Evet tam adet gunumde yaptırmıstım 6.50 gıbı bı şey çıktı 3 gün sonra 5 lere dusmustu doktorumda bı denemıs ama olmamış dedi ben bu ay rahım fılm cektırmek ıstemıstım o da bu tuplerının acık oldugunu gosterır dedı bu ay denılıyelım olmazsa dıger ay cektırılelım dedım bakalım 5 mayısı beklıyomNasıl öğrendin peki canm kan testi mi yapmistin
cahilliğinden miCanım ya bende seni arıyordum ama cahilliğinden bulamadım hamilemisin süper ya çok sevindim inan kendim gibi sevindim ben bir düşük yaptım arkasından üç aydır hamile kalamadım geçen ay serephone kullandım bu ay böyle boş boş bekliyorum sen nasıl hamile kaldın anlatsana...
Hımm anladım canm bende pazartesi gidecem doktora belli olur ozaman.sende inş.kavusursun bu ay bebisineEvet tam adet gunumde yaptırmıstım 6.50 gıbı bı şey çıktı 3 gün sonra 5 lere dusmustu doktorumda bı denemıs ama olmamış dedi ben bu ay rahım fılm cektırmek ıstemıstım o da bu tuplerının acık oldugunu gosterır dedı bu ay denılıyelım olmazsa dıger ay cektırılelım dedım bakalım 5 mayısı beklıyom
Canım ne güzel yazmışsın bizi de kısaca özetledin.bende aylardır aynı durumdayım takmayin ca düşünmeyince insan nasıl da huzuru mutluluğu buluyo bende geçen hafta küçük bi tatil yaptım eşimle orada herseyi unuttum yüzüme bile renk geldi resmen çevredekiler bile farkediyo bendeki değişikliği.takmicam bende artk böyle hayat daha güzel zaten olacağı varsa zamanı vardır elbet bekleyecezslm kızlar, benim bat a günler değil artık saatler kaldı.. bir türlü gerektiği kadar açılmayan tüplerim yüzünden bu ay da gebelik umudum yok..fakat hiç üzülmüyorummeğer benim psikolojim bozukmuş da farkında değilmişim düzelince anladım 3,5 yıl olmuş evleneli, yaklaşık 1 yıldır çalışmıyorum,hamile kalırım diye..hep eksik hissettim çocuğum olacak mı olmayacak mı, korkular vs..çevremde artık kim hamile kalsa ya da doğurduğunu görsem duysam üzülüyordum..sanki hayatın tek gerçeği anne olmakmış gibi..gece gündüz her an sadece bunu düşünüyordum, gebe kalmak için, tüpleri açmak için bitkisel kürler, ıvır zıvır araştırıp durdum gözlerim bozuluncaya kadar..kafayı bozmuşum resmen ben geçen ay dansa başlamıştım, eşimden çekine çekine inanılacak gibi değil ama 'ölsem dansetmem' diyen kısmi taşfırın kocam da dans derslerine başladı ve dans gecelerine birlikte gidip evde de her gün çalışmaya başladık çok stres yapıyorum diye çocuk olayını, kafam dağılsın diye gidiyordum, ama artık takmıyorum, özgüvenim yerine geldi işe başlamaya karar verdim..bir süre daha deneriz,olmuyorsa tüp bebek, daha da olmuyorsa zorlamıcam, akışına bırakıyorum artık..her kadın anne olacak diye bir kural yok..koruyucu ailelik yaparız, uygun görürlerse evlat ediniriz uff çok uzun yazdım, özetle dans işe yaradı, çok mutluyum, siz de takmayın, takmayınca oluyormuş
Kısmet değilmiş demekki canm inş.bu ay hayırlı haberi alırsınHatta bu ay catlatma ıgnesı yaptırmak ıcın aıle hekımlıgıne gttıyım de hemsıre sen hamıleymıssın bızde senı arıyacaktık dedıler hastane bu olayı aıle hekımlıgıne maıl atmış bende durumu anlattım
ben ishal oldum bu belirti olur mu
canım bilmiyorum ama kabızlık belirti gibi okumuştum bi yerlerde sanki. bzim senle her şeymz aynı gidio haaa :) ishal olmadım ama ben sürekli kabızlık çekerim ama adetten bi gün önce ya da adet günü çalışır bağırsaklarımdün de çalışınca herhalde adet olacam yarın da abt zaten diye düşündüm. ama daha henüz bi şey yok akıntı da yok. belim ve göğüsüm ağrıdı gece biraz. psikolojik nmi bilmiyorum ama sanki başım dönüo arada. uykum çok gelio. psikolojik ya da kmyasal yine diye korkuyorum.
Tahminlerime göre pazartesi adet olucam bakalım gelişmelerden haberdar edelimcanım bilmiyorum ama kabızlık belirti gibi okumuştum bi yerlerde sanki. bzim senle her şeymz aynı gidio haaa :) ishal olmadım ama ben sürekli kabızlık çekerim ama adetten bi gün önce ya da adet günü çalışır bağırsaklarımdün de çalışınca herhalde adet olacam yarın da abt zaten diye düşündüm. ama daha henüz bi şey yok akıntı da yok. belim ve göğüsüm ağrıdı gece biraz. psikolojik nmi bilmiyorum ama sanki başım dönüo arada. uykum çok gelio. psikolojik ya da kmyasal yine diye korkuyorum.
Tahminlerime göre pazartesi adet olucam bakalım gelişmelerden haberdar edelim
Ben klomen tedavimde sürekli ishal gezdim. Şu anda normale Dönüyor.
arkadaşıma sordum onda adetinden 3 gun önce çıkmış hazır elinde test olucak yap bakalım silinik çıkar varsa banada haber etmeyi unutma ama şimdiden heyecanlandımaz önce kuzenim aradı bana geliomuş test yaptın mı dedi yok dedim alıp geliyorum dedi. idrarda çıkar mı ki bat günü
varsa çıkar yoksa çıkmaz yap bencede.arkadaşımında adet günü yaptığı test iki çizgi çıkmıştı.az önce kuzenim aradı bana geliomuş test yaptın mı dedi yok dedim alıp geliyorum dedi. idrarda çıkar mı ki bat günü
arkadaşlar slm.fsh 9 benim normal mi bu değer sizce?
cahilliğinden miilahi. evet ben de en son seni gebe diye hatırlıyordum soramadım yanlış mı hatırladım acaba diye. sağlık olsun cnm Allah tekrarından saklasın inşallah.. benim 3. aşılamam tuttu cnm hayatımda ilk kez gebe kalıyorum aşılamam gonal-f'le oldu geçen ay 2 nisanda, geçen hafta keseyi ve embriyoyu gördük. yarın sabahki kontrolde de pıtpıt'ı duyarız inşallah mesuduz ailecek ilk şoku atlattık ama merakımız endişelerimiz sevincimiz ve şaşkınlığımız devam ediyor :) bu aşılama da tutmasaydı tüp raporu çıkacaktı artık. ve bnm sol overimi pco yaptılar artık zor cevap verdi son tedaviye. çok korktuk, tek dileğimiz bu son aşılamayı sağ salim atlatıp dinlenmek ve vücudu dinlendirmekti bir süre. sadece adet olmayı bekliyordum ağrılarımdan kurtulup. ama öyle olmadı
canım bilmiyorum ama kabızlık belirti gibi okumuştum bi yerlerde sanki. bzim senle her şeymz aynı gidio haaa :) ishal olmadım ama ben sürekli kabızlık çekerim ama adetten bi gün önce ya da adet günü çalışır bağırsaklarımdün de çalışınca herhalde adet olacam yarın da abt zaten diye düşündüm. ama daha henüz bi şey yok akıntı da yok. belim ve göğüsüm ağrıdı gece biraz. psikolojik nmi bilmiyorum ama sanki başım dönüo arada. uykum çok gelio. psikolojik ya da kmyasal yine diye korkuyorum.
cnm???
Diaformin kullanıyorum ben. Bir de İnofolic combi ile destekliyorum Polikistik yapı oluşumunun önlenmesini.hadi ya beni hiç ishal yapmadı bu ay 3 kutu içtim ancak büyüdü yum.ben de pko luyum glukofen kullanıyor musun benim bi 5 kilo falan fazlam var dr vermedi. aslında verse daha mı iyiyd sanki
arkadaşıma sordum onda adetinden 3 gun önce çıkmış hazır elinde test olucak yap bakalım silinik çıkar varsa banada haber etmeyi unutma ama şimdiden heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?