Sen test yapcan diye kendimi unutup senin testi duşunuyodum iki saattir kalbim pır pır dı neyse artık yapınca haber edersincanım eczaneyi bulamamış bebekle de çok dolaşamamış yapmadım yani :) ama kan vermeye gitmemek için de zor tutuyorum kndimi. değerin yülkselmesini beklemeye varsa tabi cesaret edemiyorum
Sen test yapcan diye kendimi unutup senin testi duşunuyodum iki saattir kalbim pır pır dı neyse artık yapınca haber edersin
Tamam canım güzel haberler alırız inşallahcanım sen aklımdasın zaten hemen yazacam. kocayı kandırabilsem gidip kan verecem. belki akşam acile gitmeye ikna ederim. o braz daha bekleme taraftarı.
az önce geldim canım acilde kan verdim. negatifffffffffffffffffffffffffff çok moralsizimTamam canım güzel haberler alırız inşallah
üzülme diycem ama nafile biliyorum ağla,içini dök, haykır içinde tutma..seni çok iyi anlıyorum inşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle olur.az önce geldim canım acilde kan verdim. negatifffffffffffffffffffffffffff çok moralsizim
Bunda da vardır belki bir hayır canım belki mayıs ayı bizim için umut olur belkide geç dollenme ve kanda çıkmadı her şey olabilir.Yeni ay yeni umutaz önce geldim canım acilde kan verdim. negatifffffffffffffffffffffffffff çok moralsizim
umutlandırma canım arkadaşı kanda çıkmadıysa tamamdır olsaydı zaten 1,2 derece bile olsa hcg yüksek çıkar.millet idrar testi yapıyo adet günüde geçmeden günü hemde idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar.inş hemen hamile kalırsın zeynepBunda da vardır belki bir hayır canım belki mayıs ayı bizim için umut olur belkide geç dollenme ve kanda çıkmadı her şey olabilir.Yeni ay yeni umut
Senden haber bekliyorum ama canımBunda da vardır belki bir hayır canım belki mayıs ayı bizim için umut olur belkide geç dollenme ve kanda çıkmadı her şey olabilir.Yeni ay yeni umut
Canım bu sabahta test Yaptım diğer günlere göre daha belirgin olarak 10 dk da belirdi ama silik tabii diğer kimyasallarda da böyleydi çıkıyordu ama devam etmedi işteCanım çok sevindim var mı bi Geliş me kan verdin mi bence yanlış değildir
Neler yaptin anlatirmisin catlatma ignesimi oldun kacinci gundu sana yardimci olabilirimCanım bu sabahta test Yaptım diğer günlere göre daha belirgin olarak 10 dk da belirdi ama silik tabii diğer kimyasallarda da böyleydi çıkıyordu ama devam etmedi işteinşallah bu sefer devam eder kalbini Gören'e kadar hamileyim diyemem ki ben
Amacım umutlandırmak değil di canım.Bu hayatta öyle şeyler gördüm ki Rabbim isteyince her şey oluyor Forum da da takip ettiğim kadarıyla kanda negatifi gören sonradan kanda pozitif gören çok yazı okudum ona istinaden dedim .İnşallah hayırlısı olurumutlandırma canım arkadaşı kanda çıkmadıysa tamamdır olsaydı zaten 1,2 derece bile olsa hcg yüksek çıkar.millet idrar testi yapıyo adet günüde geçmeden günü hemde idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar.inş hemen hamile kalırsın zeynep
Tamam canım ama büyük ihtimal adet olucam karnım ağrıyor hayırlısı olsun inşallahSenden haber bekliyorum ama canım
Eğer doktor uygun gorurse yapmalısın çatlamıyorsa iğne olmadan nasıl çatlıcak bence yaptırBende adet oldum kızlar çok üzüldüm de kararsız kaldim 3.catlatma ignesini yapsam mi acaba bu ay
Canım sen bu ay herhangi bir ilaç kullanmadın diye Hatırlıyorum ama yanlışmı Hatırlıyorum eğer herhangi bir ilaç iğne kullanmadıysan bendeO pozitiftir... Gelişmelerden haberdar et bende yarın test yapıcam hiç ümidim yok ama yinede yapıcam merak işteCanım bu sabahta test Yaptım diğer günlere göre daha belirgin olarak 10 dk da belirdi ama silik tabii diğer kimyasallarda da böyleydi çıkıyordu ama devam etmedi işteinşallah bu sefer devam eder kalbini Gören'e kadar hamileyim diyemem ki ben
Ya kusura bakma Yazdığım msj silinmiş dün biraz yoğundum da oyüzden kontrol edemedim senin adına çook sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla... Ben bu ay herhangi bir tedavi uygulamadım öyle bekliyorum adetimi iki gün var gelmesini pek bir beklentim yok bu aydan bakalım önümüzdeki ay belki farklı düşünürüm... Banada dua et olurmu iki canlısın kendine iki katı dikkat et sen harika bir anne olacaksın eminim ben...cnm???
Canım yok bu ay tedavi olmadım SOĞAN suyu içtim regl tarihim 7-8 Mayıs o geçmeden emin olamıyorum umarım vardır umarım bebiş benimledir ama inan hiç umudum yokCanım sen bu ay herhangi bir ilaç kullanmadın diye Hatırlıyorum ama yanlışmı Hatırlıyorum eğer herhangi bir ilaç iğne kullanmadıysan bendeO pozitiftir... Gelişmelerden haberdar et bende yarın test yapıcam hiç ümidim yok ama yinede yapıcam merak işte
Merhaba bende 2. Kez klomen ve catlatma ignesi kullandım Nisan in 18 inde vurulmustum suana kadar hiç bi belirti yok adetime 4 gün var bekliyorum bakalım arada bi akıntım var kesin adet olacağım onun için geliyor... Buarada bende düşünüyorum 3. Kez catlatma igneşi verecek mi doktor...Bende adet oldum kızlar çok üzüldüm de kararsız kaldim 3.catlatma ignesini yapsam mi acaba bu ay
cnm bi şey sorcam bu çatlatma iğnesinin belli bi sınırı var mı ki, eğer çatlama sorunu var ise her klomen tedavisinin ardından verilmesi gerekmiyor mu zaten?Merhaba bende 2. Kez klomen ve catlatma ignesi kullandım Nisan in 18 inde vurulmustum suana kadar hiç bi belirti yok adetime 4 gün var bekliyorum bakalım arada bi akıntım var kesin adet olacağım onun için geliyor... Buarada bende düşünüyorum 3. Kez catlatma igneşi verecek mi doktor...
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin insallah
canım bilmiyorum bir sınırı var mı diye ama Kimi insanda catlama olmadığında genellikle o kisilere veriyorlar igneyicnm bi şey sorcam bu çatlatma iğnesinin belli bi sınırı var mı ki, eğer çatlama sorunu var ise her klomen tedavisinin ardından verilmesi gerekmiyor mu zaten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?