dun gece adet sancısı çektim gelmedi bugün ishal belkide adet yakındır napalım hayırlısı olur inşallahishal bende adet belirtisi oluyor o gün muhakkak adet olurum ama inş.sende hamilelik belirtisidir linanew
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dun gece adet sancısı çektim gelmedi bugün ishal belkide adet yakındır napalım hayırlısı olur inşallahishal bende adet belirtisi oluyor o gün muhakkak adet olurum ama inş.sende hamilelik belirtisidir linanew
Nasıl öğrendin peki canm kan testi mi yapmistinyok canım tam gunumde olmamıstım dollenmıs ama tutunamayan bı hamılelık yasamıstım o yuzden3-4 gecıkmıstı
Canım ya bende seni arıyordum ama cahilliğinden bulamadım hamilemisin süper ya çok sevindim inan kendim gibi sevindim ben bir düşük yaptım arkasından üç aydır hamile kalamadım geçen ay serephone kullandım bu ay böyle boş boş bekliyorum sen nasıl hamile kaldın anlatsana...cnm sen nerelerdesin napıyosun bakim![]()
mrb canım klomen normalde öyle ağrı sancı yapmıyo bende ilk kullandığım ay ateş basması cok yapmıştı bu ay da kullanıyorum yine ama artık fazla bi yan etkisini görmüyorum.. doktorun sana ilaç bitince gel demesi lazım canım yumurta gelişimini takip etmesi lazım.. ilaç bittikten 2 gün sonra gitmelisin bence canımbana neden kimse cvp yazmıyo klomende 3.günüm ama hiç bi ağrı sancı vs yok olsada belli belirsiz yoksa bana fayda etmiyor mu?? doktor da çağırmadı normal her şeyin adet olursan 3.günü gel olmazssanda gel dedi o kadar
Canım zaten hemen sanci olmuyo ki benim klomen bittikten sonra yumurtalar büyüyünce oluyo sancibana neden kimse cvp yazmıyo klomende 3.günüm ama hiç bi ağrı sancı vs yok olsada belli belirsiz yoksa bana fayda etmiyor mu?? doktor da çağırmadı normal her şeyin adet olursan 3.günü gel olmazssanda gel dedi o kadar
bende de klomen hiç ağrı yapmadı hiç bir değişiklik hissetmedim ama doktor 11.gün gel dedi baktı 4 yumurta var dedi 14.gunde iğne vuruldumbana neden kimse cvp yazmıyo klomende 3.günüm ama hiç bi ağrı sancı vs yok olsada belli belirsiz yoksa bana fayda etmiyor mu?? doktor da çağırmadı normal her şeyin adet olursan 3.günü gel olmazssanda gel dedi o kadar
cnm ilk kez mi kullanıyorsun klomen, belki ilk ayın ise bu şeklde olmasını uygun görmüştür ama eğer yumurtalarn gelişir ve çatlamasında sıkıntı olur ise iğne verirdi takip bunun için de önemli..hayırlısı olsun hakkında , inşallah tedavin güzel sonuçlanırhepinize teşekkür ederim arkadaşlar cvplarınız için bilmiyorum ya çağırmadı gün aşırı ilişki önerdi.adet olsanda olmasanda gal dedi bakalım içimden gitmekte gelmiyor bir bildiği var gibi doktorun
belki hormonların filan normal ise kendiliğinden çatlar diye düşünmüş olablir canım.. ben de hiç bi sey bilmiyodum ama burayı okuya okuya uzman oldum sayılırçatlıycanı tahmin ediyor sanki doktor iğne vurulduğunu kontrolü ben bu siteden öğrendim
aynen yaaa normal dedi fsh 9 bu normalmi diye üstüne basa basa sordum evet normal aklına takılacak bi durum yok dedibelki hormonların filan normal ise kendiliğinden çatlar diye düşünmüş olablir canım.. ben de hiç bi sey bilmiyodum ama burayı okuya okuya uzman oldum sayılır![]()
Canım merhaba benim de 4.günüm bende de ağrı sızı yok. Belki bizim acı eşiğimiz yüksektir hissetmiyoruzdur.bana neden kimse cvp yazmıyo klomende 3.günüm ama hiç bi ağrı sancı vs yok olsada belli belirsiz yoksa bana fayda etmiyor mu?? doktor da çağırmadı normal her şeyin adet olursan 3.günü gel olmazssanda gel dedi o kadar
sonradan ağrı sızı oluyormuş canım içerken değil arkadaşlar öyle yazmıştıCanım merhaba benim de 4.günüm bende de ağrı sızı yok. Belki bizim acı eşiğimiz yüksektir hissetmiyoruzdur.
gerçekten normal mi fsh 9 değerim. sitede bayanların yazdığına bakıyorum sınırda vs gibi yorumlar yapılmış iyice paranoyak oldum[/QU
benm de regl 6. gününde bakmıştı doktor fsh 7.8 çıkmış ama bana düşük ya da yüksek demedi bilemiyorum cnm..gerçekten normal mi fsh 9 değerim. sitede bayanların yazdığına bakıyorum sınırda vs gibi yorumlar yapılmış iyice paranoyak oldum
Kaçırmışım orayı:))sonradan ağrı sızı oluyormuş canım içerken değil arkadaşlar öyle yazmıştı