gelişimini takip etmesi lazım.. ilaç bittikten 2 gün sonra gitmelisin bence canım;)

Canım zaten hemen sanci olmuyo ki benim klomen bittikten sonra yumurtalar büyüyünce oluyo sanci

bende de klomen hiç ağrı yapmadı hiç bir değişiklik hissetmedim ama doktor 11.gün gel dedi baktı 4 yumurta var dedi 14.gunde iğne vuruldum

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar cvplarınız için bilmiyorum ya çağırmadı gün aşırı ilişki önerdi.adet olsanda olmasanda gal dedi bakalım içimden gitmekte gelmiyor bir bildiği var gibi doktorun

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar cvplarınız için bilmiyorum ya çağırmadı gün aşırı ilişki önerdi.adet olsanda olmasanda gal dedi bakalım içimden gitmekte gelmiyor bir bildiği var gibi doktorun
cnm ilk kez mi kullanıyorsun klomen, belki ilk ayın ise bu şeklde olmasını uygun görmüştür ama eğer yumurtalarn gelişir ve çatlamasında sıkıntı olur ise iğne verirdi takip bunun için de önemli..hayırlısı olsun hakkında , inşallah tedavin güzel sonuçlanır;)

kızlar ben de bi şey sorcam tekrar, regl 3. günü gittiğimde kalınlaşma var demişti aklıma çok takılıyor tahilil sonuçlarıma baktım da doktor şöyle yazmış ;ENDOMETRİUM ÇİFT DUVAR KALINLIĞI:...12....MM DİR. bunun normal değeri ne , acaba değişir mi bu ay yani normale döner mi..

Canım merhaba benim de 4.günüm bende de ağrı sızı yok. Belki bizim acı eşiğimiz yüksektir hissetmiyoruzdur.

gerçekten normal mi fsh 9 değerim. sitede bayanların yazdığına bakıyorum sınırda vs gibi yorumlar yapılmış iyice paranoyak oldum

gerçekten normal mi fsh 9 değerim. sitede bayanların yazdığına bakıyorum sınırda vs gibi yorumlar yapılmış iyice paranoyak oldum[/QU
gerçekten normal mi fsh 9 değerim. sitede bayanların yazdığına bakıyorum sınırda vs gibi yorumlar yapılmış iyice paranoyak oldum
benm de regl 6. gününde bakmıştı doktor fsh 7.8 çıkmış ama bana düşük ya da yüksek demedi bilemiyorum cnm..

benim 2.günüydü test günüm ama 3.günü biraz daha düşük çıkıyomuş galiba. aman takmıyim diyorum takıyorum yaa

Back
X